Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team of the Year

khala

Öne çıkan mesajlar

Del Piero şu sıralar çok iyi bir performansa sahip olabilir ama Ibrahimovic ve Messsi'yi düşündügümüz zaman bu performansın yetmeyecegi aşikar. Haliyle Ibo ve Messi hem bu sezon hem de geçen sezon iyi performanslar ortaya koydular.

Ama bu gerçekleri görmezden gelirsek ben de Del Piero derim, Forza Alex*, Forza Del Piero.
Sosyal ağlarda paylaş

Şampiyon yaptıktan sonra emekli olsa tamamdı da şuan pek öyle göstermiyor kendisini... Bir de şampiyon yaptığı takım zaten o kadar iyi oyunculardan kurulu ki yani adam Raul'u beğenip almıyor kadroya geri kalan takımlardan hangisi kabul etmezdi Raul'u kadrosunda ?? Bizde olsa kupayı alırdık ...
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
hehe

ispanyayı şampiyon yapmak mı daha zor

türkiyeyi 3. yapmak mı

kendi karar mekanizmanı sorgulaman lazım bence

İspanyayı 1. yapmak daha zor :P
Türkiye zaten 1. olmalıydı kadro değeri olarak bakınca ;)
Kendisinden kat kat değerli takımları falan geçip 3. olmadı nede olsa

(ciddiye alan olmaz ya ben gene ekliyim :):):):) )
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
sağ kanada hamiti koyup cristiano ronaldo yu koymayan insanlarla futbol tartışıyoruz ona yanıyorum bazen.

Eğer sadece Euro2008'e bakacaksak adam kalmasa Sabri Sarıoğlu'nu koyarım sağ kanada yine Ronaldo'yu koymam, adam en kötüsüydü turnuvanın :)

Haa, kimi koyarsın deseler heralde Schweinsteiger'i koyarım ben Gerard'ı unutmamak lazım tabi bi de.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Mumu said:
sağ kanada hamiti koyup cristiano ronaldo yu koymayan insanlarla futbol tartışıyoruz ona yanıyorum bazen.

Eğer sadece Euro2008'e bakacaksak adam kalmasa Sabri Sarıoğlu'nu koyarım sağ kanada yine Ronaldo'yu koymam, adam en kötüsüydü turnuvanın :)

Haa, kimi koyarsın deseler heralde Schweinsteiger'i koyarım ben Gerard'ı unutmamak lazım tabi bi de.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
hehe

ispanyayı şampiyon yapmak mı daha zor

türkiyeyi 3. yapmak mı

kendi karar mekanizmanı sorgulaman lazım bence

tamam orası öyle de türkiye 3. oldu diye fatih terim en iyisi olmaz bence :)
otto rehhagel yunanistanı şampiyon yapınca senenin en iyisi mi oldu ?

sırf aragones fatih terim karşılaştırması için söylediysen o ayrı,haklısın.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Otto o yılın en iyi teknik direktörüydü tartışmasız...
Bana göre bu seçimin de galibi ya Sir olmalıdır yada Fatih Terim zaten. Sonuçta bir tanesi inanılmaz bir başarıya imza atmıştır diğeri de elindeki kadroyu olabilicek en üst noktalardan birine taşımıştır... Bütün eleştirilere ve küfürlere rağmen...
Sosyal ağlarda paylaş

Fatih Terim'in başarısı ? Almanya dışında hiçbir maçta gerçekten iyi oynayamamış ama bir şekilde oraya gelmişiz,bu teknik direktörün başarısı değil

Kupa boyunca formasyon üstündeki değişikliklerini,kimleri nerde oynattığını da gördük.Başarısız bir adam Fatih Terim,havalı

O listede kesinlikle Sir'dir yılın en iyisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...