Auberon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Grimbatol dan Karazhana free migration açıldı grimbatol'un çok kalabalık olması nedeniyle oraya geçmeyi düşünüyorum serverdaki ortam (parti bulma pvp gibi) hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 grimbatolu bilmem de karazhanın ortamı çok rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 grim batol'da kal derim. giden gitsin ne güzel ortam boşalır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Az önce 25 dk sıra bekledim grimbatolda Karazhan'a niye herkes kötü diyor ordaki türklerle mi alakalı yoksa serverın çoğunluğumu dandik? Orda orta halli bi guildde oynayan bi arkadaş da gel diyor sürekli aklıma giriyor. grimbatolda 4 tane 70 bir tane 80 char var acaba 70 lerden birini geçirip beğenmezsem paralı migrationla geri getirme gibi birşey yapma şansım olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 şimdi nasıl bilmem ama eylülde rezaletti karazhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ben karazhanda Denovodayım gayet mutluyum halimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 aa denovoda mısın ? eheh nası gidiyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 gayet hoşturr server biraz boş ondan kötü diyorlar :)) alliance tarafı daha da bi boş ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Doğu sus sen sus. Karşıda tek ally bile olsa sana fazla gelir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 mulgear6 said: grimbatolu bilmem de karazhanın ortamı çok rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ortamdan beklediginiz ne bilmiyorum ama ben heroiclerde falan pek sorun yasamıyorum. eger bahtsız bedevi değilseniz gayet anlayıslı insanlarla takılıyosunuz. ha pve dusulunuyorsa eger ally yok serverda, raidler icin allyların guild sansı yok gibi bisey. ama vindication bg pvp'de allylar is yapıyo her turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 açılmıştı arkadaşım !!!!11!!111 http://forum.paticik.com/read.php?43,3495609,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Karazhan'da ally olmak Knight Online'da RP yapmak gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Walla ragnarosta, lagnarosa dönünce geçecek en boş realm karazhanı bulmuşlar bizden bi kaç guild gidiyo oraya. Sağlam ally guildlerindende giden olacak herhalde ortam şenlenirmi bilmemde lag yoksa daha bi güzel olacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 aynen bende karazhan'da Denovo'dayım ve bayaa bi mutluyum.ama ilk geldiğimizde kötüydü server şimdi düzelmeye başladı pvp sırası filam çok beklemiyorum.heroic partisi rahat bulabilirsn ve 25 man raid kuranlar var pug şekilde Aket-Atum said: ben karazhanda Denovodayım gayet mutluyum halimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Cellobello said: Walla ragnarosta, lagnarosa dönünce geçecek en boş realm karazhanı bulmuşlar bizden bi kaç guild gidiyo oraya. Sağlam ally guildlerindende giden olacak herhalde ortam şenlenirmi bilmemde lag yoksa daha bi güzel olacağı kesin. bu konud aciddi misin? biz horde tarafı olarak bile serverda daha çok ally istiyoruz, gelsniler gelsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Walla geçecekler diye duydum, boş olması ally tarafının işlerine gelir. Zaten oyuncuları kadroları belli, ha belki diğer dungeonlarda fln sorun yaşarlarsa ayrı. Ama bi hareketlilik getirir olursada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 denovo iyidir bende ordaydım pre wotlk de cok iyi olmasada server guildde ortam iyi oldugu icin duruyordum önemli olanda guild zaten gerisi yalan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 2 gün önce karazhanda 10 man pug one shot malygos kestik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar