Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

r leri soyleyemiyorum

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

19 yaşındayım ben hala r'leri söyliyemiyorum, aslında umrumda bile değil insanların tepkileri olumluymus olumsuzmus öleymis böleymis, banane lan kabullenen böle kabullensin alla alla ağzı yüzü eğri büğrü olanlar ne bileyim doğuştan sakat olanlar napsın, yok efendim r'leri söyliyemiyorum herkes bana gülüyor diye ağlıyacam mı tabiki hayır, kız ortamında ay ne şirin, erkek ortamında y***ak desene bi laflarını duyuyorum o kadar, hiçte dur şunu bi düzelteyim çabamda yok, insan doğuştan neyse odur kardeşim durmayın bu kadar üstünde böyle şeylerin.
Sosyal ağlarda paylaş

Hatved said:
19 yaşındayım ben hala v'levi söyliyemiyovum, aslında umvumda bile değil insanlavın tepkilevi olumluymus olumsuzmus öleymis böleymis, banane lan kabullenen böle kabullensin alla alla ağzı yüzü eğvi büğvü olanlav ne bileyim doğuştan sakat olanlav napsın, yok efendim v'levi söyliyemiyovum hevkes bana gülüyov diye ağlıyacam mı tabiki hayıv, kız ovtamında ay ne şivin, evkek ovtamında y***ak desene bi laflavını duyuyovum o kadav, hiçte duv şunu bi düzelteyim çabamda yok, insan doğuştan neyse oduv kavdeşim duvmayın bu kadav üstünde böyle şeylevin.

fixt
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada konuyu ben açmış olsaydım daha güzel olurdu.. konuyu açmış olan fırsatçı arkadaşa buradan bir maniyle seslenmek istiyorum

ehöm..

sen.. evet sen..
benim "log-out" olmamamı fırsat bilen (m)adam;
seni gözlerin 3 mumara
boyun uzunca..
saçların diken gibi, burnun kanca
adın saki fizbanca
kişisele bakmıyorum sanıyordun
ama dostum..
çok yanılıyordun..

bu arada ankete ben de oy verdim :P
Sosyal ağlarda paylaş

Olivies said:
Peki r yerine y mi l mi ne kullaniyosun?

yok öyle olmuoyr

esasıdna durum kelimenin fonetiğine göre değişiyor bazı r harfi barındıran kelimeleri çok rahat telafuz edeibliyorum o zamanda "sen hani r leri söyleymiyordun" diyorlar :P benimki daha çok harf yutmak, yumuşatmak böyle hani almanca kelimelerde o r harfi vardır ama yutarsın ya onun gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Bende r'leri düzgün söyleyemiyorum. Söylemeye uğraşınca çok vurgulu oluyor, daha kötü duruyor falan. Eskiden bende dert ederdim. Ama kendinde durumla eğlenebilmeye başlarsan ortada sorun kalmadığını görüyorsun. Mesela ciddi birşeyler anlattıktan sonra "birde konuşabilsem süper olacak" falan gibi küçük espriler yapabilirsin. Veya ne bileyim "Fransızca öğrenmek istiyorum aksanım zaten birebir tutuyor" gibi geyikler yapabilirsin. Zaten etrafındakiler bu duruma çok içerlemediğini farkettikten sonra "çok şirin konuşuyorsun" vs. gibilerinden küçük jestler yapmaya başlarlar. Hoşladığın kişinin, yakın çevrenin falan senin hangi harfi eksik söylediğinle pek ilgilenmediklerini farkettikten sonra çok dert edecek birşeyin kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:
Bende r'leri düzgün söyleyemiyorum. Söylemeye uğraşınca çok vurgulu oluyor, daha kötü duruyor falan. Eskiden bende dert ederdim. Ama kendinde durumla eğlenebilmeye başlarsan ortada sorun kalmadığını görüyorsun. Mesela ciddi birşeyler anlattıktan sonra "birde konuşabilsem süper olacak" falan gibi küçük espriler yapabilirsin. Veya ne bileyim "Fransızca öğrenmek istiyorum aksanım zaten birebir tutuyor" gibi geyikler yapabilirsin. Zaten etrafındakiler bu duruma çok içerlemediğini farkettikten sonra "çok şirin konuşuyorsun" vs. gibilerinden küçük jestler yapmaya başlarlar. Hoşladığın kişinin, yakın çevrenin falan senin hangi harfi eksik söylediğinle pek ilgilenmediklerini farkettikten sonra çok dert edecek birşeyin kalmıyor.

son 2 sayfayı geçtim konunun 2. mesajını bile okumadan konuya katkıda bulunduğun çok belli :P

aga konuyu açan ben değilim şirkete getirildim ehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...