mobi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Bu benim ezik char İnanılmaz bir dps sorunu yaşıyorum,tankları bile geçemiyorum heroiclerde.evet üst baş berbat ama bu kadarda kötü olmaması lazım sanki ya.ben nerde yanlış yapıyorumki? yeni bir talent yada glyph yada dmg rotasyon önerisi almaya ihtiyacım var.. ilgilenen olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 en basitinden talent yanlız frostfire spec gidiceksin fire/frost treelerine vererek talent sadece ff spamlasan bile geçersin çok çok rahat tankları o specle ayrıca üstün senden çok dps yapan bi çok kişiden çok daha iyi hatta kötü de sayılmaz bi kaç item dısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 yani var işte bir yanlışlık ama biraz yardıma ihtiyacım var,eskisi gibi hardcore oynamıyorumda pek inceleme fırsatım olmadı forumları falan saçma bir talent diye dusundum bende zaten ama onay bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 http://www.wowhead.com/?talent=oZfVM0RhGuVubGstbIccoc en basitinden scorch glyph i tak living bomb 2x scorch ff spam sonra imp scorch bitmeye yakın bi tane daha at tekrar ff spam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 http://www.wowhead.com/?talent=oZfVc0RhfuVubhctbIccoc Talentlerin bu olsun.Son 2 puanı kendi kafana göre verebilirsin.Tavsiyem 2 sinden 1 ini mana of elements e verip manadan kazanç sağlaman olur. Glyphlerini frostfire,scorch ve molten armor yap.Molten armorla oyna instance larda.%5 crit şansı ordan gelcek glyphinle birlikte. Scorchx2 + living bomb ffb spam şeklinde dal moblara.Scorch un süresi bitmesine yakın tazele tekrar başla aynı rotasyona.Yalnız düşük hp li moblarda scorch girmene veya living bomb atmana gerek kalmıyabilir.Çünkü patlıyamadan mob ölmüş olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/mage/talents.html?tal=00500503000000000000000000000000000000000000000000000000003533230313233100230152201250 bunu kullanıyorum ben deep frost mage olarak tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Şöyle bir Deep Frost dps için daha mantıklı gibi geldi. Tabi bir dahaki patchde torment of the weak e kadar inilebilir. Frost için hast stack çok önemli, 1k hasteli bir arkadaş var frost dps de bana mısın demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Fire hiç kullanmıyorum ben neredeyse, hem fazla mana götürüyor hem de üzerine bonus alacak kadar yoğunlaşıp fire spec olmadıkça raidingde çok etkili olmaz. O bakımdan direkt frosta abandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 benim de aynı şekilde feral druidle dps sorunum var, item, talent tavsiyesi ve taktik verebilecek olan var mı http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Executus&n=Gaennas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Feral druid ile dps olarak ne yapmaya çalıştığına bağlı ilk beşe oynamayı unut zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Earenwen said: benim de aynı şekilde feral druidle dps sorunum var, item, talent tavsiyesi ve taktik verebilecek olan var mı http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Executus&n=Gaennas talent olarak 3/3 Predotary Instincts ve 5/5 Naturalist alman gerek başta. hit çok düşük ayrıca. zaten o gear ile çok bi dps beklemen yanlış. onun dışında rotasyon olarak savage roar, rake ve mangle up tutup, shred ile combo point biriktir ve finishinglerde rip kullan. rip hala bitmediyse ve energy fazlası varsa finishing olarak ferocious bite kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 gece forum bi turlu post attırmadı bana script falan fistan dedi.hacker sandı sanırsam beni. herneyse tesekkurler tavsıyeler icin bugun aksam eve donunce deneyecegim yeni talentlerimi zaten glyph ler sizin dediğiniz sekilde idi.sonuc degısmezse demek ben slackerimdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Helcaraxe said: Feral druid ile dps olarak ne yapmaya çalıştığına bağlı ilk beşe oynamayı unut zaten :D bizim feral top 3 de hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Dworgian said: Helcaraxe said: Feral druid ile dps olarak ne yapmaya çalıştığına bağlı ilk beşe oynamayı unut zaten :D bizim feral top 3 de hep o zaman digerlerinde sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 İlk 3'ü ilk 5'i bilmem, herhangi bir dps şuan 4k'nın üstünde dps yapıyorsa dps yapıyordur. Diğerleri ister 3k yapsın ister 5k yapsın önemli değil. 4k'nın üstü ciddi dps'tir. Ancak heavy hardcore bir dps guildde iseniz problem olurki o guildde iseniz sizde dps yapamıyorsanız başka göreve kayarsınız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 allah allah noluyor bu bölüme hala cıkmadımı gelenksel mage frost/fire kavgaları? uzun zamanadır kıtlenmedıydı boyle bı topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 frostfire bolt geldi kavga bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Ben anlamıyorum hakkaten biz herhalde farklı oyunları oynuyoruz milletle. Deep Frost pve dps specc diye birşey TBC geldiğinden beri yok. Eğer frost ile pve dps yapmaya kalkıyorsanız sadece potansiyelinizi heba ediyorsunuz demek o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Tabi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ombakkombak said: Ben anlamıyorum hakkaten biz herhalde farklı oyunları oynuyoruz milletle. Deep Frost pve dps specc diye birşey TBC geldiğinden beri yok. Eğer frost ile pve dps yapmaya kalkıyorsanız sadece potansiyelinizi heba ediyorsunuz demek o kadar. Hakkaten farklı oyunları oynuyomuşuz. Bizimki WoW da sizinkini çözemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ahah başladı! *mısır patlatmak için mutfağa koşar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Yok boşa koşma mutfağa falan, 30 kere yazdık sıkıldım ben bu tartışmadan. Son gittiğim guildde de aynı tartışmaları yapmaya kalktılar bir süre sonra daha mavi-yeşil kavamda bile 2500 dps'si gömünce sustu "frostla dps olmaz" çığlıkları. Şimdi zaten 4500 dps'e kadar çıktım diye item bile vermiyorlar, önce dps'si düşükler alsın diye son haftada 1 item alabildim. Birde şunun için dps tartışmaya gerek yok, 3.0.8'den sonra max dps talent arcane olacağı için kimse ne frost ne fire sayıklıyamıyacak, test serveda dün kendi bufflarımla dumylerde 4800 gördüm, oha dedim arvane'e, o raid bufflarla 5500-6000'i geçer rahat rahat anlamına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 FreEmoon said: Birde şunun için dps tartışmaya gerek yok, 3.0.8'den sonra max dps talent arcane olacağı için kimse ne frost ne fire sayıklıyamıyacak, test serveda dün kendi bufflarımla dumylerde 4800 gördüm, oha dedim arvane'e, o raid bufflarla 5500-6000'i geçer rahat rahat anlamına geliyor. rotasyonu nasıldı /talent felan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Darkthrone said: rotasyonu nasıldı /talent felan ? said: #showtooltip Arcane Missiles /castsequence [nochanneling:Arcane Missiles] reset=10 Arcane barrage, Arcane Blast, Arcane Blast, Arcane Blast, Arcane Missiles Aynen bu macroyu kullandım, trinket-pom-AP falan paso açılacak onları söylemiyorum standart şeyler. Glyph olarak arcane blast glyphi kullanılacak, molten armor fix zaten, yanına arcane power glyphi. Başta Arcane barrage atmanın tek espirisi arcane missile proclatma ihtimalini arttırmak, her 3 döngüde 2 arcane missile proc görüyorsun. ve her arcane missile üstündeki haste ile beraber 2 saniye 5 missile yolluyor ve yaklaşık 24-25k vuruyor toplamda. Edit = http://talent.mmo-champion.com/?mage=03000000000000000000000000002030032010000000000000000000225005230100030150323102515321&glyph=190305010506 talenti koymayı unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar