adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bana burs vermediğin için burs veren öğrenciler inceleme altına alınmış bana burs verse ergenekon olcaktım ilk ergenekon pati olarak tarih'e geçicektim ama yinede teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 lol. sinsi gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bedrettin dalan a teşekkür etmiş, kesin aralarında bir ilişki var... atın şunu zindana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 hafif bi kan bağı var ama kimse farkında değil farkında olsa burs vericek adam! ah baba ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 adamınbiri'ne "ergenekoncu" title ı verilsn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 lan başımız yanmasın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ergenekoncu ile ayni foruma yaziyorum ustelik 15 sene once dalan'dan burs almistim. bittim ulan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Koskaca yeri üniversite yapıcağım diye hacılayıp , bir atatürk büstü bir bayrağa insanları tav edip , paracıkları cebe doldurdun için teşekkürü bırak helal olsun sana bedrettin dalan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ben girdim ergenekona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 burayi da kazmaya baslarlar yakinda aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 balon said: Koskaca yeri üniversite yapıcağım diye hacılayıp , bir atatürk büstü bir bayrağa insanları tav edip , paracıkları cebe doldurdun için teşekkürü bırak helal olsun sana bedrettin dalan . öeah, yeditepe o kadar çakma bi üni mi ki bi büst bi bayrak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 çakma ya da değil , beni hiç enterese etmez. o arazi kimindi , kimin oldu , hangi süreçlerle oldu , kim izin verdi , Koskoca orman arazisine nasıl bu adam kondu , belediye başkanlığında neler döndürdü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 otel olacağına üniversite olsun. sorun yok. allahın dağında sanki bi ton şey varda, arsa değeri çok büyük bi yerden bahsedıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bunun aynı örneğini rahmetli sabancıda görebilirsiniz. ya da aziz yıldırımda . adananın ulu camisini yap , ilk gittiğinde adam ne güzel hayır işlemiş ; dua almış diyorsun. ama adamın kapattığı alanı görünce =) Aziz yıldırımın Gebze'de kapattığı ambarda ya da . Ya da şu Sedat Pekerin orman arazisinde Beykoz'da ormanın içerisinde bir kale gibi duvarlarını ördürdüğü , 5 kapılı yere gidin . Bayrak , atatürk büstü yine kapıda. Sadece atatürk büstleriyle alakaı şeyler değil .Mesela fatihe gittiğinde dükkanın kapısında La ilahe illallah yazısın gördüğün adamın sana çevirdiği 3 kağıtçılıklara şahit olman. La ilahe illallah , Atatürk ve Bayrağımızı o kadar güzel kullandırıyoruz ki , bütün pislik herifler bizlerden olmuş vatansever , bizlerden olmuş müslüman. O yüzden sizi bilmem , benim la ilahe illallah , atatürk ve bayrağı kapısına yerleştiren mekanlara bir fobim var . hep bi pislik arıyorum , hep de bir pisliğe rastlıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 peki bunların adamınbirinin açtığı konuyla ne ilgisi var? hiçbir ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 garbagetayız . ve de bir şey söylemek istedim bir şey açıldı , tartışıyoruz .ve burası forum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 titriyorum , tutmayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bedrettinciğime laf yok laf ettirmem eğerki bu yazılar incelenirse bedrettin dalan'a sevgilerimi yolluyorum bidaha ki sene içinde burs istiyorum ergenekonda olabilirim sorun değil balon sende saçmalama patlatmıyim seni!!!!!!!1111birbirbironeoneone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Deacon said: ben girdim ergenekona. içerisi nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar