ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Arkadaşlar Bu iki mesleği DK için kasmayı düşünüyorum sizce çok zorlanırmıyım ? ikisinden gelecek bonusları düşünüyorumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Hayırdır pati kardişler bişi sorduk ? insan yazmasada troller... Alındım şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 anlamadım şimdi DK'ya kasarken bu prof'ları bi penalty falan mı alıyosun? Ins kasması fazla zor değil de Ench baya zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Ench ıcın ya low lvl farmlıcan ya da cebınde ıyı paran olcak. bir de ozellikle 400'den sonrası senı bezdırebılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Öncelikle DK gibi WotLk ile gelen bir sınıf, eğer hardcore bir oyuncu değilse omuzluk enchantı konusu yüzünden ins seçmeli zaten bence. Ama enchant mesleğinin pek bir espirisi kalmadı, onun yerine jc-bs gibi meslekler çok daha yararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 level 70 lock var onda enchanting var ama kendi ringlerim için kasıyorum ^_^ taktik şu.. lowlevel dungeon farmla.. clothlar ı alt char tailora yolla.. yap yeşil.. patlat..( hızlıca 300 olur) sonra nethercloth aynı taktik sonra 375 zor olcak.. Düşündüren ins kasmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Şu DK'yı da bi sevemedim ya. Baştan pala kasıyorum, patchı beklesem 55 dk açarım daha rahat olur ama, hiç benimseyemedim karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Çok fazla + olan bir sınıf.. Zaten tank olabilmesi beni çekiyor... Canım istedimi aynı spec ile dps.. veya tank.. Her Realmde en büyük sıkıntı tank ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Yeni patchle beraber öyle bir sıkıntı kalmayacak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 deadwoll said: Yeni patchle beraber öyle bir sıkıntı kalmayacak ^^ Şimdi ben değilde sen mi tanklican yeni patch ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 DK lar genelde dps oynuyor 80'de. Ya da ben çok bahtsızım hiç tank speclisine denk gelmedim. ve genelde uzun süre healer oynamış kişiler oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Masquerade said: DK lar genelde dps oynuyor 80'de. Ya da ben çok bahtsızım hiç tank speclisine denk gelmedim. ve genelde uzun süre healer oynamış kişiler oluyorlar. hehe gel benle oyna ^_^ bak nasıl tanklıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Ben DK ıma JC ve ench kasıyorum. JC bence iyi oldu da ench konusunda hala şüphelerim var. Silah enchantleriyle rune olayı stacklenmiyo ya, boşuna kasıyomuşum gibi geliyo hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ShadowFury said: Ben DK ıma JC ve ench kasıyorum. JC bence iyi oldu da ench konusunda hala şüphelerim var. Silah enchantleriyle rune olayı stacklenmiyo ya, boşuna kasıyomuşum gibi geliyo hala. hem item patlatmak istiyorum hemde kendi ringlerime ench basmak aslında.. Sadece silaha ench basmıyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bende aynı amaçla ench kasıyorum zaten ama silah enchantleri hala aklımı kurcalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bende yawru dk ya aynı professionları aldı mama ench'i silicem büyük ihtimalle engineering falan alabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Mining Sistemi değişiyormuş kasmak daha bir kolayıma gelicek.. Sanırım Mining Jewel veya Bs yapıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Ore çıkarabilcek farmer başka bi karakterim olduktan sonra, hele ki DK isem, ben de BS-JC kasarım. Inscription da cazip aslında ama, ore toplamayı ot toplamaya tercih ederim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bs jc açık ara en buffer ikili sanırım şu an. deliği aç epic gemi tak. meta için maymunluk yapmana gerek bile kalmıyor. süper bişy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 End game ve tank düşünüyosan bs jewel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Dk ma arkadaşlar sayesinde 300 Riding aldım.. Şimdi önce bs kasayım ileride stoklayıp Jc rerollerim .. bü yüzden jc ye ne kadar ore gider diye bir şeyler bulmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Jc için pek çok farklı guide var, bi noktadan sonra elinizdeki mata bakarak kasmanız gerekiyo ama hepsinin ortak noktasında altta yaptığınız şeyleri israf etmemek var tam olarak kullandırtıyolar. Tabi kendinizde değiştirebilirsiniz istediğiniz gibi. Bu açıdan başarılı bulduğum 2 guidden biri wowwikininki diğeride bu. Artık hangisi hoşuna giderse olmadı bi googledan bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar