Mirage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Selam, Geçen televizyonda Eric Clapton Crossroads 2007 konserini izliyordum. Robert Cray, B.B. King, Jimmie Vaughan derken Jeff Beck çıktı. Eyvallah dedim zevkten dört köşe izliyorum... Jeff Beck'in basçısı dikkatimi çekti. Böyle 20 yaşında falan gösteren bir ufacık bir hatun. Çok da iyi çalıyordu. Sonra bir de solo girdi ben çakıldım televizyonun başına. Baktım Jeff Back taparmış gibi eğildi kızın önünde. Ki Jeff Beck egosu baya yüksek bi adamdır, kolay kolay yapmaz öyle hareketler. Çalışına, duruşuna, gülüşüne her şeyine hasta oldum. Araştırdım sonra. Tal Wilkenfeld isminde 86'lı, Avustrulya'lı bir kız. 14 yaşında elektro gitara başlamış. 17 yaşında basa geçmiş. 20 yaşında Transformation isimli jazz solo albümü çıkarmış. 21 yaşında Jeff Beck ve Eric Clapton gibi isimlerle sahne almış. Jeff Beck ile olan videosu: http://www.youtube.com/watch?v=2gO7FI_ogvA Videoyu kaç kere izledim bilmiyorum. Jeff Beck zaten büyülüyor. Bir de o Tal'ın solosu girince aşık olunacak bir performans çıkmış ortaya. Bu arada Tal'ın saniyede 1618 nota falan çalmasını falan beklemeyin. Etkileyici olan stili, müzikalitesi ve 1.60 boylarında ufacık bir kızın basa hükmetmesi. Bestelerine ve çalıştığı müzisyenlere bakınca geleceği var gibi gözüküyor. Transformation albümünü de dinledim. Belki bir başyapıt değil ama gayet başarılı ve zevkle dinleyebilecek bir albüm. Burda da Avustrulya televizyonunda albümden Serendipity parçasını çalıyorlar: http://www.youtube.com/watch?v=wK03pYCLJho&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 videolar patlamış, merak ettim ya nasıl çalıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Ben de açamadım videoları ama kendisini nikahıma almak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 hm açılıyor ? 86 doğumlu değil direk 94 falan gibi sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Yalnız şöyle bişey var ki.. (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Videoların patladığı yok da telekomun Youtube'a olan garezinden göremiyorsundur muhtemelen. Alternatif olarak şunları buldum (aynı video'lar): Bu televizyondaki canlı performans, kendi albümünden: http://video.msn.com/?mkt=en-au&brand=ninemsn&fg=rss&vid=5b66095f-67a9-4f9e-b08e-aa321ae8d250&from=imbot_en-au Bu da Jeff Beck'le, Cause We Ended As Lovers: http://www.tudou.com/programs/view/_9QnXeopgN0/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 İlk videoyu izledim, kararım değişmedi. Ama bu kadar iyi çalacağını düşünmediydim ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Griswold efendiye katılırdım, fakat sevgilim beni vurur. Fakat gene de evlatlık alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Ulan kayınpeder mi olacaksın başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Abi hatun gitar çalarken çok çirkinleşiyo. Böyle bi artis hareketler falan. Hiç sevmem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Mirage said: Videoların patladığı yok da telekomun Youtube'a olan garezinden göremiyorsundur muhtemelen. Alternatif olarak şunları buldum (aynı video'lar): Bu televizyondaki canlı performans, kendi albümünden: http://video.msn.com/?mkt=en-au&brand=ninemsn&fg=rss&vid=5b66095f-67a9-4f9e-b08e-aa321ae8d250&from=imbot_en-au Bu da Jeff Beck'le, Cause We Ended As Lovers: http://www.tudou.com/programs/view/_9QnXeopgN0/ yok be abi, noob değiliz o kadar bana direk this video no longer exits çıktı :S msnde ki videoyu izledimde öyle pekte güzel dğeil be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Fly said: hm açılıyor ? 86 doğumlu değil direk 94 falan gibi sdsfs evrimi yarım kalmış bence de :) ayrıca axeddice'a da katılıyorum çalarkenki hareketleri baya uyuz :D müzik olarak da ilah değil de iyi tabi yaşına göre gz diyelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Aket-Atum, bulunduğun ülkeye göre olabiliyor sanırım öyle şeyler. Ben hala gayet düzgün izleyebiliyorum videoları Almanya'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Yasina gore oldukca cok sey basardi,tabi bunlarin en onunde kiz olmasida geliyo hehe.Aslinda kotu muzisyen(tal kötu demiyorum) olunsa bile, iyi muzisyenlerle calismak coook sey ogretiyo insana. Onun disinda bayan bass gitarist dedimmi Me´Shell NdegéOcello, Lydia'yi tek gecerim yine.Tal'in tarzini sevemedim gitti bi,calarkenki anlamsiz hareketleride cok antipatik yapiyo kizi,dinleyesim falan kalmiyo hic. axedice said: Abi hatun gitar çalarken çok çirkinleşiyo. Böyle bi artis hareketler falan. Hiç sevmem ben. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Korax said: Tal'in tarzini sevemedim gitti bi,calarkenki anlamsiz hareketleride cok antipatik yapiyo kizi,dinleyesim falan kalmiyo hic. evet ya ben de sevemedim, ağzını yüzünü bi garip yapıyor yamultuyor, garip garip hareketler falan bir de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Ben sevdim o hareketlerini valla. Doğal geldi bana. Çalarken ben de çirkinleşiyorum. Ordan bir bağlantı olmuş olsa gerek. :D Edit: Başka bir ilginç tarafı da elinin küçük olması sayesinde köprünün dibindeki perdelere rahatça erişebilmesi olsa gerek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 axedice said: Abi hatun gitar çalarken çok çirkinleşiyo. Böyle bi artis hareketler falan. Hiç sevmem ben. aynen soğudum bi anda kızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Mirage said: Ben sevdim o hareketlerini valla. Doğal geldi bana. Çalarken ben de çirkinleşiyorum. Ordan bir bağlantı olmuş olsa gerek. :D Edit: Başka bir ilginç tarafı da elinin küçük olması sayesinde köprünün dibindeki perdelere rahatça erişebilmesi olsa gerek. :) Elinin kucuk olmasi dezavantaj bikac acidan,ama 4 telli caldigi icin okadar buyuk bi dezavantaj yaratmiyo.Sol elde 1. pozisyonda acelite icinde baya bi dezavantaj ellerinin kucuk olmasi bi,onun disinda köpruye yakin derken nereyi kastettin anlamadim,köpruye en yakin perdeleri kastediyosun sanirsam,kucuk buyuk farketmiyo aslinda pek.Her yigidin bi yogurt yiyisi var derler ya :) Ona göre orada calacagi seyler aslinda belirli oluyo,pozisyonlari oluyo insanin alisiyo falan,zamanla yeni seyler ekleniyo caldikca.24 perdenin 24.sunu kullanmak gerekmiyo illaki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar