Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 http://blog.wired.com/gadgets/2008/11/msi-introduces.html Alınabilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 kız güzel. alet gereksiz gibi geldi belki tam olarak anlamadım oalyı ama. az yakar ama az da fonksiyonu olan bir cihaz. sadece webde gezmeyi ve basit işleri yapmaya yarıyormuş. e 400-800$ fiyatı olacakmış. türkiyede ikiye katlansa benim laptop = win oluo fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Fikir güzel de tasarımlarını beğenmedim. Böyle bi makinanın daha çok salona falan koyulacağını düşününce daha şık olmasını beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Hoş fikir bence. Tasarımı da fena değil aslında. Mesela ben salonuma sırf internete girmek için kocaman bi bilgisayar kasası da koymam; ufacık ekranından, mouse ve klavye kullanımının bana zor gelişinden laptoptan da bezdim, onu da koymam. Bu hoş olabilir cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 misal ben de salona koymak icin bu alete 400-800 dolar vermem. mini bir bilgisayar alir, televizyona baglarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Hah o da mantıklı işte :P 200-300$ bi şey olsa, ki olmaz, alınır ama mesela bi 800$ çok fazla. Bu Türkiye'ye gelse direk 1200'den aşağı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar