Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bana şaşırtıcı filmler tavsiye eder misiniz? şaşırtıcı derken işte 6. his, fight club, 13. kat türü filmleri akstediyorum anlamışsınızdır işte bu türe yakın güzel filmleri söylerseniz sevinirim. klasik veya az bilinen olabilir :) böyle bir topic aradım ama bulamadım varsa ona yönlendirseniz de olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 62i yapımı la jetee, sonra 12 maymun, being john malkovich...[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 jeepers-creepers[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 adaptation memento[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 donnie darko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 rocco loves jenna iyidir rocco mal beyanında bulunurken a-aaa diye apışıp kalmıştım hani derler ya zenginin malı züğürdün çenesini yorar, o hesap benim ki de (ama daha çok jennanın çenesi yorulmuştu demek ki o daha züğürt benden)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 çok şaşırmıştım[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 babacum seni ghald bey'in sitikisine alalım şöyle.. :-p şaşırtıcı olması için izlememiş olman gerek bir de, neyi izlemediğinden emin olamayız ancak benim şu an aklıma the big lebowski geldi..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: BabacumMostors, 09 Mayıs 2004 15:57 tarihinde demiş ki: rocco loves jenna iyidir rocco mal beyanında bulunurken a-aaa diye apışıp kalmıştım hani derler ya zenginin malı züğürdün çenesini yorar, o hesap benim ki de (ama daha çok jennanın çenesi yorulmuştu demek ki o daha züğürt benden) OOOOOOLEEEE :tebrikz:[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 benim son röntgen filmim[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Pulp Fiction[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki: Ben paint le yapıyorum, biraz zor oluyor ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Usual Suspects American Beauty City Of God Requiem For A Dream American History X Fargo Dogville kubrick'ten A Clockwork Orange Full Metal Jacket ve şaşırtıcı dediğin için tabii ki david lynch: mulholland drive lost highway blue velvet ve ben izlemedim ama eraserhead deli bi filmmiş ben de acaip merak ediyorum ..[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 şuraya da bir bak derim http://imdb.com/chart/mystery[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: eagle_dnz, 09 Mayıs 2004 14:44 tarihinde demiş ki: jeepers-creepers Hiçte şaşırtıcı bir film değil. Özellikle 2.'si daha da fena.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 talk with her (konus onunla ) ispanyol filmiydi yanilmiosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 yazdıklarımızın çoğu var zaten imdb'nin listesinde ;) vertigo da hitchcock un bu ay cnbc-e'de olsa gerek[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: BabacumMostors, 09 Mayıs 2004 15:57 tarihinde demiş ki: rocco loves jenna iyidir rocco mal beyanında bulunurken a-aaa diye apışıp kalmıştım hani derler ya zenginin malı züğürdün çenesini yorar, o hesap benim ki de (ama daha çok jennanın çenesi yorulmuştu demek ki o daha züğürt benden) benden de bi OLEE. yok ya işin içinde jenna olunca pek de şaşırmamak lazım normaldir yani şaşırtıcı ne dmk abi bi tür söle fantastik-bilimkurgu fln de yoksa şaşırtıcı film dersen identity bile uyar sonuçta şaşırıodun filmin sonunda[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 basic[signature][hline]In god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 tarantino- from dusk till dawn ehe, ilk izleyişimde bayağı bir dumur olmuştum. [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 10 Mayıs 2004 04:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 İdentity sanırsam tam aradığın gibi bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 öncelikle sağolun sadece bir tavsiye topici değil güzel şaşırtıcı filmlerin kaynağı olsun güzel olur izledim identityi evet gayet güzeldi şaşırtıcıydı mrbomb abi işte nasıl anlatayım ki başka şaşırtıcıyı :) fantastik de olur başka türlü de hehe 6.his de identity de fight club da 13. kat da mesela uyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 mudholland drive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 jankis çok kolay şaşırıyorsun galiba memento usual suspects Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 yanlız arcane ve jankis dışında herkes "Usual Suspects"'i atlamış. izleyen çok az kişimi var yoksa sadece üçümüz'mü bu filme çok şaşırdık.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Yazılmış filmleri bida yazmamak olmasın nedeni :=) yane nasıl olsa birisi sölemiş oldukdan sonra filmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar