Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergenekon Tertibi'nde yeni dalga

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Napolyonn said:

ben aynısını senin için düşünmüyorum cahil değilsin sadece taraftarsın ve her türlü taraftar olanında objektif bakmasını beklemem zaten. ayrıca biraz düşünceli olsan admin hesabınla değil başka hesap alıp gelir burada yazarsın ister istemez bir ağırlık oluşturuyorsun şahsen rahat bi şekilde cevap veremiyorum ben.

işte biat kültürüyle yetişen adama gel de basın özgürlüğü anlat
Sosyal ağlarda paylaş

braid said:

pekaziz said:

Ne gerizekalı adamlarla dolu paticik yahu.....

Ama ilelebet böyle gitmeyecek bu durum. Bütün o kanunsuzlar, işbirlikçiler bugün yaptıkları vicdansız davranışların cezasını çekecek, efendi gibi yargılanacaklar, tüm kanallar canlı verecek duruşmaları, halka ihanetlerini 70 milyon insan öğrenecek.

bu dediklerinin hepsi şuan gerçekleşiyor zaten , less QQ more pew pew

PROBLEM ULUSALCI? diye trollface koymalıydın altına
Sosyal ağlarda paylaş

iblameadmins said:

Şu mesaj sana atılınca atan kişi yörüngeye uçmuyor yani?
hayır, de istiyosan. cahil hakaret değil, kaldı ki ben arkadaşın bilgisinin sadece cemaat eğitimleriyle kısıtlı olduğu çıkarımını yaptım; yanlış da değil zaten.

ayrıca bana ana avrat küfür eden "adam" bile forumda hala.
Sosyal ağlarda paylaş

valla konu ergenekon "tertibi" burada bişeyler tartışıyoruz forumun lordu gelip cahilsin, cemaatçisin cart curt konuşuyo aynı şekilde ben seni hiç tanımama rağmen yakıştırmalarda bulunsam acaba neler olur. benim çok gıcık olduğum bi nokta bi kesim var kendi gibi düşünmüyosa "acaba niye böyle düşünüyor" demek yerine hemen yaftalamalar falan dışardan bakan insanlar için ne kadar itici duruyo bilemezsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

suclular dedigin kimler? milletin parasiyla zengin olup, kendine muhalefet olan/olabilecek herkesi ergenekon diye iceri aldiranlar mi? yoksa icerde davalari sonuclansin diye bekleyen gazeteciler vs mi?

İstediklerine, yada onlara verilmiş misyona uygun olarak terör örgütleri, tetikçiler yaratıp ülkeyi kana bulayana derin devletçileri kastediyorum suçlular derken..
Gazetecileri bilemem.. Sırf muhalefet oldukları için bu tip muamelelere maruz bırakılan varsa, tutupta bunuda savunacak halimiz yok..
Ama öte yandan gazeteci olmak ta dokunulmaz demek değildir. Birileride çıkıp basın özgürlüğü deyip kafatasçılığı savunsa, şunları bunları temizleyin bu topraklardan dese olurmu ?
Basın özgürlüğü olayını bir kenara bırakın o yüzden..
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

ahah halkın seçtiği kişi ve kişilere hiçbişey olmaz sen gönlünü ferah tut. halkçıyım diye geçinirsiniz asıl halka düşman takılırsınız oo yeeeaa. pilan yapmayın pilannn.

adam sana bunun uzerine cahil dedi ki yerden goge kadar hakli. halkin secmis olamsi adamlarin dogru isler yaptiginin gostergesi degil

gormek isteyenin onunde bolca ornegi var secimle basa gelipde zivanadan cikan diktatorler

zaten secimlerin gecerli olup olmadigi bile belli degil cevrilen dolaplar yuzunden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...