Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

teşekkür ederim bedrettin dalan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Koskaca yeri üniversite yapıcağım diye hacılayıp , bir atatürk büstü bir bayrağa insanları tav edip , paracıkları cebe doldurdun için teşekkürü bırak helal olsun sana bedrettin dalan .
Mesaj tarihi:
balon said:
Koskaca yeri üniversite yapıcağım diye hacılayıp , bir atatürk büstü bir bayrağa insanları tav edip , paracıkları cebe doldurdun için teşekkürü bırak helal olsun sana bedrettin dalan .

öeah, yeditepe o kadar çakma bi üni mi ki bi büst bi bayrak ?
Mesaj tarihi:
çakma ya da değil , beni hiç enterese etmez.
o arazi kimindi , kimin oldu , hangi süreçlerle oldu , kim izin verdi , Koskoca orman arazisine nasıl bu adam kondu , belediye başkanlığında neler döndürdü .
Mesaj tarihi:
otel olacağına üniversite olsun. sorun yok. allahın dağında sanki bi ton şey varda, arsa değeri çok büyük bi yerden bahsedıyoruz
Mesaj tarihi:
bunun aynı örneğini rahmetli sabancıda görebilirsiniz.
ya da aziz yıldırımda .

adananın ulu camisini yap , ilk gittiğinde adam ne güzel hayır işlemiş ; dua almış diyorsun.

ama adamın kapattığı alanı görünce =)

Aziz yıldırımın Gebze'de kapattığı ambarda ya da .

Ya da şu Sedat Pekerin orman arazisinde Beykoz'da ormanın içerisinde bir kale gibi duvarlarını ördürdüğü , 5 kapılı yere gidin . Bayrak , atatürk büstü yine kapıda.

Sadece atatürk büstleriyle alakaı şeyler değil .Mesela fatihe gittiğinde dükkanın kapısında La ilahe illallah yazısın gördüğün adamın sana çevirdiği 3 kağıtçılıklara şahit olman.

La ilahe illallah , Atatürk ve Bayrağımızı o kadar güzel kullandırıyoruz ki , bütün pislik herifler bizlerden olmuş vatansever , bizlerden olmuş müslüman.

O yüzden sizi bilmem , benim la ilahe illallah , atatürk ve bayrağı kapısına yerleştiren mekanlara bir fobim var .
hep bi pislik arıyorum , hep de bir pisliğe rastlıyorum .
Mesaj tarihi:
bedrettinciğime laf yok
laf ettirmem
eğerki bu yazılar incelenirse bedrettin dalan'a sevgilerimi yolluyorum bidaha ki sene içinde burs istiyorum ergenekonda olabilirim sorun değil

balon sende saçmalama patlatmıyim seni!!!!!!!1111birbirbironeoneone
  • Yeni Oluştur...