SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 hayırlı ollsun[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!!
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 tebrikler.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
behran Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ne gençler ne denizli nede antep bu sene sensin yedinci kümede kal kümede kal kümede kal GALATASARAY kümede kal kümede kal kümede kal GALATASARAY ŞAAAMMMPİİYONNNN ŞAAAAMPİYON[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway.
QwKl Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Arkadaşlar bütün Fenerbahçelileri tebrik ederim 3.yıldızda geldi
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Nukem_Verite, 25 Nisan 2004 21:20 tarihinde demiş ki: Şampiyon Trabzon isteyenle iddiaya girerim. Ahah ;) keşke girseymişik iddaya ;) said: ShekiLChoCuq, 09 Mayıs 2004 22:14 tarihinde demiş ki: Böyle olacaktı :P *!çaktırmaz...* *!Sarı-lacivert formasını çıkarır..* uaaaah...Kutlama bitti yatayım bari :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Ben girdim baba! NUKEEEEEEM NUKEEEEEEEM BABA İMZANA DÖTTED BY PASCAL YAZMA VAKTİ GELDİ!!!![signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
insight_13 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Tebrikler F.B taraftarı....takımı tebrik etmiyorum...tebrik edeceğim iki merci war...1i taraftarlar 1i aziz yıldırım...ama takımında hakkıyla aldıgına inanıyorum...helal olsun ama başkan denizli maçını almasaydı daha ii olurdu lol.........tebrikz[signature][hline]Beşiktaşlıysan övün,Değilsen itaat et!!!....:D
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 işte taraftar işte şampiyon tebrikler fenerbahce..[signature][hline]i love this game!
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 tüm fb camiasını kutlarım aynı başarıyı avrupa kupalarında da göstermeleri dileğiyle[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 sarıııııııııııı[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bü günleri de gördük ya...[signature][hline]rtc
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 . [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 10 Mayıs 2004 11:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 FB'yi şampiyon olmalarından ötürü bir GS'lı olarak tebrik ederim. Bi de bu isimlerinin yanına takım bayraklarını nereden ayarlıyorsunuz? Benim gözüme ilişmedi de..
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 walla dağıtmaktan elimizde bayrak kalmadı.. ama istersen benimkini verebilirim :D
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Deedstyger, 10 Mayıs 2004 11:59 tarihinde demiş ki: Bi de bu isimlerinin yanına takım bayraklarını nereden ayarlıyorsunuz? Benim gözüme ilişmedi de.. TIK YAP :) [signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Sevıncınız dındımı:=) Kornolar sustu hanı o bakıma yane :=)[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659
Cinruhi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 *******.***************.*****************.******** ******,O,*************,O,***************,O,******* *****,OOO,***********,OOO,*************,OOO,****** 'oooooOOOOOooooo''oooooOOOOOooooo''oooooOOOOOooooo' *`OOOOOOOOOOO`***`OOOOOOOOOOO`*****`OOOOOOOOOOO` ***`OOOOOOO`*******`OOOOOOO`********`OOOOOOO`** ***OOOO'OOOO*******OOOO'OOOO********OOOO'OOOO** ***OOO'**'OOO******OOO'**'OOO******OOO'**'OOO** ***O'*******'O****O'*******'O******O'*******'O**
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Emaleth, 04 Mayıs 2004 13:26 tarihinde demiş ki: şampiyon feneeer, en büyük feneeer, alkışlayın ayol paticikleeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr!!! *!taraftar kimliğini açık eder*
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 DAAAALIIIN ÜLEEENNNN DAATMIYIM BURAYI!!! EN BÜYÜK KARTALLL sizi zaten biz şampiyon yaptık. Beşiktaştan fenere evlilik yıldönümü hediyesi :=) hadi hadi tebrik ediyim bari Grrrr!!! :) tebrikler feneeeeeerrrrr[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Fenerbahçe'yi kutluyorum. Şampiyon olcaklarını sanmıyordum, ama bileklerinin hakkıyla şampiyon oldular. 15. şampiyonluklarını oldular (yanlış duymamışşımdır umarım) 3. yıldızlarını aldılar şimdi di mi? Ne güzel.. Darısı Beşiktaşın başına[signature][hline]FB = Fanatik Beşiktaşlılar
Gunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Nukem_Verite, 25 Nisan 2004 21:20 tarihinde demiş ki: Şampiyon Trabzon isteyenle iddiaya girerim. ben giriyorum, kaç lirasına :)
Gunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Emaleth, 10 Mayıs 2004 14:11 tarihinde demiş ki: şampiyon feneeer, en büyük feneeer, alkışlayın ayol paticikleeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr!!! *!taraftar kimliğini açık eder* ulan zamanında kuruyemişçide tv deki maça baktık diye demediğiniz laf kalmamıştı anfendi şimdi taraftar kimliği mi oldunuz :)
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Şampionuz susun pliz :)[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu...
Öne çıkan mesajlar