Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 babacum yüce allahü teala seni böyle mükemmel yaratmış. seni seviyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hatred Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 19 yaşındayım ben hala r'leri söyliyemiyorum, aslında umrumda bile değil insanların tepkileri olumluymus olumsuzmus öleymis böleymis, banane lan kabullenen böle kabullensin alla alla ağzı yüzü eğri büğrü olanlar ne bileyim doğuştan sakat olanlar napsın, yok efendim r'leri söyliyemiyorum herkes bana gülüyor diye ağlıyacam mı tabiki hayır, kız ortamında ay ne şirin, erkek ortamında y***ak desene bi laflarını duyuyorum o kadar, hiçte dur şunu bi düzelteyim çabamda yok, insan doğuştan neyse odur kardeşim durmayın bu kadar üstünde böyle şeylerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 nickini nasıl söylüyorsun abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 BABACUMMOSTOVS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 heytvıd a katılıyorum eheheheheheehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Hatved said: 19 yaşındayım ben hala v'levi söyliyemiyovum, aslında umvumda bile değil insanlavın tepkilevi olumluymus olumsuzmus öleymis böleymis, banane lan kabullenen böle kabullensin alla alla ağzı yüzü eğvi büğvü olanlav ne bileyim doğuştan sakat olanlav napsın, yok efendim v'levi söyliyemiyovum hevkes bana gülüyov diye ağlıyacam mı tabiki hayıv, kız ovtamında ay ne şivin, evkek ovtamında y***ak desene bi laflavını duyuyovum o kadav, hiçte duv şunu bi düzelteyim çabamda yok, insan doğuştan neyse oduv kavdeşim duvmayın bu kadav üstünde böyle şeylevin. fixt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bu arada konuyu ben açmış olsaydım daha güzel olurdu.. konuyu açmış olan fırsatçı arkadaşa buradan bir maniyle seslenmek istiyorum ehöm.. sen.. evet sen.. benim "log-out" olmamamı fırsat bilen (m)adam; seni gözlerin 3 mumara boyun uzunca.. saçların diken gibi, burnun kanca adın saki fizbanca kişisele bakmıyorum sanıyordun ama dostum.. çok yanılıyordun.. bu arada ankete ben de oy verdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 tabii konuyu açmış olanlar arcane ve dralnu da olabilir bilemiyorum ama kesinlikle spyro değil valla güvenilmez bunlara çocuğumu emanet etsem kıyam yapar yer bu tospağalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Yni Rleri söyleyebiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ehah busted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Efrasiyab said: Yni Rleri söyleyebiliyor musun? yok söyleyemiyorum :) hayatım byunca doya doya bi "re-re-re-ra-ra-ra gassaray gassaray" diyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Sorun değil, Ben Rleri söylesemde Rerer rarara Gassaray gassaray dememe gerek kalmadı, beşiktaşlıyım:D Peki bu topiki senin yerine açan iyi niyetli sevgili arkadaşın kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Peki r yerine y mi l mi ne kullaniyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 r leri söyleyemen bi arkadaşım var, sevgilisi dalga geçiyodu 'bana hiç seni seviyorum diyemedin' diye. 3 senedir çıkıyolar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Olivies said: Peki r yerine y mi l mi ne kullaniyosun? yok öyle olmuoyr esasıdna durum kelimenin fonetiğine göre değişiyor bazı r harfi barındıran kelimeleri çok rahat telafuz edeibliyorum o zamanda "sen hani r leri söyleymiyordun" diyorlar :P benimki daha çok harf yutmak, yumuşatmak böyle hani almanca kelimelerde o r harfi vardır ama yutarsın ya onun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 hayri diyemiyorum lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Bende r'leri düzgün söyleyemiyorum. Söylemeye uğraşınca çok vurgulu oluyor, daha kötü duruyor falan. Eskiden bende dert ederdim. Ama kendinde durumla eğlenebilmeye başlarsan ortada sorun kalmadığını görüyorsun. Mesela ciddi birşeyler anlattıktan sonra "birde konuşabilsem süper olacak" falan gibi küçük espriler yapabilirsin. Veya ne bileyim "Fransızca öğrenmek istiyorum aksanım zaten birebir tutuyor" gibi geyikler yapabilirsin. Zaten etrafındakiler bu duruma çok içerlemediğini farkettikten sonra "çok şirin konuşuyorsun" vs. gibilerinden küçük jestler yapmaya başlarlar. Hoşladığın kişinin, yakın çevrenin falan senin hangi harfi eksik söylediğinle pek ilgilenmediklerini farkettikten sonra çok dert edecek birşeyin kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Cons said: http://www.galatasaraymedia.com/buyukresimler/0405/gskr/gskr09.jpg ahaha müthiş gönderme. İzlerken çok gülüyorum aziz başkan'ı - Bana küfüy ediyoylay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bende 14 leri soyleyemiyorum.. bu arada bu cekiklerin neredeyse hepsi r leri soylemiyo, ama cekik olmalari daha goze carpiyo r leri soyleyememelerine nazaran.. demek ki sukretmek lazim cekik gozlude olabilirdin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Redeagle said: Bende r'leri düzgün söyleyemiyorum. Söylemeye uğraşınca çok vurgulu oluyor, daha kötü duruyor falan. Eskiden bende dert ederdim. Ama kendinde durumla eğlenebilmeye başlarsan ortada sorun kalmadığını görüyorsun. Mesela ciddi birşeyler anlattıktan sonra "birde konuşabilsem süper olacak" falan gibi küçük espriler yapabilirsin. Veya ne bileyim "Fransızca öğrenmek istiyorum aksanım zaten birebir tutuyor" gibi geyikler yapabilirsin. Zaten etrafındakiler bu duruma çok içerlemediğini farkettikten sonra "çok şirin konuşuyorsun" vs. gibilerinden küçük jestler yapmaya başlarlar. Hoşladığın kişinin, yakın çevrenin falan senin hangi harfi eksik söylediğinle pek ilgilenmediklerini farkettikten sonra çok dert edecek birşeyin kalmıyor. son 2 sayfayı geçtim konunun 2. mesajını bile okumadan konuya katkıda bulunduğun çok belli :P aga konuyu açan ben değilim şirkete getirildim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 sıkma lan bariz söleyemiosun xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 haksızsın daha fazla, bir 4chan havası görüyorum sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar