Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok mutluyum

Farinal

Öne çıkan mesajlar

hep kötü şeyler mi olcak lan ben çok mutluyum olm aylardır olmadığım kadar manyak mutluyum böle şarkılar dinliorm bağıra çağıra falan özlemişim bu duyguyu :D :D inanılmaz istediğim bişi oldu (uzun süreli beklemiş iyice soğmuş bi intikamı yiyorum) ama olması için allaha inanmasamda o kadar çok istiodm ki birşeyin olmasını o kadar çok istiodm ki (toplumdan kapıyoruz ister istemez) dua bile ettim hatta abartıp iyice dedim 10 kere sabah namazı bile kılcam gerçi geyiğine söylenmiş şeylerdi içimden ama baktım oldu ve çok mutluyum namaz kılmayı bilmiyorum ama kılıcam lan 10 sabah namazı işte böyle bişi buda lan aslında hepimiz ayrı manyağız :D
Sosyal ağlarda paylaş

Çok mutlu değilim ama yine çooooooooook kötüdende iyiyim belki çok mutlu olduğum zamanlarda sahip olamıyacağım şeylere şu an sahip oluyorum bilmiyorum kararsızım mutlumuyum değilmiyim.

Cumartesi gecesi arabayla(şans eseri şirket arabası bana kaldı) tam eve dönerken Rock Fm'de AC/DC-Back in Black çalıyodu çaldı bi an çok mutlu oldum ve eve 1 sokak kala gazı kökledim ve devam ettim döndüm dolaştım Modanın burnuna indim ve bi sigara yaktım ardından Led Zeppelin - Lemon Song, Ben belki bu 2 sene içinde bir şeyden bu kadar keyif almamıştım...

Bu keyfin tadını çıkar belki benimki 10dakkalık bir keyifti ama verdiği huzur hissi bambaşkaydı..
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
seni terk eden birinin üzülmesine sebep olacak bişey mi istedin. insanların intikam konseptleri bundan ileri gitmiyor da genelde

ben kız kardeşini kaçıran çocuğu vurduktan sonra vurulan abisinin kanı yerde kalmamıştır diye tahmin ettim, şifreli falan konuşmuş bi de.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:
hep kötü şeyler mi olcak lan ben çok mutluyum olm aylardır olmadığım kadar manyak mutluyum böle şarkılar dinliorm bağıra çağıra falan özlemişim bu duyguyu :D :D inanılmaz istediğim bişi oldu (uzun süreli beklemiş iyice soğmuş bi intikamı yiyorum) ama olması için allaha inanmasamda o kadar çok istiodm ki birşeyin olmasını o kadar çok istiodm ki (toplumdan kapıyoruz ister istemez) dua bile ettim hatta abartıp iyice dedim 10 kere sabah namazı bile kılcam gerçi geyiğine söylenmiş şeylerdi içimden ama baktım oldu ve çok mutluyum namaz kılmayı bilmiyorum ama kılıcam lan 10 sabah namazı işte böyle bişi buda lan aslında hepimiz ayrı manyağız :D

yanlız inanmadığın halde 10 kere sabah namazı kılıcam diye adak verdiysen ve kılmazsan çok pis patlarsın haberin olsun. big king xxL alevinde yanarsın alimallah.X( (gibi)
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
seni terk eden birinin üzülmesine sebep olacak bişey mi istedin. insanların intikam konseptleri bundan ileri gitmiyor da genelde

evet ama intikam çok ağır oldu ve nasıl oluyorsa birlikteyiz şuan yani acaip bi dünya lan bu o yüzden koyverin babalar gitsin ya :D

(şuan sanırım patinin yüzde 78i benden nefret ediyor... bende ederdim mutlu başlıkları görünce...)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...