Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 yani kaç gün oynadım 2-3 saatten fazla oynamadım bile. single aşırı kısa onu söyleyeyim. multisi yavaş yavaş zevkleniyorda aşırı beklenti içinde çıkardılar ağır sıçmışlar bence. aim+hit sistemi harbi rezil bir kere. nerde cod oynanışı nerde bu yani peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 abi cod la bu tamamen alakasiz oyunlar niye codla kiyasliyosunuzki cod cs ayarinda bi oyun bu bambaska bi kulvarda ole mp5 la ninjalik yaparim ordan oraya atlarim herkezin kafasina veririm parandeler atarim 50 kill yaparim herkezi yenerim yok bu oyunda belli classlar var herkez yapabilecegi ve yapamayacagi seyler tek bi kisiye deil takim organizasyonuna dayanir bu oyun public oyunlar cok amele oluyor o yuzden bu oyunun zevkli tamamen essiz olan clan sisteminde clan maclarinda yatiyor. assaulterin ustune sabouter c4 doseyip intahar komandosu yapabiliyosun taktik anlamda cok genis oyunun eglencesi orda cod anlayisiyla bakarsaniz hic zevk alamassiniz bu oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 bi nefes alaydin be :D kizdirmayin aneloru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 AKILLI OL VINGTHOR AKILLI ALAYINA GIDERIZ KARACAAHMET GENCLIGI PLZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ahahaha benim elim bir alıştıki 50şer 60şar kill alınca oyun güzel gelmeye başladı dfjgdfjh. aim olayı önce çok zor geldi gıcık oldumda şimdi takır tukur hdshghd birde extra ammo geldi falan mis gibi oldu hdfsghh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 oyun baya başarılı bence. biraz daha oynayın alışırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 patchlerin dlclerin ardi arkasi kesilmiyor oyun her anlamda inanilmaz mesafe kaydetti sunu hic dusunmeden soyleyebilirimki hayatimda oynadigim en kaliteli ve eglenceli FPS ps4 cikip killzone 3 gelene kadar daha iyisinin gelebilecegine ihtimal vermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bende bugun demosunu yukledim denemek için. inanılmaz beğendim. her ne kadar ps3 koluyla fps oynamayı sevmesemde oyun gayet basarılı. en kısa zamanda alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 PS koluyla FPS oynamak için tips & tricks önerecek varsa tam zamanı :p Kafayı sıyırttı Killzone 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ben önce mirror edge ile fps shooter olmadan hareket etmesini öğrendim.sonra oblivionda archer, tps(dead space, drakes fortune v.s.) ile hedeflemede ustalaştım.sonra fpslere geçtim :P kendini geliştirince ve tecrübe ile oynanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 abi killzone la stick e alismasi zor olabilir biraz ben call of un hayvani aim assisti ile alistim sonra killzone a gecince ilk kez stick kullaniyomus gibi kazmaydim simdi alistim mouse ayarina geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Valla "Little FPS experience" seçeneği ile dağıtıyorlar kazmalığımdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 abi pratik. headset varsa yada en kotu klavye baglarsin iletisim icin training yapariz elimden geldigince yardim ederim bildigim trickleri gosteririm falan maplere bakariz hangi mapte hangi class ne yapmali turret sentry bot c4 nereye kurulmalidir nereye kurulmamalidir sniper spotlari vs vs zaten KZ var diye eklemistim ben seni PSN e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bide stick in calisma mekanizmasini kavramak cok onemli mouse dan tamamen farkli sonucta ben patiye ps den giriyorum pc bozuk mouse bagli ama stick daha rahat geliyor mouse u kullanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ps3 te ilk fps m killzone oldugundna çok ümitsizdim.başka fpsler oynayınca daha rahat ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Anelor said: simdi alistim mouse ayarina geldim kendinizi kandırmayın bari abi. bu mouse'u çok kötü kullandığın anlamına gelebilir yani sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 evet bide mouse stickten daha rahat diye bisi yoktur bence mouse a daha aliskin olmak vardir dun gece 4te girdim 4v4 az kisi net bir kaymak bir kaymak herkeze 3 mermiyle yolu verdim adamlar headsetten agladi OMG how can he kill that fast falan diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 yezid said: Anelor said: simdi alistim mouse ayarina geldim kendinizi kandırmayın bari abi. bu mouse'u çok kötü kullandığın anlamına gelebilir yani sadece. ankarada oturuyosan bigun misafirim ol 5dk izle sirf mouse kadar hizli response verebilmek icin baya yuksek bi senste oynuyorum stickteki tek sorun zaten rahat aim alabilmek icin sens ten kisiyosun o zamanda ( ozellikle KZ de ) sagina soluna donene kadar bi asir geciyor insanlar bunun icin mouse istiyo en azindan sticke alismis olanar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ps3'i aldığım dönemlerde almıştım da konsoldaki ilk fps'm bad company 2 olunca alışamayıp bırakmıştım. Şimdi biraz bakayım dedim de, çok şukelaymış ya sdfsda halen alışamadım gerçi ama güzel gidiyor, çok sık ölmem dışında sorun yok gibi gerçi zorda oynuyorum. Bakalım,3 bölümü yarıladım çıkmam grekiyordu misafir durumu yüzünden, akşam sabahlayıp bitiririm sanırım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Nedense o kadar sevemedim, hani güzel oyun flan da bilemiyorum beklediğimi veremedi. İsteyen olursa bir şekilde ucuza bırakabilirim.. Batman Dark Knight ile takas da edebilirim. Aklınızda bulunsun sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bfc2 > kz 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar