Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik neye inanıyor

ardelen

Öne çıkan mesajlar

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=11%20haziran%202008%20isvicre%20turkiye%20maci

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=15%20haziran%202008%20turkiye%20cek%20cumhuriyeti%20maci

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=20%20haziran%202008%20hirvatistan%20turkiye%20maci

bu 3 maçı izleyip de iman etmeyen öte tarafta Allah'a şüphesiz ki fazladan hesap verecektir
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:
Pardon da, bu kadar sığ bi anket görmedim hayatımda.

+1

yav arkadaşlar anket açacaksanız adam akıllı açın bari.
mesela altta üniversiteler listesi var, adam uğraşmış didinmiş tüm üniversiteleri listelemiş.

bu adam gitmiş kemalizm yazmış. maksat birileriyle dalga geçmek.
topic kilitlenip poll iptal edilirse çok sevinirim.

deizm var ama ateizm yok.
şamanizm yok, reenkarnasyon yok, doğaya tapma yok, scientology yok.
jedi code nerden çıktı onu da merak ediyorum, onun adı jediism bir kere.
cthulhu da konmamış çok ayıp edilmiş.
hıristiyan değil bir de, hristiyan.
politeizm de göremedim.

eğer böyle bir anket oluşturulacaksa düzgün bir liste yapılmalı.

Ha, paticikte böyle bir anketin ciddi cevaplancağını da sanmıyorum. O yüzden bu topiğin neden hala garbage'de olmaması tuhafıma gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Dalgami geciyosunuz ya..

Adminimi yapar konu disi modumu yapar bilememde..hemen KEMALIZM in bu salak anketten cikartilmasi lazim.. ne akla mantikla boyle bir terbiyesizlik yapilir.Din ve devlet islerini birbirinden ayiran bi adamin boyle saygisizliga ugramasini kusura bakmayin kaldiramam..Mustafa Kemal Ataturk e saygisini yitiren arkadaslarimiz varsa istedikleri gibi evlerinde dalgasini gecsinler..ama sevdigim bir forum da boyle birseyi gormek beni uzdu..

Kemalizm secenegini lutfen kaldiriniz!
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonutopia said:
Dalgami geciyosunuz ya..

Adminimi yapar konu disi modumu yapar bilememde..hemen KEMALIZM in bu salak anketten cikartilmasi lazim.. ne akla mantikla boyle bir terbiyesizlik yapilir.Din ve devlet islerini birbirinden ayiran bi adamin boyle saygisizliga ugramasini kusura bakmayin kaldiramam..Mustafa Kemal Ataturk e saygisini yitiren arkadaslarimiz varsa istedikleri gibi evlerinde dalgasini gecsinler..ama sevdigim bir forum da boyle birseyi gormek beni uzdu..

bence sen farkında olmadan kemalizm dinine inanıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bourbon said:
Dragonutopia said:
Dalgami geciyosunuz ya..

bence sen farkında olmadan kemalizm dinine inanıyorsun.

bi gez dolaş temiz hava al sen...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...