Nagy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Level 80 Night Elf Druid http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Al'Akir&n=Nagy 450 Engineering 450 Mining Bunların haricinde 2.2k gold Epic Flying Machine (uçak bildiğiniz) Epic Nelf Ground Mount Wyrmrest Exalted Kirin Tor Exalted'a Yakın 24 Valor Badge 1-2 Heroic Badge 230 Stonekeeper's Shard 57 Relic of Ulduar (yeni patchle sons of hodir için lazım) Icecrown'daki son 100 quest hariç tüm northrend questleri yapılı. Bankada feral hc mavi gemli armor. Epic feral dps staff. 4-5 Titansteel bar. Saronite barlar ve ıvır zıvırlar. Aklıma gelenler bunlar ana karakter için. aynı zamanda horde paladin ve druid de mevcut lvl70. Karazhan epicleri var onlarda da. lvl70 druidin epic flying skilli var, 390 herb, 375 alchemy. Sizce ne kadar eder şu anda bu account ? (Satmayı düşünüyorum fakat fiyatta karar kılamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Pazar Alanı var bunun için. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Yani ben burdan bişey satmıyorum(teknik olarak :)), bir fikir soruyorum. Buraya daha uygun olacağını düşünmüştüm. Ama taşınsın gerekiyorsa tabii :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 20ytl veririm. Oda mining skilli için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Gerçekten komik mesajlar yazılsa konunun dağıtılmasından hiç rahatsız olmam. Fakat hiç komik değilsin yahu. Seni bu kadar kötü denemeler yapmaya iten bir eziklik mi hissediyorsun acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Bu kadar saçma post (ne yeri doğru ne de etik) atmayacak kadar mal olmadığın zaman bende komik olmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 300€ civarı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Türkçe öğrendiğin gün çalışmaya başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 300€ veren kazıklanacak müşteriyi buldun kaçırma direk sat bence cons'a :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 valla ben daha dandik rogueumu 250€ ya sattım. tabi paçoz paçoz wow-ticaretteki sefillere bakarsan ayrı. 400 ytl zor verir onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 charda 450 mining / engineering harici farklı kalacak herhangi birşey yok. wow-ticaret.com a gir oradaki druid fiyatlarını araştır istersen klay gelsin, iyi şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 450 temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 400 liraya satıyorum o halde. Hediye olarak da Age Of Conan hesabı vereceğim lvl 76 PoM'lu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 wow ticarette falan satma, onu diyeyim de. 300€ rahat eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vislyn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 wow-ticaret yaygın olarak kullanılıyor ama dediğiniz gibi fiyatlar düşük kalıyor çoğu zaman.Başka önerebileceğiniz neresi var güvenilir bir şekilde acc satılabilecek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ebay e koy char isimlerini falanı filanı gizleyerek bi kaç resim koy fiyatıda 250eurodan açık arttırmaya koy 10 günlük gibi charların ismini söyleme sakın yada acc ismini :)) gm e falan denk gelirsin aman xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ebay tırt ya bazen çat diye siliyor ilanı felan, ebayden başka nereleri var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 e bay patladı ya. bana da lazım site. cons nerde sattın sen o kadar paraya? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 gel cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Bi site bilen varsa bana da pmlesin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar