Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Killzone 2 (PS3 exclusive)

Anelor

Öne çıkan mesajlar

abi cod la bu tamamen alakasiz oyunlar niye codla kiyasliyosunuzki cod cs ayarinda bi oyun bu bambaska bi kulvarda ole mp5 la ninjalik yaparim ordan oraya atlarim herkezin kafasina veririm parandeler atarim 50 kill yaparim herkezi yenerim yok bu oyunda belli classlar var herkez yapabilecegi ve yapamayacagi seyler tek bi kisiye deil takim organizasyonuna dayanir bu oyun public oyunlar cok amele oluyor o yuzden bu oyunun zevkli tamamen essiz olan clan sisteminde clan maclarinda yatiyor. assaulterin ustune sabouter c4 doseyip intahar komandosu yapabiliyosun taktik anlamda cok genis oyunun eglencesi orda cod anlayisiyla bakarsaniz hic zevk alamassiniz bu oyundan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
abi pratik. headset varsa yada en kotu klavye baglarsin iletisim icin training yapariz elimden geldigince yardim ederim bildigim trickleri gosteririm falan maplere bakariz hangi mapte hangi class ne yapmali turret sentry bot c4 nereye kurulmalidir nereye kurulmamalidir sniper spotlari vs vs zaten KZ var diye eklemistim ben seni PSN e
Sosyal ağlarda paylaş

yezid said:

Anelor said:
simdi alistim mouse ayarina geldim

kendinizi kandırmayın bari abi. bu mouse'u çok kötü kullandığın anlamına gelebilir yani sadece.

ankarada oturuyosan bigun misafirim ol 5dk izle sirf mouse kadar hizli response verebilmek icin baya yuksek bi senste oynuyorum stickteki tek sorun zaten rahat aim alabilmek icin sens ten kisiyosun o zamanda ( ozellikle KZ de ) sagina soluna donene kadar bi asir geciyor insanlar bunun icin mouse istiyo en azindan sticke alismis olanar
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
ps3'i aldığım dönemlerde almıştım da konsoldaki ilk fps'm bad company 2 olunca alışamayıp bırakmıştım. Şimdi biraz bakayım dedim de, çok şukelaymış ya

sdfsda halen alışamadım gerçi ama güzel gidiyor, çok sık ölmem dışında sorun yok gibi gerçi zorda oynuyorum.

Bakalım,3 bölümü yarıladım çıkmam grekiyordu misafir durumu yüzünden, akşam sabahlayıp bitiririm sanırım bunu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...