SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 hayırlı ollsun[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 tebrikler.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ne gençler ne denizli nede antep bu sene sensin yedinci kümede kal kümede kal kümede kal GALATASARAY kümede kal kümede kal kümede kal GALATASARAY ŞAAAMMMPİİYONNNN ŞAAAAMPİYON[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QwKl Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Arkadaşlar bütün Fenerbahçelileri tebrik ederim 3.yıldızda geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Nukem_Verite, 25 Nisan 2004 21:20 tarihinde demiş ki: Şampiyon Trabzon isteyenle iddiaya girerim. Ahah ;) keşke girseymişik iddaya ;) said: ShekiLChoCuq, 09 Mayıs 2004 22:14 tarihinde demiş ki: Böyle olacaktı :P *!çaktırmaz...* *!Sarı-lacivert formasını çıkarır..* uaaaah...Kutlama bitti yatayım bari :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Ben girdim baba! NUKEEEEEEM NUKEEEEEEEM BABA İMZANA DÖTTED BY PASCAL YAZMA VAKTİ GELDİ!!!![signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Tebrikler F.B taraftarı....takımı tebrik etmiyorum...tebrik edeceğim iki merci war...1i taraftarlar 1i aziz yıldırım...ama takımında hakkıyla aldıgına inanıyorum...helal olsun ama başkan denizli maçını almasaydı daha ii olurdu lol.........tebrikz[signature][hline]Beşiktaşlıysan övün,Değilsen itaat et!!!....:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 işte taraftar işte şampiyon tebrikler fenerbahce..[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 tüm fb camiasını kutlarım aynı başarıyı avrupa kupalarında da göstermeleri dileğiyle[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 sarıııııııııııı[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bü günleri de gördük ya...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 laciverrtttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 . [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 10 Mayıs 2004 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 FB'yi şampiyon olmalarından ötürü bir GS'lı olarak tebrik ederim. Bi de bu isimlerinin yanına takım bayraklarını nereden ayarlıyorsunuz? Benim gözüme ilişmedi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 walla dağıtmaktan elimizde bayrak kalmadı.. ama istersen benimkini verebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Deedstyger, 10 Mayıs 2004 11:59 tarihinde demiş ki: Bi de bu isimlerinin yanına takım bayraklarını nereden ayarlıyorsunuz? Benim gözüme ilişmedi de.. TIK YAP :) [signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Sevıncınız dındımı:=) Kornolar sustu hanı o bakıma yane :=)[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 *******.***************.*****************.******** ******,O,*************,O,***************,O,******* *****,OOO,***********,OOO,*************,OOO,****** 'oooooOOOOOooooo''oooooOOOOOooooo''oooooOOOOOooooo' *`OOOOOOOOOOO`***`OOOOOOOOOOO`*****`OOOOOOOOOOO` ***`OOOOOOO`*******`OOOOOOO`********`OOOOOOO`** ***OOOO'OOOO*******OOOO'OOOO********OOOO'OOOO** ***OOO'**'OOO******OOO'**'OOO******OOO'**'OOO** ***O'*******'O****O'*******'O******O'*******'O** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Emaleth, 04 Mayıs 2004 13:26 tarihinde demiş ki: şampiyon feneeer, en büyük feneeer, alkışlayın ayol paticikleeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr!!! *!taraftar kimliğini açık eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 DAAAALIIIN ÜLEEENNNN DAATMIYIM BURAYI!!! EN BÜYÜK KARTALLL sizi zaten biz şampiyon yaptık. Beşiktaştan fenere evlilik yıldönümü hediyesi :=) hadi hadi tebrik ediyim bari Grrrr!!! :) tebrikler feneeeeeerrrrr[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Fenerbahçe'yi kutluyorum. Şampiyon olcaklarını sanmıyordum, ama bileklerinin hakkıyla şampiyon oldular. 15. şampiyonluklarını oldular (yanlış duymamışşımdır umarım) 3. yıldızlarını aldılar şimdi di mi? Ne güzel.. Darısı Beşiktaşın başına[signature][hline]FB = Fanatik Beşiktaşlılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Nukem_Verite, 25 Nisan 2004 21:20 tarihinde demiş ki: Şampiyon Trabzon isteyenle iddiaya girerim. ben giriyorum, kaç lirasına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Emaleth, 10 Mayıs 2004 14:11 tarihinde demiş ki: şampiyon feneeer, en büyük feneeer, alkışlayın ayol paticikleeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr!!! *!taraftar kimliğini açık eder* ulan zamanında kuruyemişçide tv deki maça baktık diye demediğiniz laf kalmamıştı anfendi şimdi taraftar kimliği mi oldunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Şampionuz susun pliz :)[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar