Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Fetullah'ın gözü aydın. Bir sonraki yakalanma aşamasında Baykal var... Baykal AKP tarafından tehdit edildi. http://img440.imageshack.us/img440/8536/postahabervz4.jpg http://img405.imageshack.us/img405/4456/guneshaberoy8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 2 ay önce hapisten çıkan İbrahim Şahin'in evinde bulunan krokiden cephanelik bulmuşlar. Senaryo müthiş gidiyor, 2 ay önce çık, özel harekatçısın ama mal gibi evde kroki sakla, üstüne üstlük ilk aramada bulunabilsin ve o kroki cephanelik çıksın. Phuauhzhuahzhahuzahu yuh abi ya vallaha yuh artık :D. Buna inanan adamlarda var ha. O daha da komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Sen ağlanacak duruma gül arkadaşım. Krokiyi emniyet adamın evine ışınlamıştır kesin diymi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Horizon said: Sen ağlanacak duruma gül arkadaşım. Krokiyi emniyet adamın evine ışınlamıştır kesin diymi ? Abi hakikaten aklın alıyor mu? Özel harekatçı adamın evinde daha ilk aramda cephanelik krokisi çıksın? Ya bu adam özel harekatçı abi, akla hayale gelmeyecek yerlere girip çıkan, operasyonlar yapan adam bu be :D. Polis nerde buldu krokiyi acaba, masanın üstünde falan mı :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Özel harekatçı adamın evinde o krokiyi öyle bulamazlar kolay kolay ama , ibrahim şahin susurluktan yalan dolan ile sıyırmıştı, temiz birisi değil, ama işin ilginci ergenekon nedeni ile içeri alınan insanlarla tamamen ters bir karakterdeki şahıs. eksi kaynak olur said: ceviz kabuğu programında yalçın küçük 'ü aleni olarak tehdit eden, sanki küçük, şehitlere hakaret etmiş gibi konuyu çarpıtan, hayatında romaya gitmemiş olan yalçın küçük'e "biz sizin romada pkk toplantılarına katıldıgınızı biliriz" diye asılsız iddialarda bulunan şahıs. yalçın küçük'ten özür dilemesini istedi, ama yalcın kücük masaya sertce ve kararlı bir şekilde vurarak "ben sizlere hesap vermem" diyerek ayar vermistir kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Birçok kişi haberlerde ve burada dahil , böyle insanlar neden emniyete davet edilmiyorlar , neden sabahın köründe baskın yapılıyor diye konuşuyorlar. Eğer aranan insanlar şüpheli ise onların adına önceden bilgi gelmiştir , şu an şurda şu saatte ellerinde belge , kanıt olabilir bulunabilir diye. Doğal olarak belge kanıt yok edilmesine veya saklanmasına karşın emniyet baskın yaparak yakalamaya çalışır. Bunu bir Allahın kulu düşünemiyormu söyleyenlerin içinden. Örnek veriyorum , "sen gizli işler karıştıracaksın , ben bunun yerini saatini bilgi olarak ekiplerimden alacağım , sonra sana diyeceğim ki , seni ben soruşturmak istiyorum evine gelebilirmiyim ya da buyrun emniyete bir soralım size elinizde belge kanıt var mı diye ?" Emniyet böyle çalışmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Tamam abi kurun kafanızda, Ayşecik Tatilde kadar inandırıcı bir senaryoya inanın, neden TV'lerde dizilerin de bu kadar tuttuğunun örneği olun, Kurtlar Vadisi ile derin devleti öğrenen insanlardan artı ne olabilir ki :). Polat Alemdar ne diyo bu konu için konuştunuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Horizon said: Birçok kişi haberlerde ve burada dahil , böyle insanlar neden emniyete davet edilmiyorlar , neden sabahın köründe baskın yapılıyor diye konuşuyorlar. Eğer aranan insanlar şüpheli ise onların adına önceden bilgi gelmiştir , şu an şurda şu saatte ellerinde belge , kanıt olabilir bulunabilir diye. Doğal olarak belge kanıt yok edilmesine veya saklanmasına karşın emniyet baskın yaparak yakalamaya çalışır. Bunu bir Allahın kulu düşünemiyormu söyleyenlerin içinden. Örnek veriyorum , "sen gizli işler karıştıracaksın , ben bunun yerini saatini bilgi olarak ekiplerimden alacağım , sonra sana diyeceğim ki , seni ben soruşturmak istiyorum evine gelebilirmiyim ya da buyrun emniyete bir soralım size elinizde belge kanıt var mı diye ?" Emniyet böyle çalışmaz herhalde., bahsedilen o değil, gider adamın evine baskın yaparsın, adamı yaka paça değil, rica ederek arabaya götürürsün, oradan kaçamaz, belge de saklayamaz. adamın kafasını falan bastırmazsın, kolunu bacağını çekiştirmezsin firari gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Horizon, sir ve loserz'i gorunce burada uzuluyorum. Hepsi akilli insanlar, tartismalarini fikirlerini guzel guzel savunuyorlar ve bu forumdaki insanlarin bir coguna gore daha iyi dile getiriyorlar dusuncelerini, ama gel gor ki boyle cocuksu ve sacma sapan uydurma birseye gozu kapali inanabiliyorlar. Cok cok uzuluyorum. Birazcik dusunun, aklinizi calistirin, ne ergenekonmus bu arkadasim ya, butun ergenekon operasyonu hedeflerinin akpye karsi olan insanlarin olmasi sizi dusundurmuyor mu? Cumhuriyet ve Ataturk ilkelerini (ki bu ilkeler Cumhuriyet kuruldugundan beri var, AKP ise basimiza son 8 yildir musallat olan bir kukla, ayni kefeye bile konmamali) savunan insanlarin catir catir sorgulanmasi sizi dusundurmuyor mu? Hic yokan bir anda var olan bir guc var AKP diye, trompetleri istedikleri gibi calabiliyorlar ve resmen ulkeyi Muslumanlar, ve Cumhuriyetciler diye ayirmayi basardilar, burada bile ben sizi Islamci olarak goruyorum, bizi de Cumhuriyetci, ama gel gor ki hepimiz Cumhuriyetin, laik bir devletin bireyleriyiz. Oyle bir hale geldi ki, laiklik bile sorgulanmaya basladi... bu ulke ilk defa boyle bir duruma surukleniyor, ve kimlerin tarafindan. Sacma sapan isler bunlar, inanmaniza da uzuluyorum, gorememenizi de iki seyle bagdastirabiliyorun ancak... ya dini dusuncelerinizi basariyla temsil edildigini gorebiliyorsunuz yillar sonra ve destekliyorsunuz... ya da baglantiniz var hukumete yakinlariniz var ve bu adamlardan bir fayda, bir kiyak goruyorsunuz, baska ihtimal dusunemiyorum, lutfen aydinlatin beni. Ergenekon gibi SACMA SAPAN bir seye nasil inanabildiginizi bi anlatin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 |Joker| said: Abi hakikaten aklın alıyor mu? Özel harekatçı adamın evinde daha ilk aramda cephanelik krokisi çıksın? Ya bu adam özel harekatçı abi, akla hayale gelmeyecek yerlere girip çıkan, operasyonlar yapan adam bu be :D. Polis nerde buldu krokiyi acaba, masanın üstünde falan mı :D? üstünde "bu krokidir, bir tane alabilirsiniz" yazıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Funq onu kimse desteklemiyor zaten. Fakat başa bastırma kişinin eylemidir. Oradaki polisin ya da görevlinin yani. Savcılık onlara gidin başına bastırın demiyor heralde. Azmodai , sen kendin ülkemizde yaşanan meçhul cinayetlere , olaylara , devletin içinde geçmişte yer alıp nasıl işlerin içinde olduklarına dair bağlantılara bakarsan , benim kesin vardır demediğim , sonuçlansın göreceğiz dediğim