pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Daha kötüsü solculuğu ordu düşmanlığı sananların bize mahsus olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 sir said: aman da ordusu uf olmuş da..güçlü ordu isteyen solculuk da bize mahsus sanırım. bu nasıl bir yazı abi? nefret suçu işleyebilirim her an. kendi ordusundan nefret eden bir insan. savaş zamanı kaçar gidersiniz abdye siz zaten gerek yok orduya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Loxias said: sir said: aman da ordusu uf olmuş da..güçlü ordu isteyen solculuk da bize mahsus sanırım. bu nasıl bir yazı abi? nefret suçu işleyebilirim her an. kendi ordusundan nefret eden bir insan. savaş zamanı kaçar gidersiniz abdye siz zaten gerek yok orduya abd bunları alırmı sanıyosun asdf bazen çok istiyorum ordunun çekip gitmesini.. orduyu bu kadar ayak altına düşürenler anca o zaman ebesini tersten görürler.. ordu siyasi bi kurum mu, alternatifi mi var? ordu olmasa donunuza bile sahip çıkamazsınız.. acımasız gerçekler... he ayrıca dünyada ne kadar solcu hükümet görülmüşse, hepside askeriyeye yatırmıştır bütün paraları... askeri seven solcu olamaz ne kadar da sığ bi düşüncedir. her devletin uluslararası platformda ordusunun gücü kadar sesi çıkar. Irak'ta ABD askerleri milletin analarına az mı tecavüz etti.. Kıymet bilmek için aynısını mı yaşamak gerekir. Kişilerle kurumlar farklıdır. Tayyip kötü diye hükümet düzeninden nefret edelim o zaman. Nankörlük etmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Selam ben kendi ordumdan nefret ediyorum. 15 ay boyunca katlanılmaz koşullar altında (yokluk vs. değil, tam tersi askerde herşey var artık çiğ köfte dürümüne kadar) askerlik yapıp, subay astsubay farketmeden bütün rütbelilerin tembelliklerinden, işbilmezliklerinden, insaniyetsizliklerinden nefret eden gariban uzun dönemler kadar nefret ediyorum hem de. Bahçesinde beslediği köpeğe verdiği değeri askerine vermeyen adamdan nasıl nefret etmezsiniz ona da hayret ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 axedice said: Selam ben kendi ordumdan nefret ediyorum. 15 ay boyunca katlanılmaz koşullar altında (yokluk vs. değil, tam tersi askerde herşey var artık çiğ köfte dürümüne kadar) askerlik yapıp, subay astsubay farketmeden bütün rütbelilerin tembelliklerinden, işbilmezliklerinden, insaniyetsizliklerinden nefret eden gariban uzun dönemler kadar nefret ediyorum hem de. Bahçesinde beslediği köpeğe verdiği değeri askerine vermeyen adamdan nasıl nefret etmezsiniz ona da hayret ediyorum.. Her kurumun içinde insanın yapısı gereği karaktersizlerin olabileceğini, ancak bunu genellemenin yanlış olduğunu, bu karaktersizler kadar, dürüst, mert insanların da bulunduğunu biliyoruz ve olayı duygusallaştırmıyoruz. Bu mantıkla yankesicilere bakıp kürtlerden nefret edersin, tecavüzlere bakıp türklerden nefret edersin, akpye bakıp devletten nefret edersin, edersin de edersin yani sonu yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 militarist zihniyet iliklerinize işlemiş arkadaşlar, orduya sahip çıktığınızın %1'i kadar kürtlere sahip çıksaydınız bugün kürt sorunu diye bişey yoktu. ve gerek yakın tarihimiz gerekse ergenekon davası da bize gösteriyor ki güçlü ordu=corrupt ordu. ben demiyorum ki lağvedilsin, hobi olarak yine yapsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Kürtlerin %90'ı yankesici değil, Kürt olmak insanları yankesiciliğe yönlendirmiyor. Türklerin %90'ı tecavüzcü değil, Türk olmak insanları tecavüze yönlendirmiyor. Ama askerin %90'ı insan değil ve asker olmak insanı insanlığından çıkarıyor. Toplamda sanırım 5 tane elle tutulur adam gördüm, biri albay ikisi başçavuş ikisi de uzman. Hani gerçekten geri kalanlar işe yaramamayı geçtim, insanlığını kaybetmişler. Ki öyle güneydoğuda çatışan, ölen-öldürenler falan değil bunlar, doğu görevlerinde bile nisbeten rahat yaşayanlar. Zaten savaş gören asker de kendini belli ediyor, genellikle işlerine bakıyor onlar. Biz izmirdeyiz diye yine askerlerden birine sorduk komutanım doğuda böyle değil dimi diye. Valla üzgünüm çocuklar ama böyle dedi adam. Yok yani tedavisi yok bunun. Hani bi taraftan çocukça geliyor bu yaptığım, ama öfkelenmekten kendimi alamıyorum. Ve özellikle o orgeneralleri korgeneralleri gördükçe mutlu oluyorum ben. Çünkü Ahmet Şık'ların aksine onlar kesinlikle suçlu ve başlarına gelenden çok daha fazlasını hak ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 axedice gel bi rakımı iç. adam gerilmiş askerde. memlekete bak arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 sorun askerde değil ki, eline güç geçip de zıvanadan çıkmayacak çok az insan var bu ülkede ve dünyada genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 sir said: militarist zihniyet iliklerinize işlemiş arkadaşlar, orduya sahip çıktığınızın %1'i kadar kürtlere sahip çıksaydınız bugün kürt sorunu diye bişey yoktu. ve gerek yakın tarihimiz gerekse ergenekon davası da bize gösteriyor ki güçlü ordu=corrupt ordu. ben demiyorum ki lağvedilsin, hobi olarak yine yapsın.. oha. gel de bu zihniyetteki adama bişi anlat, açıkla şimdi. gerek yok resmen, boşa vakit kaybı. orduyla ilgili her yorumu militarist zihniyete dayandırmasına mı yanarsın, kürt sorununu 5dkda çözmesine mi, ergenekonu ciddiye almasına mı, hadi o kadar komediye yalan dolana rağmen aldı diyelim tek örnekle güçlü ordu=corrupt ordu tümevarımını gerçekleştirmesine mi? Bir insanın her cümlesi ayrı fail olur mu? Arada bir tane olur anlarım, 2 tane olur ayıp denir de... cümle başına bir faile denecek laf yok. İnsan en azından arada bi yerde doğru bişi söyler ucundan kıyısından yaklaşır. Bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösteriyo yahu. Neyse, düzeltmeye anlatmaya vakit harcamaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 axedice said: Kürtlerin %90'ı yankesici değil, Kürt olmak insanları yankesiciliğe yönlendirmiyor. Türklerin %90'ı tecavüzcü değil, Türk olmak insanları tecavüze yönlendirmiyor. Ama askerin %90'ı insan değil ve asker olmak insanı insanlığından çıkarıyor. Toplamda sanırım 5 tane elle tutulur adam gördüm, biri albay ikisi başçavuş ikisi de uzman. Hani gerçekten geri kalanlar işe yaramamayı geçtim, insanlığını kaybetmişler. Ki öyle güneydoğuda çatışan, ölen-öldürenler falan değil bunlar, doğu görevlerinde bile nisbeten rahat yaşayanlar. Zaten savaş gören asker de kendini belli ediyor, genellikle işlerine bakıyor onlar. Biz izmirdeyiz diye yine askerlerden birine sorduk komutanım doğuda böyle değil dimi diye. Valla üzgünüm çocuklar ama böyle dedi adam. Yok yani tedavisi yok bunun. Hani bi taraftan çocukça geliyor bu yaptığım, ama öfkelenmekten kendimi alamıyorum. Ve özellikle o orgeneralleri korgeneralleri gördükçe mutlu oluyorum ben. Çünkü Ahmet Şık'ların aksine onlar kesinlikle suçlu ve başlarına gelenden çok daha fazlasını hak ediyorlar. bence sen önce kendi insanlığını sorgula. o adamların da çoluğu çocuğu var, hayatları var her şeyden önce insanlar. tanımadığın etmediğin o adamın, işlemediği suç yüzünden hayatının kaydırılmasına seviniyorsan fevri davrandığını rahatlıkla söyleyebilirim. bu saydıklarının hiç biri söylediklerine mazaret değil. ha ayrıca yankesicilerin çoğu kürttür. ve dünyada türkiye tecavüz oranlarının en yüksek olduğu ülkelerdendir. 2-3 tane densizin yaptıklarını tüm topluluğa mal etmek doğru düşünce şekili değildir. ayrıca orduyu hobi etsin diye tutarsan, yabancı devletler tepene çöreklenir direk. sövdüğünüz askeri mumla ararsınız. hayat o kadar tozpembe değil. işgal edilen ülkelerin içler acısı hali hiç mi bir şey ifade etmiyor? evet tüm ülkeler ordularını terhis etse dünya daha yaşanabilir bir hale gelebilir. ancak bu söz konusu değil dünyanın şu durumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 E rewendor ordu yoz ama? En tepedeki uçak ihalesinden en dipteki televizyon ihalesine, dayak yiyen aşağılanan gariban er bana bişey yapamaz düşüncesine, hiç bir iş yapmadan it iti ısırmaz mantalitesiyle yaşayıp gitmesine yozlaşma değil de ne denir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 axedice said: E rewendor ordu yoz ama? En tepedeki uçak ihalesinden en dipteki televizyon ihalesine, dayak yiyen aşağılanan gariban er bana bişey yapamaz düşüncesine, hiç bir iş yapmadan it iti ısırmaz mantalitesiyle yaşayıp gitmesine yozlaşma değil de ne denir? o dayak yiyip aşağılanan er, gerekli yerlere şikayetini bildirse, ona dayak atanın veya hakaret edenin bi yerinden kan alırlar. 50 sene önceki orduyla bir değil şu anki durum. askerde kimse kimseyi dövemez, anasına sövemez. ha oldu biri yaptı bunu, bi sonraki rütbeyi zor görür. hakkını aramadan ağlamakta doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 e şimdi ordu ihale vs yüzünden yoz demek ayrı ordu ergenekon yüzünden yoz demek ayrı. ikisini karıştırmayalım. ihalede mihalede yozluk zaten türkiyenin bir gerçeği, türkiyede her zaman var. ordudan çok daha kötü şekilde hatta sivil olarak hükümette var. tabii keşke olmasa, orduda da olmasa hükümette de. onu geçtim tek bi örnekten ordu yoz diye güçlü ordu (eşittir, yani her zaman) yoz ordudur demek apayrı bir kafa yapısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Deathwarrior sen timbuktuda mı yaptın askerliği? Ahahah hangi hak aramadan bahsediyorsun? Askeri geçtim uzman çavuşu bile süründürüyorlar, kim kimden kan alıyormuş? Ha dayak sadece diskoyla sınırlıydı bizde, sadece bi tane çocuğun eli ayağına dolandı diye sağlam bi tokat yediğini gördüm, eskisi gibi açıkta dayak yok artık evet. Gerçi heyecanlandı diye tokat (ben hayatımda böyle ağır el, böyle sağlam tokat görmedim) yiyen çocuğa konu bile açılır tartışmak için, ama hem banlanırım hem de hapse girerim heralde. Yok yok yazmamak lazım, hatırladıkça sinirleniyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 axedice said: Deathwarrior sen timbuktuda mı yaptın askerliği? Ahahah hangi hak aramadan bahsediyorsun? Askeri geçtim uzman çavuşu bile süründürüyorlar, kim kimden kan alıyormuş? Ha dayak sadece diskoyla sınırlıydı bizde, sadece bi tane çocuğun eli ayağına dolandı diye sağlam bi tokat yediğini gördüm, eskisi gibi açıkta dayak yok artık evet. Gerçi heyecanlandı diye tokat (ben hayatımda böyle ağır el, böyle sağlam tokat görmedim) yiyen çocuğa konu bile açılır tartışmak için, ama hem banlanırım hem de hapse girerim heralde. Yok yok yazmamak lazım, hatırladıkça sinirleniyorum çünkü. askerliğini yapmışsın ama pek bilgin yok be abi. hakkınızı aradınız mı orada? yok. biz şikayet ettik hiçbişi olmadı diyebiliyosan özür dileyerek susacağım ama diyemezsin. lütfen şimdi kimi kime şikayet ediyon şeklinde bi argümanla gelme. zamanında erin anasına sövdüğü için generalliğe terfi edemeyen bi kurmay albay tanıyorum. ki sen gelmiş adamı tokatladı diyorsun. prosedüre göre şikayet etseniz o tokat atan it özür manyağı etmesini de bilirdi tokat attığı kişiyi. türk geleneği olarak zalimliğe karşı susanlar çok oluyor, zalimlerde bundan güç alıp terör estirmeye devam edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yahu güç dediğin şey tabiiki yozlaştırır. var mı gücün yozlaştırmadığı tek bi ülke, tek bi lider, tek bi kurum? dünya tarihinde görülmüş mü "temiz" devlet? böyle bişey yok. elinde silah olan adam, gücünü silahtan alan adam, o silahı ne kadar uzun süre elinde tutmaya devam ederse o kadar yozlaşır. evet kaba genellemeler yaptım da, söylediklerimin ne manaya geldiği aşikar. ergenekon, balyoz, onlarca davanın birleşmesi, ortak sanıklar, binlerce belge, yüzlerce mühimmat, onlarca tanık yetmedi, hala komplo mu arıyoruz? orduyla ilgili her yorumu militarizme dayandırmadım da, orduya laf ettim diye nefret suçu işlemek isteyen insanda bi sorun vardır diye düşünüyorum. yoksa jeo-politik bilmemneler, yok efendim komşuların topraklarımızda gözü var gibi hamlelerle güçlü orduyu savunmak-militarist olmadan da mümkün elbet. o apayrı bi tartışma da-şu an karşımızdaki örnekte bariz bir şekilde şaibeli bir ordunun her kademesinden askerin çok ciddi suçlamalarla yargılandığı bir dava görmekteyiz. aslında yıllardır bu devletin her köşesini elinde tutan bir zihniyetin yargılanmasıdır bu. buna üzülmek mümkün mü? hele hele "sol" adına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 sir said: ergenekon, balyoz, onlarca davanın birleşmesi, ortak sanıklar, binlerce belge, yüzlerce mühimmat, onlarca tanık yetmedi, hala komplo mu arıyoruz? abi yalnız böyle bişi yok. Hangi belgelerden bahsediyorsun sen? Adamların avukatlarına bile belgeler ve hatta suçlamalar verilemedi sen nasıl edindin? Bildiğin boş yere tutuluyor adamlar. Telefon numarası dediler, yerleştirilmiş çıktı. Darbe.doc dediler, kayıt tarihi sonradan yerleştirildiğini kanıtladı. Mühimmat dediler, kayıt altında transfer edilen mühimmat çıktı. Tanık dediler, adamların söylediği yalan ve çelişkili çıktı. Ortada sabit şekilde ergenekona dair kanıt oluşturacak bir tane bile bir şey yok. Ne komplo teorisi? Esas komplo teorisi bu ergenekon işte. Ne var kanıt olarak sunduğun merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 sirf asker karsiti olucam diye su ergenekon dramasina canak tutmayin yahu. bence de zorunlu askerlik gereksiz ve zaman kaybi tamam. ama gidip de teslali, darbe.doc lu sehven rehberlerin, belgelerin saga sola ucustugu, cemaatle ilgili kitap yazan herkesle ilgili hemen bi belge bulundugu bu dramaya bi de kendi gozlerinizle bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Daha usta birliğinin ilk haftasında kartla geçiş yapılan bir yerde talimatlara uymayan ve nazikçe uyarılan bir albayın, uyarma cüretini gösteren uzman çavuşa nasıl ızdırap olduğunu, it iti ısırmaz atasözünün resmi şikayetler sonuçsuz kaldıkça ne kadar gerçek olduğunu gördük. Adam gurur meselesi yaptı ama, "disiplin suçu" adı altında yargısız hapis cezasına bile kılıf uydurulan bi kurumdan bahsediyoruz, uzman mimlendiğiyle kaldı sadece. Ya da bilmiyorum belki de hak aramasını bilmiyordu. Belki de burda herşey hakkaniyete göredir de ben timbuktuda yapmışımdır. Valla bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 askerdeki hak arama ve ceza sistemi gittiğiniz yere göre çok değişebiliyor. dolayısıyla o konuda tartışmak manasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hadi herşeyi geçtim saçma salak deliller, sahte tanıklar, buzdolabının ısınan yerine konan datasheetler, bir anda çıkan uyuşturucular, adamlar içeri girdikten sonra askeriyeye işlenmiş mühimatlar falan filan, ileri demokrasi ülkesiyiz ya nasıl oluyorda kesinleşmiş suç yokken bir davaya kod adı veriliyor ve ergenekon terör örgütü diye adlandırılıyor yokmu patide bir avukat buna cevap verebilecek merak ettim, bir kaç yerde okudum kesinlikle bir davaya kesinleşmiş suç olmadan kod adı verilemez vs gibisinden ayrıca tüm medyada buna aracı oluyor, ezberledik artık ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜ ama neye göre terör örgütü, bu adı kendilerimi vermiş nedir yani ne yapmışlar, kesinleşmiş olarak şu şu eylemlere imza attılar vs gibi bir suç açıklandıda bizim mi haberimiz yok. kaç sene oldu sonuç yok, davalar halen sürüyor 2 kişi serbest bırakıyorlar 5 kişi tutukluyorlar sonra gelip "yaoovv bu kadar adam içeri aldılar, gizli deliller vardır, boşa çalışmıyor savcılar, komplo teorisi üretmeyin babs" diyenlere hiç anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hea transfer edip toprağın altına gömüvermişler bombaları felan..darbe planları da aslında tatbikatmış, tıpkı bundan önceki darbeler gibi. danıştay davası, cumhuriyet'e bombalı saldırı davası, zirve yayınevi davaları da boşu boşuna ergenekon davasıyla birleştirilmiş, yargıtayından ağır ceza mahkemelerine hemen hemen bütün hakimler savcılar falan da hep fetocuymuş, şanlı ordumuza komplo kuruvermişler. ha imamın ordusu olan polis var bi de evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 said: “Bu mahkemelere Türkiye’yi bölmek için Türk Ordusunun savaş yeteneğini tahrip etme, komutanları hapse atma ve Türk Ordusu’nun moralini yıkma görevi verilmiştir. Ve dört yıla yaklaşan uygulamalar bütünüyle bu yöndedir, “Türkiye’nin yaşadığı olay, iç savaştır. “ABD’nin Türkiye’ye ve Türk Ordusu’na karşı yürüttüğü bu savaşa alet olmak, hukuken büyük suçtur. “Ayrıca ahlaki ve vicdani açıdan da büyük utançtır. “Sizlerden bu düşman operasyonuna, bu savaşa alet olmamanızı, cübbelerinizi kürsüye bırakarak çekilmenizi talep ediyorum.“ Doğu Perinçek http://www.odatv.com/n.php?n=cubbelerinizi-cikarin-davadan-cekilin-3105111200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 sir said: hea transfer edip toprağın altına gömüvermişler bombaları felan..darbe planları da aslında tatbikatmış, tıpkı bundan önceki darbeler gibi. danıştay davası, cumhuriyet'e bombalı saldırı davası, zirve yayınevi davaları da boşu boşuna ergenekon davasıyla birleştirilmiş, yargıtayından ağır ceza mahkemelerine hemen hemen bütün hakimler savcılar falan da hep fetocuymuş, şanlı ordumuza komplo kuruvermişler. ha imamın ordusu olan polis var bi de evet. yahu dava(lar) oyle bir hale geldiki sehven kelimesini gunluk kullandigimiz dile soktu sen hala ayni argumansiz mesaji biraz degistirip her sayfaya atmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar