FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Yada siler tailoru, 2 günde kasar jc'sini kafadan 9 SP- 12 stamları çıkarır 3 tane 32'yi çakar o slotlara 69 spell power kazanır, alemlerin en süper mesleğine kavuşmuş olur. Bu arada jc'den sonra en baba meslek alchemy şu anda. Hem kendi yaptığın flasklardan 38 spell power kazanıyorsun, üstüne o flask 4 sat sürüyor, 3.1'lede epik trinket gelicek, artık yemede yanında yat olacak alchemy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Alchemy var duruyoda tailoru değiştiricem. Çantaları tamamlarım sonra bırakırım. JC ins artık hangisi olursa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 nobles kartlarında acayip para var şu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 O kartların üretimi çooook pahalı, her kart denemesi için 5-6 stack herb, 3xeternal life falan kullanmak gerekiyor ki, arka arkaya 6-7 tane saçma sapan kart çıkınca göçüyorusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 3 gündür ben de ilk denememde indiriyorum wyrm'i hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 valla sunları http://www.wowhead.com/?item=42780 cope atacaktım tam sonra ogrendim ki sons of hodir rep veriyomus yeni patchle. pek bi sevindim. 10 tanesi 250 rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Bence o relic'leri varsa alt karakterler için kullanın veya ah'da satın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 bende 250 tane war onlardan ve exaltedım. aksın ah'den paralar. asfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 soulbound hala bende ama herelde patchten sonra mı normale donucek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ewt ole olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Evet. Ben de alt için saklıyorum onları, bi de 200 tanesini falan satmıştım zamanında yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 şu hıdır da ne baba adammış ya, herkes factionıyla kanka olmaya çalışıyo=) ben de başlasam fena olmuycak aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Ulduardaki trashden, bosslardan eğer sons of hodir repi gelirse blizzardın binasını basarım varya, anam ağladı exalted olucam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 sanmıyorum sons of hodir repi geleceğini. belki bir ihtimal frostborn ile ilgili bişeyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Rikkie said: Ulduardaki trashden, bosslardan eğer sons of hodir repi gelirse blizzardın binasını basarım varya, anam ağladı exalted olucam diye. Yokya öyle bişi. Yoksa benide al yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Oyle birsey olursa emin sizden once yerle bir olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Yapmayın allah aşkına hangi instance rep veriyor ki artık. Rep olayını tamamen tabart,quest,item olayına bağladı adamlar. Korkmayın yani öyle birşey olmaz. Hoş olsa benim işime gelir hala storm pike'da 20-25 quest ancak yapabilidim. Ve hala sırtımı ins'in omuzluk enchine dayamış gidiyorum, ama olmaz öylebirşey, içiniz radat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Zaten orda exalted olduktan sonra, eh bide üstüne de Time Lost Proto Drakeyi aldıktan sonra, bidaha uğramıyorum o taraflara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 freemoon u n dedigi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Çok da zor değil yahu ex olmak, aylardır ex im. Mamutumu da çektim altıma. Adamlar şu tokeni getirdikleri sabah 3.0.8de direkt olarak ex oldum. 300 token vardı üstüne artanı da sattım vendora hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 walla o token olayı gelmeden 1 ay falan once exalted oldum. bayada para yaptım ordan. ztn herbalist im. lichbloom, icethorn derken ahden baya para kırdım. hergun dailyleri yaparak 1 ayda falan sadece questlerle exalted olunuo yanlış hatırlamıosam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 humanda 20 21 gun olmasi lazim. temiz para. 3.0.8de saece exalted olana kadar gelen reliclerden 1.5k`ya yakin para yaptim. bi de 20~ gun yaptigin dailylerden de gun ba$ina 150g para geliyo mis... ekleme yapayim dedim yanli$ bilgilendirme olmasin. nakit degil tabi bu du$en itemlar, disenchant vesaire ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar