Snefru Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Jedi Code filan var o yüzden ciddiye alınmaması gerek zaten :) Ama agnostiklerin sayısı azmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 http://www.gezenadam.com/gezenadam/dnmler/x_pics/totem3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 amenoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 misyonerler basti lan imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=11%20haziran%202008%20isvicre%20turkiye%20maci http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=15%20haziran%202008%20turkiye%20cek%20cumhuriyeti%20maci http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=20%20haziran%202008%20hirvatistan%20turkiye%20maci bu 3 maçı izleyip de iman etmeyen öte tarafta Allah'a şüphesiz ki fazladan hesap verecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ne biçim bir anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 "gözüme inanırım, haydi zıpla" eklensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 OrCuN(c.c.) şıkkı da olmalıydı. Mesajınızı görünce geç aklıma geldi efendimiz affeyleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Birde patates dini vardı. Erbakan Hoca sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 selam ben tarvuizme başlamak istiyorum , evren C açılcakmış yakında varmı benle gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Kojiroh said: Pardon da, bu kadar sığ bi anket görmedim hayatımda. +1 yav arkadaşlar anket açacaksanız adam akıllı açın bari. mesela altta üniversiteler listesi var, adam uğraşmış didinmiş tüm üniversiteleri listelemiş. bu adam gitmiş kemalizm yazmış. maksat birileriyle dalga geçmek. topic kilitlenip poll iptal edilirse çok sevinirim. deizm var ama ateizm yok. şamanizm yok, reenkarnasyon yok, doğaya tapma yok, scientology yok. jedi code nerden çıktı onu da merak ediyorum, onun adı jediism bir kere. cthulhu da konmamış çok ayıp edilmiş. hıristiyan değil bir de, hristiyan. politeizm de göremedim. eğer böyle bir anket oluşturulacaksa düzgün bir liste yapılmalı. Ha, paticikte böyle bir anketin ciddi cevaplancağını da sanmıyorum. O yüzden bu topiğin neden hala garbage'de olmaması tuhafıma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Dalgami geciyosunuz ya.. Adminimi yapar konu disi modumu yapar bilememde..hemen KEMALIZM in bu salak anketten cikartilmasi lazim.. ne akla mantikla boyle bir terbiyesizlik yapilir.Din ve devlet islerini birbirinden ayiran bi adamin boyle saygisizliga ugramasini kusura bakmayin kaldiramam..Mustafa Kemal Ataturk e saygisini yitiren arkadaslarimiz varsa istedikleri gibi evlerinde dalgasini gecsinler..ama sevdigim bir forum da boyle birseyi gormek beni uzdu.. Kemalizm secenegini lutfen kaldiriniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 hala trolllerin mesajlarının içeriğiyle mi uğraşıyosunuz ya DONT FEED THE TROLLS! bu tipler çok bariz bir şekilde insanları sinir etmek için yazıyolar foruma, ne diye kaale alıyosunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 -Dark_Angel- said: Kemalizm yazmış allahın gerizekalısı. "Allahım ne hanzo adamlar var ya" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 oha, herkez çok ciddiye almış. Güldüm geçtim yani agobilmemneden sonra. jedi code var yani daha nekadar ciddiye alıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Sly-One said: deistizbiz.com o deil zeki ve kendine güvenen adam ya deist olur ya ateist. byes. müzik topicindeki başarısız tespitlerin burda da devam ediyor gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Laorx said: oha, herkez çok ciddiye almış. Güldüm geçtim yani agobilmemneden sonra. jedi code var yani daha nekadar ciddiye alıyorsunuz? jedilık bildiğin din. İNANMIYOSAN SAYGI DUY!!!!!!1!1!!!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ben matrix'e inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Dragonutopia said: Dalgami geciyosunuz ya.. Adminimi yapar konu disi modumu yapar bilememde..hemen KEMALIZM in bu salak anketten cikartilmasi lazim.. ne akla mantikla boyle bir terbiyesizlik yapilir.Din ve devlet islerini birbirinden ayiran bi adamin boyle saygisizliga ugramasini kusura bakmayin kaldiramam..Mustafa Kemal Ataturk e saygisini yitiren arkadaslarimiz varsa istedikleri gibi evlerinde dalgasini gecsinler..ama sevdigim bir forum da boyle birseyi gormek beni uzdu.. Kemalizm secenegini lutfen kaldiriniz! bence sen farkında olmadan kemalizm dinine inanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Cons said: bu liste bozuk ben yokum. ahashajıuhguhusa [hr] islam acık ara önde B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bourbon said: Dragonutopia said: Dalgami geciyosunuz ya.. Adminimi yapar konu disi modumu yapar bilememde..hemen KEMALIZM in bu salak anketten cikartilmasi lazim.. ne akla mantikla boyle bir terbiyesizlik yapilir.Din ve devlet islerini birbirinden ayiran bi adamin boyle saygisizliga ugramasini kusura bakmayin kaldiramam..Mustafa Kemal Ataturk e saygisini yitiren arkadaslarimiz varsa istedikleri gibi evlerinde dalgasini gecsinler..ama sevdigim bir forum da boyle birseyi gormek beni uzdu.. Kemalizm secenegini lutfen kaldiriniz! bence sen farkında olmadan kemalizm dinine inanıyorsun. bi gez dolaş temiz hava al sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 a-deizm yok? onu nasıl yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ahahha kemalizm dini ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar