Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Bildiğiniz herşeyi yazın] 2. Dünya Savaşı hakkında (olaylar, sonra gelişenler, silahlar)


Bone

Öne çıkan mesajlar

Vay be amma uzun başlık oldu.

1- 2. Dünya hakkında bildiklerinizi yazın. Ya da o konular hakkında siteleri yazın. Mesela 2. Dünya Savaşı neden başladı, 2. Dünya savaşı sırasında ne tür stratejiler izlendi, ne tür ilginçlikler oldu, 2. Cihan Savaşının özeti nedir? Sonra coca cola, volkswagen felan bu savaş yüzünden ortaya çıkmış. Walt Disney felan mesela. (Sanırım insanları eğlendirmek için). Bu tür olayları merak ediyorum.

2- 2. Cihangir savaşında ve şu an kullanılan silahların resimleri, özellikleri hakkında bilgiye sahip olan kişiler ve siteler kimlerdir, nelerdir?

Uzun bir topic olcak gibi. Ama nolur herkes ilgilensin. Bildiğiniz herşeyi yazın.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

[Bildiğiniz herşeyi yazın] 2. Dünya Savaşı hakkında (olaylar, sonra gelişenler, silahlar) ve Şu anda kullanılan silahlar

olcaktı başlığım herkesten özür.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1- Battlefield ne alaka sly-bünye? 2. Dünya savaşı hakkında e-book felan yoksa ne yapıyım ben o oyunu? DoD'dan bir farkı yok. Hem DoD daha iyi

2- Ben internet sitesi arıyorum. Bu forumu açmamın 1. amacı o. 2. amacı ise bilgisi olan insanların görüşlerini felan da almak

3- Wanderer gene son noktayı koymuş.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2. dunya savası hakkında 3000 sayfalık raporda yazabilirsin 5 sayfalık da. belirli bi kısmını arastırmak daha kolay olur, ve kendin arastırsan daha ogretici bi tecrube olur bence (bildigimiz herseyi yazmak bayagı kolaya kacmak olur).

tavsiyem history channelı seyret, gordugum kadarıyla 2. dunya savasıyla ilgili bissuru belgeseleri var, bir kutuphaneyi ziyaret et, kazaa'dan yabancı belgeselerrden bulabilirsen yukle (Tom Hanks'in sundugu bir tane var cok ilgincti) vs.

ornek konulardan bazıları stalingrad savunması, paris'in kurtulusu, tanklar:), mussolini'nin linc edilmesi, almanyanın 1. dunya savasından sonra ne kadar cabuk gelistigi ve tabii yahudi kampları gibi seyler olabilir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya filmler falan hep romantik olduğu için "realist" bi şekilde gerçeği yansıtamıyo.

1984'ü oku. winston vardır orda, winston churcill den alıntı...

almanya öyle gaza geldiki bi iki şey keşfedince (şekil 1a.USA), daha fazla tutamadı kendini, e baktı Hitler; bunu ben yapmazsam büyük fırsat kaçar dedi, alleh ne verdiyse saldı avrupaya...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ansiklopedik bilgileri içeren kesin internet sitesi vardır.

üşeneceğinizi biliyorum buraya 2. dünya savaşı hakkında uzun yazılar yazcağınıza.

O yüzden internet bölümüne yazmıştım onu.

Ayrıca buraya benim konuyu atmanız kötü oldu ya. O zaman ve bu zaman kullanılan silahlar hakkında da siteler istemiştim..

Neyse, anladığım kadarıyla topic elimde patladı. Silinmesini istiyorum...[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Site icerik bakimindan pek tatmin edici degil fakat linkler bolumunden baya bi ilgini cekicek seyler elde edebilirsin.

Bu siteden de savas boyunca kullanilmis tank, panzer ve diger zirhli araclar hakkinda ilgi cekici seyler bulabilirsin.

Daha once bende cok ilgilenmistim ww2 yle HD nin derinliklerinden daha onceki linkleri bulursam yazarim.[hline]KHaRoN
The clash of honor calls to stand when others fall
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sitesinden de onları öğrenebilirsin bf nin sitesinden.
ayrıca oyunda kullanabilirsin bütün silah uçak tank ws. leri daha iyi anlarsın.
ayrıca campaign oynarsan single da ceğheleri daha ii anlarsın. we savaş yerlerini falan filan.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yuhh beaaa... Bu nedir kardeşim, biraz daha abartsalarmış herhalde bütün Almanyaya zırh takıp yürütecekmiş arkadaşlar. Eh zaten pek yürütmeyi başardıklarıda söylenemez ya neyse. Bir insan saate 4km hızla yürür, arkadaş ise lütfedip 20km hızla gidiyor. Eh tabi 240mm zırhı delecek bir babyiğit bulunurmu o bilinmez, mübarek gemi zırhı gibi zırhlanmış. 24 cm zırh nasıl bir manyaklıktır. Tiger bile 100mm zırhla takılırken bu arkadaşda biraz abartmışlar.
[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok Elephant bunun yanında kibrit kutusu gibi kalıyor, bu Maus. Ayrıca Elphant standart tank değildir, avcı sınıfındandır ve o sınıfın tareti olmaz.[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ

[Bu mesaj fedaykin tarafından 10 Mart 2003 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...