Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sons of Hodir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yada siler tailoru, 2 günde kasar jc'sini kafadan 9 SP- 12 stamları çıkarır 3 tane 32'yi çakar o slotlara 69 spell power kazanır, alemlerin en süper mesleğine kavuşmuş olur.

Bu arada jc'den sonra en baba meslek alchemy şu anda. Hem kendi yaptığın flasklardan 38 spell power kazanıyorsun, üstüne o flask 4 sat sürüyor, 3.1'lede epik trinket gelicek, artık yemede yanında yat olacak alchemy.
Mesaj tarihi:
O kartların üretimi çooook pahalı, her kart denemesi için 5-6 stack herb, 3xeternal life falan kullanmak gerekiyor ki, arka arkaya 6-7 tane saçma sapan kart çıkınca göçüyorusun.
Mesaj tarihi:
valla sunları http://www.wowhead.com/?item=42780 cope atacaktım tam sonra ogrendim ki sons of hodir rep veriyomus yeni patchle. pek bi sevindim. 10 tanesi 250 rep.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Rikkie said:
Ulduardaki trashden, bosslardan eğer sons of hodir repi gelirse blizzardın binasını basarım varya, anam ağladı exalted olucam diye.

Yokya öyle bişi. Yoksa benide al yanına
Mesaj tarihi:
Yapmayın allah aşkına hangi instance rep veriyor ki artık. Rep olayını tamamen tabart,quest,item olayına bağladı adamlar.

Korkmayın yani öyle birşey olmaz. Hoş olsa benim işime gelir hala storm pike'da 20-25 quest ancak yapabilidim. Ve hala sırtımı ins'in omuzluk enchine dayamış gidiyorum, ama olmaz öylebirşey, içiniz radat olsun.
Mesaj tarihi:
Çok da zor değil yahu ex olmak, aylardır ex im. Mamutumu da çektim altıma. Adamlar şu tokeni getirdikleri sabah 3.0.8de direkt olarak ex oldum. 300 token vardı üstüne artanı da sattım vendora hatta :)
Mesaj tarihi:
walla o token olayı gelmeden 1 ay falan once exalted oldum. bayada para yaptım ordan. ztn herbalist im. lichbloom, icethorn derken ahden baya para kırdım. hergun dailyleri yaparak 1 ayda falan sadece questlerle exalted olunuo yanlış hatırlamıosam tabi.
Mesaj tarihi:
humanda 20 21 gun olmasi lazim. temiz para. 3.0.8de saece exalted olana kadar gelen reliclerden 1.5k`ya yakin para yaptim. bi de 20~ gun yaptigin dailylerden de gun ba$ina 150g para geliyo mis...

ekleme yapayim dedim yanli$ bilgilendirme olmasin. nakit degil tabi bu du$en itemlar, disenchant vesaire ile.
  • Yeni Oluştur...