ergenekon davasında bahsedilen suçların olasılığının hiçde küçük olmadığını görebilirsin. Ben de insanların hayır şu şu insan suçlu olamaz , komplo bu demesini anlayamıyorum. Bu insanlar ile hayatınızımı yaşadınız da ne yapıp yapmayacağını biliyorsunuz ? Bu insanlar robotlarmı ki birileri bu insan suç işlemez diye programlamış ? . Bakın İNSAN diyoruz. Her çeşidi var bu insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Bu adamlari son olanlar dusundurmuyor Azmo. Cunku bunlarin icinde bir anti-milliyetci duygu buyumus. Butun hafif vatan sevgisi gosteren insani asiri solcu olarak goruyorlar. Bir bayrak as evine sinirleniyorlar. Boyle insanlar dolu artik. akilli falan degiller, carpitilmis beyinlere sahipler, akilli insan anlama yetenegine sahiptir. Anlayan adamda Cumhuriyetci birinin Cumhuriyet Gazetesini bombalama sucundan iceri alinmasinin absurdlugunu yalanini fark eder. Ama yok "ergenekon teror orgutu" diye soze baslayan adamdan, "ulke temizleniyor" diye soze baslayan adamdan bir cacik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 said: Bu adamlari son olanlar dusundurmuyor Azmo. Cunku bunlarin icinde bir anti-milliyetci duygu buyumus. Butun hafif vatan sevgisi gosteren insani asiri solcu olarak goruyorlar. Bir bayrak as evine sinirleniyorlar. Tebrik ederim milliyetçi ve solcuyu birbirine eşitledin. said: Cumhuriyetci birinin Cumhuriyet Gazetesini bombalama sucundan iceri alinmasinin absurdlugunu yalanini fark eder. İç hesaplaşma ve hedef saptırma(bunu çok sık kullanıyorsunuz) sana bir anlam ifade ediyor mu? said: Ama yok "ergenekon teror orgutu" diye soze baslayan adamdan, "ulke temizleniyor" diye soze baslayan adamdan bir cacik olmaz. Ergenekon adına göz altına alınanaların pek çoğu pislik. Kısacası evet ülke temizleniyor, en azıdan bir kesmi. Benim asıl anlayamadığım bukadar şüpheli işlere karışmış adamı sadece akp'ye karşı duyduğunuz kör nefret ve bu adamların sıfatlarından başka hiç bir şey gösteremeden savunmanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 "Biz cahil dediğimiz zaman mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettigimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir." demiş zamanında. Ne güzel demiş... Bir şeyi de karıştırmayın. Burada savunulanlar Tuncay Özkanlar, İbrahim Şahinler değil, emekli asker mensupları, Sabih Kanadoğlu ve Kemal Gürüz gibi isimlerdir. Bu insanların isimlerini Abdullah Öcalan'ın düşünce yapısıyla aynı yolda göstermeye çalışılmasıdır bizi kızdıran. Pislikler temizleniyor, temizlensin ama İbrahim Şahin'le, Mehmet Ağar'la Sabih Kanadoğlu aynı kefeye konulamaz. Anlayamadığınız nokta budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ahah milliyetçiliği çok mübarek bişeymiş gibi satmaya çalışmak da güzel oldu. vatanı illa sizin gibi sevmek zorunda değiliz. vatanı sevmek, siyasetin işleyişini sekteye uğratmaktan geçiyosa, darbe çığırtkanlığı yapmaksa, ben yokum. lathspell takip mi etmiyosun nedir, cumhuriyet gazetesinin avukatları, ergenekon davasına müdahil oldular. yani "bu adamlar bizi bombalamış olabilir" ihtimali üzerinde durarak sanıkları sorguya çekiyolar. ha sen gazetenin avukatlarından iyi biliyosan ayrı tabi. çok absürdler canım. azmodai, sen şu ülkenin yakın tarihine bi bakınca, JİTEM'e, susurluğa, güneydoğudaki olaylara, sayısız faili meçhul cinayete, bombalamalara, katliamlara bakınca, ne görüyosun? ben derin devlet görüyorum. ve derin devlet bu adamlar değilse, kim? daha da geriye git, gladyosu var, özel harekat dairesi var..derin devlet bir "gelenek" bu ülkede, siyasete ve demokrasiye karşı bir gelenek, üstelik her daim de "dış destekçiler"den beslenmiş, keyfine göre mafyasını kurmuş, uyuşturucu işine girmiş..bunun nesi saçma, neresi komplo? aynı ülkede mi yaşıyoruz? benim ne dini düşüncem var, ne de akpyle falan herhangi bi bağlantım. ama bu ülke yıllardır en değerli gazetecilerini suikastlere kurban veriyo, türlü türlü provokasyonlara maruz kalıyo, 10-15 yılda bir darbe geçiriyo, işkenceler, katliamlar, iç savaş provaları..bunlar son bulmadan bu ülke gelişmez, ilerleyemez. bu "yapılanma" çökertilmeden bu ülke refaha kavuşmaz. bu davada yargılananlar "gerici"dir. hadi buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Bu ülkeyi kuran asker, gelişmesini sağlayan asker, koruyan asker, besleyen asker, şimdi kalkacak iç savaş çıkarıp ülkenin gelişimini engeleyecek yine asker. Süpermiş :D. AB al bizi nolur kurtar bu zulümden :D. AB kurdu ya bu ülkeyi tabi, pardon :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Joker şu anda mantıklı bir şey söylemiyorsun, zırvalıyorsun. Sus o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Antimodes52 said: Joker şu anda mantıklı bir şey söylemiyorsun, zırvalıyorsun. Sus o yüzden. Antimodes kim mantıklı konuşuyor sir mi? Askeri göz altına alıp kargaşa çıkarıcaktınız, terör örgütü kurdunuz demek çok mu mantıklı? Saçma sapan palavralara kanıp, iki dakika düşünmeden askere geçirmek mi mantıklı? Yoksa azınlıklara Türkçe sizin ana diliniz diyememek mi mantıklı? 2 ay önce hapisten çıkan özel harekatçının evinde cephanelik krokisi bulmak mı mantıklı? Nedir mantıklı olan açıklasana bi zahmet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Horizon said: İki cümleyi ayırıp alt alta koyup okuduysan tabi anlayamazsın. Çelişki yok. Sen önceki mesajında diyorsun ki , savcılarımız diğer konularda harekete geçmiyor. Anlamı ne ? savcıların hepsi akp yandaşı olmuş ya da korkularından birşey yapmıyorlar. Neden korkucaklar o da meçhul. Ben de sana diyorum ki , hükümet savcı kontrol edebiliyorsa yaşadıklarımızı şöyle bir düşünürsen hepsini kontrol edemedikleri belli. Devletin diğer kurumları da kontrol ediyor. Hani öyle söylüyorsun ki , bir tek akp kontrol ediyor... kimse onlara birşey yapmıyor. Sen kapatma davası süresinde ve imza atılan bildirilerde , basın açıklamalarında afedersin ama uzaydamıydın ? paticiğe mesaj atan sen değilmiydin bu nickname le de , kimse birşey yapmıyor yapamıyor diyorsun. Ben sana söyliyim asıl çelişki şu an senin yaşadığın hayatta mevcut. Çünkü yaşadıklarını , gördük lerini ve duyduklarını söylediklerinle inkar ediyorsun. Şunu da eklemek isterim. Bu ülkede bazı kurumların en üst mevkiinde olan bazı insanlar geçmişte devlet adamlarının asılmalarını onaylayan sözler sarfederken , bazı önemli isimlerin gözaltına alınması ile nedense dünya başlarına yıkılmış havasında görünüyorlar. Kimseye burda suçlu suçsuz demedim bu dava ile ilgili , kimsenin de dememesi lazım sonuçlanıncaya kadar. Fakat şöyle bir gerçek var , eğer suçlu değilse insanlar gözaltına alınırken bukadar yaygara çıkarmaları hiç normal değil. Tam tersine kendine özgüveni olur suçsuzum alsınlar gözaltına , sonra ortaya çıkacak foyaları der. Burda nedense başta chp olmak üzere bu gözaltılarda afedersiniz sanki biyerlerine birşey batıyormuş gibi kıyameti kopartıyorlar. Soruyu sormak geliyor içimden acaba cidden alınan insanlar ile ilgili ciddi suçlar mı var ? ve bunları bildikleri için ortaya çıkacağından korkarakmı bukadar tepki gösteriyorlar ? neden korkacaklar, öyle mi? ya burda her fırsatını bulduğunuzda şemdinli savcısından bahseden ben miyim? ordu bi savcının ayağınuı kaydırabiliyorsa (bu bizzat sizin söyleminiz) adalet bakanlığı kendisinden maaş alan bir savcıyı ucu hükümete dokunan bir dava nedeniyle neden zor durumlara düşürmesin, üstelik daha hazırlık aşamasında, daha basına bile yansımadan? ha kapatma davası demişsin, kapatma davası dışında(ki açan başsavcıdır, bu adama karşı yapılacak tek bir harekette yer yerinden oynar) akp'liler, belediyeler ve özel örnekte olduğu gibi deniz feneri davası hakkında açılmış bir dava var mı? Varsa nelerdir? Ben uzayda değil türkiye'deydim, ve böyle bir davanın olmadığını gördüm. Milyonuncu defa tekrar edeyim. Burada kimsenin, adı ergenekon veya domatesli şehriye çorbası olsun farketmez, bir derin devlet oluşumu olduğunu inkar edeceğini sanmıyorum. Gözaltına alınmalarda insanların tepki verdiği olay seçmece gibi, hep bir şekilde kamuoyu nezdinde hükümetle ters düşmüş insanların gözaltına alınması. Dön bak yandaş basında bile bu adamlara karşı ciddi bir suçlama yok, hep genel başlıklar, işte darbeye zemin hazırlama vs, iyi de ne yapmış da darbeye zemin hazırlamış Sabih Kanadoğlu veya Kemal Gürüz veya eskilerden İlhan Selçuk? Bizzat ne etkileri olmuş? İşte bunlar bir türlü bilinmediği halde bu insanların terörist olarak yaftalanması (yaftalamadan düşünecektik hani?), kamuoyu nezdinde saygınlıklarının düşürülmeye çalışılmasıdır amaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Sizinde anlamadığınız arada olaylarla alakası olmayan adamları kaynatmaları ve zulüm etmeleri (bu kişiler genelde nedense hükümet muhalifleri) , kendi derin devletlerini yaratma çabaları, olaylardan kendilerine rant elde etme. Ayrıca : GEd said: sir said: adı yolsuzluğa karıştığına dair en ufak bi şaibesi bulunan akpliler istifa etmedi mi bikaç aydır? deniz feneri davası türkiyede açılırsa neden aynı şey olmasın? kısacası, yine burada görev savcılarda, ve bence vardır şu an dosya üzerinde çalışan savcı, müsterih olun =) Şaka mı yapıyorsun ? Yolsuzluk yap, milyon doları götür, partideki uyduruk bir görevden istifa et ama partide faal ol, milletvekili ol, bütün güçlere bağlantın devam etsin, yediğin para cebinde kalsın,belediye başkanı adayı ol hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Cumhuriyet gazetesi avukatları bombalamanın bu ekip tarafından yapılabilmiş olduğu ihtimali üzerinde duruyor, davaya da müdahiller, eğer buna inanmıyorsanız ben bile arşiv haberlerden çıkarıp koyabilirim. Şimdi ortaya konan gerçek bilgi bu, bunun üstüne "çok saçma len, olur mu öyle şey, AB AB hohohoh hihihi" bir cevap değildir, zırvalamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Bu arada kendi adıma bir not düşeyim: Hukuk fakültesinde okuyan bir öğrenci olarak (gerçi hukuk üstadı da değilim, bir iddiam yok yani) tutuklama süreci, iddianamenin hazırlanması vs. bütün bu süreçlerde hukuk devleti kavramına ters düşen, hatta insan hakları sınırlarını bile zorlayan noktalar olduğuna hemfikirim. AKP'nin de benim adıma bir iyilik savaşı verdiğine de inanmıyorum. Ancak taraf olacağım diye lütfen kendinizi kör etmeyin yahu. Şu noktada hala bir JİTEM'in varlığını reddedebiliyorsanız, hala Veli Küçük'ün mektuplarındaki üslubunu gördükten sonra bu adamların arasında bir ast-üst ilişkisi yok diyebiliyorsanız, hala Ergenekon tamamen bir hükümet palavrasıdır diyorsanız kendinizi kör etmişsiniz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Antimodes52 said: Cumhuriyet gazetesi avukatları bombalamanın bu ekip tarafından yapılabilmiş olduğu ihtimali üzerinde duruyor, davaya da müdahiller, eğer buna inanmıyorsanız ben bile arşiv haberlerden çıkarıp koyabilirim. Şimdi ortaya konan gerçek bilgi bu, bunun üstüne "çok saçma len, olur mu öyle şey, AB AB hohohoh hihihi" bir cevap değildir, zırvalamaktır. Cumhuriyet gazetesi'ni bombalayanlar içinde gazetenin baş yazarı da var. Hemde 30 yıldır orada adam. Kendi gazetesini, içerde kendi varken bombalatan bir mal düşünebiliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Birşeye cevap vermiyorsun sg-1 , hükümete karşı bildiri yayınlayan yargıtay fasulyemi bu ülkede. Varsa elde delil , kanıt , belge açarlar davayı deniz feneri ile ilgili. Bunu hükümete karşı bildiri yayınlayan yargıtaya sorman lazım. Senin aradığın cevap onlarda. Sana ne derler bilemiyorum. Hükümet bizi tehtid ediyor derler belki , ya da elde elle tutulabilir belge yok derler sonra rahatlarsın. Bu forumda şunu çok yapıyorsun. Başkasının kurumların sorumluluğunda olan şeyleri burda kişiselleştirip cevap ver , söyle bıdı bıdı... Olanları tartışmak ayrı , hesap sormak ayrı. Hesabı başkalarına soracaksın. Delil varsa diyeceksin ki bak kardeşim delil var neden böyle yapılmıyor diye yazarsın buraya. Ama sen delil gösteremiyorsan kendin , işte neden savcılar açmıyor diye bana soramazsın. Çünkü ne delil varmı bilmiyorsun ne de savcıların konu ile alakalı ne yaptıklarını bilmiyorsun. Sonrada savcıların hepsini hükümet kontrol ediyor diyorsun. Sen tüm savcıları yaftalıyorsun işte hükümet kontrolünde olduklarını söyleyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 @horican, beni olayı kişiselleştirmekle suçluyorsun, nasıl kişiselleştirdiğimi, hangi cümlemde bunu yaptığımı da söylesene madem. bir benim yazdığım yazıya bak, bir de şu yazdığın yazıya bak, "ediyorsun", "yapıyorsun", "böylesin" lerle dolu, şimdi olayı kişiselleştiren kim? Senden basit birşey istedim, akp'li herhangi bir belediye hakkında açılmış bir dava göster bana basından, x şehrinin y ilçesinin z beldesi de olabilir, farketmez. Ben diyorum ki yok böyle birşey, evet, yargıtay kitle olarak "hukuka karışmayın" klişesini zilyon defa basın açıklaması olarak söyleyebilir. ama bireysel olarak savcılar korkuyorlar, veya zaten kökenleri milli görüş olduğu için kulakları üstüne yatıyorlar. Ama bu zaten akp'yle gelmiş bişey değil, tersini hiç iddia etmedim. Ülkedeki hukuk düzeni bu, güçlüysen suçlu olsan bile dokunulmazsın, düşersen suçsuz bile olsan akbabalar sarar etrafını. AKP de, hani şu değişerek gelişmiş, muhafazakar liberal, özgürlükçü demokrat tayfa da bu işin etinden sütünden derisinden kaymağından bolca faydalanıyorlar. Dava bul yeter, tek bir tane bile, o zaman diyeyim ki, evet, tek başına iktidar olan partiye bile dokunulabiliyor bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar