Brad Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Scarface i izleyenler warsa..bayaa eski bi filmdir..gecen gün dvd den izledim....gta3 oyununa çok benzemiyo mu ya...resmen gta3 de scarface in oyununu yapmışlar gibi geldi bana...hatta bazı sahnelerdeki müzikler gta3 ün müzikleriyele aynı..aynı şarkılar yane.... ayrıca film miami de geçio...daha oynayamadım ama gta3vice city de miami tarzı bi yerde geçio ..ilginç yane..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Godfather'daki süper oyunculuğundan esinlenerek tamamen Al Pacino üstüne hazırlanmış şahane bir filmdir Scarface. Gta3 oynamadıım için bilemiicem ama oyunlarda olur böle şeyler. Misal benim imzam dirty harry filminden ama aynı zamanda da falloutta da kullanılmıştı. Hatta fallout alıntı konusundaki en zengin oyundur diebilirim...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Evet aynisi. Zaten GTA konusunu scarface basta olmak uzere mafya filmlerinden aliyor. Muzikler nasil ayni di mi 'rush rush to the yeyo' ehe, yeyo drug demek oluyor.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Scarface, ilk versyonu 1920-30larda çekilmiş bi filmdi galiba. Hatta Amerika'da içki yasağının bulunduğu dönemlerde yasadışı ticaret yapan mafyayla ilgiliydi konusu ve başrol oyuncusu da gerçek hayatta bu işlere bulaşmış bir gansterdi.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 $imdi ayip olmasinda gta 3 deki o $arkilarin lyriclerini nerede bulabiliriz?[hline]Leathas Level 42 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 direk scarface le vice city deki mansyion da birbirinin aynısı nerdeyse. sonuda çok benziyo direk esinlenmişler(yuh artık) ama güzel olmuş, helal olsun rockstar games'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 gta 3 teki şarkıalr kazaa da var push it to the limit (limiiittt) shes on fire (and she burns to throught the night at the speed of light) hepsi scarface in soundtrack i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 scraface'i geçen hafta seyretttim ve hemen önceki gün de gta3 oynamaya başladıımdan çarpıldım ben de, şarkılar filan birebir aynı, süper olmuş.. :) ama tony montana'nın evini birebir max payne'de kullanmışlar o kesin. filmin sonundaki çatışma sahnesinin benzeri gerçekleşiyordu.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 GTA Vice City yapımcılarının filmden etkilendikleri çok açık. Müziklerin benzer olması ise normal çünkü her iki yapımda 80lerin başlarında geçiyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 nie up? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar