Farinal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 hep kötü şeyler mi olcak lan ben çok mutluyum olm aylardır olmadığım kadar manyak mutluyum böle şarkılar dinliorm bağıra çağıra falan özlemişim bu duyguyu :D :D inanılmaz istediğim bişi oldu (uzun süreli beklemiş iyice soğmuş bi intikamı yiyorum) ama olması için allaha inanmasamda o kadar çok istiodm ki birşeyin olmasını o kadar çok istiodm ki (toplumdan kapıyoruz ister istemez) dua bile ettim hatta abartıp iyice dedim 10 kere sabah namazı bile kılcam gerçi geyiğine söylenmiş şeylerdi içimden ama baktım oldu ve çok mutluyum namaz kılmayı bilmiyorum ama kılıcam lan 10 sabah namazı işte böyle bişi buda lan aslında hepimiz ayrı manyağız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Ne mutlu. Allah bozmasın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Farinal mesajından anladığım kadarıyla çok mutlusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ulan böyle abuk subuk şeyler diliyonuz, sonra mutex bi şekilde gerçekleşiyo, aha lan dua ettim diye oldu diyonuz, dine falan inanıyonuz. yapmayın arkadaşım böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Bir mümin daha kazandık...haydi gençler namaza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 sodom git başka topic trolle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 mes'ud ol, bahtiyar ol emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ben nezaman böyle bi topik açıcam acep lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 İntikam ve namaz güzelmiş abi mesut etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 uzun sürmez bu sevinç keyfini çıkarmaya bak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 kişiselde görmek istemediğimiz topiklerden bu ne lan polyanna gibi. biraz daha iç karartıcı hikayeler anlatın. bir loserın öyküsünü dinleyelim sizde de masturbasyon yapabilelim. olmuyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 fede uzulme ya onun da mutsuz olduğu günler gelicek nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 benimde mutluluk çok yakınımda duruyor, adeta kokusu alıyorum ama bi bütünleşemedik :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Çok mutlu değilim ama yine çooooooooook kötüdende iyiyim belki çok mutlu olduğum zamanlarda sahip olamıyacağım şeylere şu an sahip oluyorum bilmiyorum kararsızım mutlumuyum değilmiyim. Cumartesi gecesi arabayla(şans eseri şirket arabası bana kaldı) tam eve dönerken Rock Fm'de AC/DC-Back in Black çalıyodu çaldı bi an çok mutlu oldum ve eve 1 sokak kala gazı kökledim ve devam ettim döndüm dolaştım Modanın burnuna indim ve bi sigara yaktım ardından Led Zeppelin - Lemon Song, Ben belki bu 2 sene içinde bir şeyden bu kadar keyif almamıştım... Bu keyfin tadını çıkar belki benimki 10dakkalık bir keyifti ama verdiği huzur hissi bambaşkaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 maşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 seni terk eden birinin üzülmesine sebep olacak bişey mi istedin. insanların intikam konseptleri bundan ileri gitmiyor da genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Çekim Yasası lalalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ardeth said: seni terk eden birinin üzülmesine sebep olacak bişey mi istedin. insanların intikam konseptleri bundan ileri gitmiyor da genelde ben kız kardeşini kaçıran çocuğu vurduktan sonra vurulan abisinin kanı yerde kalmamıştır diye tahmin ettim, şifreli falan konuşmuş bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 geçer üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Farinal said: hep kötü şeyler mi olcak lan ben çok mutluyum olm aylardır olmadığım kadar manyak mutluyum böle şarkılar dinliorm bağıra çağıra falan özlemişim bu duyguyu :D :D inanılmaz istediğim bişi oldu (uzun süreli beklemiş iyice soğmuş bi intikamı yiyorum) ama olması için allaha inanmasamda o kadar çok istiodm ki birşeyin olmasını o kadar çok istiodm ki (toplumdan kapıyoruz ister istemez) dua bile ettim hatta abartıp iyice dedim 10 kere sabah namazı bile kılcam gerçi geyiğine söylenmiş şeylerdi içimden ama baktım oldu ve çok mutluyum namaz kılmayı bilmiyorum ama kılıcam lan 10 sabah namazı işte böyle bişi buda lan aslında hepimiz ayrı manyağız :D yanlız inanmadığın halde 10 kere sabah namazı kılıcam diye adak verdiysen ve kılmazsan çok pis patlarsın haberin olsun. big king xxL alevinde yanarsın alimallah.X( (gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 dont fuck with me farinal, gimme my fuckin 10 rekat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Farnial gave him 10 rekat. Chuck Norris wanted 20! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Eheh yapıcaz ya reisi bekletiyorum sömestr tatilinde inşallah :D yanlız her geçen gün daha iyiye gidiyor lan gerçekten yani nasıl desem gerçek olamayacak kadar iyi hatta şu gece kesin çok feci patlayacam yakında rahatlarsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ardeth said: seni terk eden birinin üzülmesine sebep olacak bişey mi istedin. insanların intikam konseptleri bundan ileri gitmiyor da genelde evet ama intikam çok ağır oldu ve nasıl oluyorsa birlikteyiz şuan yani acaip bi dünya lan bu o yüzden koyverin babalar gitsin ya :D (şuan sanırım patinin yüzde 78i benden nefret ediyor... bende ederdim mutlu başlıkları görünce...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 pembe dizi mi bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar