viole Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 böyle bi ortam karşımda pc ışıklar kapalı sigaram gazozum ikariam oyunum internet var dünya elimin altında ah ulayn hçbişeye değişmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 hangi dünyadasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 bar'dasın elin puro onunde viski etrafında bir sürü manken gibi güzel kızlar. müzik süper ve sesi çok yüksek, senın kafan ayrı guzel. cebınde bıtemeyecek bı para, altında süper araban, eve goturcek şoförün, harika bir yaşamın var. aşk desen hiç kazık yememişsin, sağlık desen senden ıyısı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 şu dünyayı söyle bide kayıt olcam diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 nobele değişirdim yerinde olsam ama olmam çünkü ben sigara içmiyorum helme bin şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 elbet hergün bi ara sigara içicektir içmiştir içilmiştir İÇİLMİŞTİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 internet gibisi yok arkadaş kız mız sıkıyo bi yerden sonra (kendi adıma konuşiyim) bide paticik var hayatı öğrenmen için öle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 allan cızırtını versin hemi kayıt mayıt olmuyorum soğuttun oyundan beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 klavyeyi geçen ters çevirip bi sirkeledim çıkanlar; çekirdek kabukları ve içi çerez kabukları ekmek kırıntıları susam ruffles ve lays parçacıkları eti cinin jölesi üzerinde yapışmış olan çikolata parçacıkları 9 kat parçacıkları nescafe ve şeker bol bol saç kılı tüyü vs çapak kötü yani bil başında yiyip içmek fln. yazık ettim g15'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 adamınbiri said: allan cızırtını versin hemi kayıt mayıt olmuyorum soğuttun oyundan beni. hee yok olm anlamadım olayı eta gel gel :D hangi dünyadasın diyosun olm anlamadım ben sandımki dünyadamı yaşıyosun uzaydımı gibi bi geyik yapıyosun:D ayrıca 2. mesajı atmışsın dünyayı söyle diye onuda anlamadım alaksız mesaj sandım ehe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 asitli zaten yaklaştırmıyorum eski klavyeme koca bardak kolayı devirdiğimde yapış yapış olan tuşlar slow-motiona bağlamıştı. tuşa basıyorum, içeri gidip su falan içiyorum geri geldiğimde yavaş yavaş yükseliyordu tuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 gelmiyorum valla kapadım sayfasını kaç saattir açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 abi 2-3 ay önce bunun yarışması vardı 3 post üstüste kima atabilcek diye ben 6 tane atıyorum her seferinde nasıl oluyo bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 j Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 fg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 sd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 geliyosan eta'dayım hatta dönülmez akşamın ufkundayım http://www.ikariam.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Masquerade said: klavyeyi geçen ters çevirip bi sirkeledim çıkanlar; çekirdek kabukları ve içi çerez kabukları ekmek kırıntıları susam ruffles ve lays parçacıkları eti cinin jölesi üzerinde yapışmış olan çikolata parçacıkları 9 kat parçacıkları nescafe ve şeker bol bol saç kılı tüyü vs çapak kötü yani bil başında yiyip içmek fln. yazık ettim g15'e. hacı bu g15'in içine de mi kıl tüy kaçıyor ya... yandık ozaman. kıl-tüy-ekmek kırıntısı resisti olan bi klavye yok mu allahsen? ben ağlarım 1 hafta sonra yepisyeni klavyemin içinden ekmek çıkarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 böyle başlıor herşey bak sonra bir bakarsın yaş olmuş 60 hala aynı senaryo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 viole said: böyle bi ortam karşımda pc ışıklar kapalı sigaram gazozum ikariam oyunum internet var dünya elimin altında ah ulayn hçbişeye değişmem :D bazılarıda bundan kurtulmaya çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 sketches of spain albümünü dinlerken hiç bilmediğin bir otobüse sadece yolculuk için binmeyi dene bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ben klavyemi ters çevirmeye tırsıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Gece 11 gibi haydarpaşa-gebze trenine bin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 çok zararlı bı ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar