Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 team of the year tarihçesine de bakın gitmişken siteye , resmen o seneleri tekrar yaşıyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 team of 2002 de en iyi td şenol güneşmiş :D fatih terim niye olmasın o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 sağ kanada hamiti koyup cristiano ronaldo yu koymayan insanlarla futbol tartışıyoruz ona yanıyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 c.ronaldo çok antipatik. asla koymam. gerrard (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ayarlayamadım resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 o linke tıklayınca herkes kendi yaptıgı kadroyu goruyo ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 tamamen objektif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Del pieroyu almayanları kınıyorum.Adam resmen futbol resitali veriyo hemide 33 yaşında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 peki 2008 de ne yaptı. 2007 - 2008 sezonu + avrupa kupasında yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Del Piero şu sıralar çok iyi bir performansa sahip olabilir ama Ibrahimovic ve Messsi'yi düşündügümüz zaman bu performansın yetmeyecegi aşikar. Haliyle Ibo ve Messi hem bu sezon hem de geçen sezon iyi performanslar ortaya koydular. Ama bu gerçekleri görmezden gelirsek ben de Del Piero derim, Forza Alex*, Forza Del Piero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 hamiti turk diye koydum tabii ki ahah. ispanyanin kadro da hollandadan sonra en iyisiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 adam avrupa şampiyonu yaptı ispanyayı son sıraya bile almıyo objektif insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Şampiyon yaptıktan sonra emekli olsa tamamdı da şuan pek öyle göstermiyor kendisini... Bir de şampiyon yaptığı takım zaten o kadar iyi oyunculardan kurulu ki yani adam Raul'u beğenip almıyor kadroya geri kalan takımlardan hangisi kabul etmezdi Raul'u kadrosunda ?? Bizde olsa kupayı alırdık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hehe ispanyayı şampiyon yapmak mı daha zor türkiyeyi 3. yapmak mı kendi karar mekanizmanı sorgulaman lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 DoruK said: hehe ispanyayı şampiyon yapmak mı daha zor türkiyeyi 3. yapmak mı kendi karar mekanizmanı sorgulaman lazım bence İspanyayı 1. yapmak daha zor :P Türkiye zaten 1. olmalıydı kadro değeri olarak bakınca ;) Kendisinden kat kat değerli takımları falan geçip 3. olmadı nede olsa (ciddiye alan olmaz ya ben gene ekliyim :):):):) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 arda > cristiano ronaldo ayhan > gerrard baros > messi fatih terim > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 arda ve ayhan milli takımdaydı da baros ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mumu said: sağ kanada hamiti koyup cristiano ronaldo yu koymayan insanlarla futbol tartışıyoruz ona yanıyorum bazen. Eğer sadece Euro2008'e bakacaksak adam kalmasa Sabri Sarıoğlu'nu koyarım sağ kanada yine Ronaldo'yu koymam, adam en kötüsüydü turnuvanın :) Haa, kimi koyarsın deseler heralde Schweinsteiger'i koyarım ben Gerard'ı unutmamak lazım tabi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Rewendor said: Mumu said: sağ kanada hamiti koyup cristiano ronaldo yu koymayan insanlarla futbol tartışıyoruz ona yanıyorum bazen. Eğer sadece Euro2008'e bakacaksak adam kalmasa Sabri Sarıoğlu'nu koyarım sağ kanada yine Ronaldo'yu koymam, adam en kötüsüydü turnuvanın :) Haa, kimi koyarsın deseler heralde Schweinsteiger'i koyarım ben Gerard'ı unutmamak lazım tabi bi de. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 http://hugas07.sitemynet.com/mynet_resimlerim/antalyaspor2000-2001.jpg ANTALYASPORUMUN ARSENALİ TİTRETEN KADROSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Ahahah go akrep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 DoruK said: hehe ispanyayı şampiyon yapmak mı daha zor türkiyeyi 3. yapmak mı kendi karar mekanizmanı sorgulaman lazım bence tamam orası öyle de türkiye 3. oldu diye fatih terim en iyisi olmaz bence :) otto rehhagel yunanistanı şampiyon yapınca senenin en iyisi mi oldu ? sırf aragones fatih terim karşılaştırması için söylediysen o ayrı,haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Evet Otto o yılın en iyi teknik direktörüydü tartışmasız... Bana göre bu seçimin de galibi ya Sir olmalıdır yada Fatih Terim zaten. Sonuçta bir tanesi inanılmaz bir başarıya imza atmıştır diğeri de elindeki kadroyu olabilicek en üst noktalardan birine taşımıştır... Bütün eleştirilere ve küfürlere rağmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Fatih Terim'in başarısı ? Almanya dışında hiçbir maçta gerçekten iyi oynayamamış ama bir şekilde oraya gelmişiz,bu teknik direktörün başarısı değil Kupa boyunca formasyon üstündeki değişikliklerini,kimleri nerde oynattığını da gördük.Başarısız bir adam Fatih Terim,havalı O listede kesinlikle Sir'dir yılın en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar