Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scarface-gta3


Brad

Öne çıkan mesajlar

Scarface i izleyenler warsa..bayaa eski bi filmdir..gecen gün dvd den izledim....gta3 oyununa çok benzemiyo mu ya...resmen gta3 de scarface in oyununu yapmışlar gibi geldi bana...hatta bazı sahnelerdeki müzikler gta3 ün müzikleriyele aynı..aynı şarkılar yane....
ayrıca film miami de geçio...daha oynayamadım ama gta3vice city de miami tarzı bi yerde geçio ..ilginç yane.....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Godfather'daki süper oyunculuğundan esinlenerek tamamen Al Pacino üstüne hazırlanmış şahane bir filmdir Scarface. Gta3 oynamadıım için bilemiicem ama oyunlarda olur böle şeyler. Misal benim imzam dirty harry filminden ama aynı zamanda da falloutta da kullanılmıştı. Hatta fallout alıntı konusundaki en zengin oyundur diebilirim...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Scarface, ilk versyonu 1920-30larda çekilmiş bi filmdi galiba. Hatta Amerika'da içki yasağının bulunduğu dönemlerde yasadışı ticaret yapan mafyayla ilgiliydi konusu ve başrol oyuncusu da gerçek hayatta bu işlere bulaşmış bir gansterdi.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
scraface'i geçen hafta seyretttim ve hemen önceki gün de gta3 oynamaya başladıımdan çarpıldım ben de, şarkılar filan birebir aynı, süper olmuş.. :)

ama tony montana'nın evini birebir max payne'de kullanmışlar o kesin. filmin sonundaki çatışma sahnesinin benzeri gerçekleşiyordu.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...