Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Şimdi THY 75. yılı için Yollar diye bir albüm çıkarmış (çok harika albüm). Burada bir şarkı var İpek Yolu diye buradan indirebilirsiniz http://www.thy.com/tr-TR/corporate/news/press_room/kurumsal_iletisim/75_year_album.aspx bu şarkının 1:35 incı saniyesinde başlayan bir müzik var. Bu sanki bir dizinin müziğiydi ama hangisiydi ? Kafayı yiyeceğiz hep beraber dünden beri :) Lütfen yardım edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 kim yazdıysa o şarkıysa john williams özentisiymiş ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Süper Baba bence. Kemanlı kısım Süper Baba'da vardı. Orayı kastedioyosanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 emin misin joker :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Halil Ergün'ün oynadığı (saçlarının ağarmadığı zamanlar) bi dizi vardı sanki, şarkıyı ilk duyduğumda onun o hali canlandı aklımda. Hmm... Edit: Halit Ergenç nerden çıktı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 İnce Saz'ın kendi sitesinden baksana adamlar yapmış belli ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Hatta İkinci Bahar, Ekmek Teknesi, Çınaraltı ve Sev Kardeşim dizilerinin müziklerini yapmışlar. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 biliyorum mail bile attım adamlara ama hangi şarkıları olabileceğini bulamadım bir türlü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 süper baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bana biraz basil poledouris'i hatırlattı ya bu müzikler nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Süper Baba'dan Hoşçakal Fiko arkadaşlar çok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 süper baba sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 evet evet, %100 süper baba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Giovanni said: Şimdi THY 75. yılı için Yollar diye bir albüm çıkarmış (çok harika albüm). Burada bir şarkı var İpek Yolu diye buradan indirebilirsiniz http://www.thy.com/tr-TR/corporate/news/press_room/kurumsal_iletisim/75_year_album.aspx bu şarkının 1:35 incı saniyesinde başlayan bir müzik var. Bu sanki bir dizinin müziğiydi ama hangisiydi ? Kafayı yiyeceğiz hep beraber dünden beri :) Lütfen yardım edin :) |Joker| said: Süper Baba bence. Kemanlı kısım Süper Baba'da vardı. Orayı kastedioyosanız. Giovanni said: Süper Baba'dan Hoşçakal Fiko arkadaşlar çok teşekkür ederim Alnımdan öpmen lazım, te ne zaman sölemişim. Ayıp valla. bide arkadaşlara teşekkür ediyon utanmadan. Bir daha sölemicem bilsemde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar