Eaglewingg Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 demokrasi nazlı ılıcak fehmi koru rasim ozan bunlardan kral gazeteci yok gerisi içeriye atılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 pekaziz said: Keh keh Pardon yalandı di mi Apoyla aynı masada ziyafetler, örgüt kongrelerinde selam kürdistan dağlarına demeler. Kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 BEFORE AFTER molla rejimiyle sizde kısa sürede istediğiniz sonuçları alın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://video.ntvmsnbc.com/yazari-kirmizi-cumayi-anlatti.html Vay be. Nedim Şener'i bile ergenekoncu diye içeri almaya kasıyorlar çok enteresan. Nedim Şener akıllı olsaydıda Mehmet Baransu gibi kendine servis edilen haberleri yazsaydı araştırmadan etmeden keşke. Başına böyle şeyler gelmezdi. Ne haddine senin kardeşim dava dosyalarını araştırıp polisin, savcının , hakimin görmezden geldiği hasır altı ettiği şeyleri ortaya çıkarmak. Adam olaydında sen yazaydın "ölüm helikopteri 139 defa arandı" haberini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 birde kimi arkadaşların ülke aydınlanıyor güzele gidiyor diye gerim gerim gerinmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yalnız bu abi biraz fazla testisli gibi duruyor. http://www.ntvmsnbc.com/id/25188385/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 said: İLK PERİNÇEK YAZDI Kozinoğlu'nun adı ilk kez Doğu Perinçek'in Susurluk'tan sonra yazdığı, ‘Çiller Özel Örgütü’ kitabında geçti. Perinçek'e göre Kozinoğlu, Çiller ekibinin özel kuvvetlerle bağlantısını sağlıyordu. abi bu nasıl manyak bi terör örgütüdür ben anlamıyorum. Adamların her 2 si de aynı örgüte bağlı denilene göre. Ama biri diğerini ifşa ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 o kadar geniş bir örgüt ki aslında hepimiz farkında olmadan üyeyiz, sıramız gelince paşa paşa giricez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ahmet şık ve nedim şenerin eğer varsa böyle ergenekon gibi bir örgüte üye olacaklarını, kendilerini derin devlete kullandırtacaklarını düşünen adam aklını peynir ekmekle yemiştir. bu kadar net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bir de on gün önce şu yazılmış haklarında: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=22226799 hala bu adamların evinde delil vs bulursa polis ne denir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 mani said: said: İLK PERİNÇEK YAZDI Kozinoğlu'nun adı ilk kez Doğu Perinçek'in Susurluk'tan sonra yazdığı, �Çiller Özel Örgütü� kitabında geçti. Perinçek'e göre Kozinoğlu, Çiller ekibinin özel kuvvetlerle bağlantısını sağlıyordu. abi bu nasıl manyak bi terör örgütüdür ben anlamıyorum. Adamların her 2 si de aynı örgüte bağlı denilene göre. Ama biri diğerini ifşa ediyor. Abi tertipçiler okuyup araştırmadan davranıyorlar ondan çıkıyor böyle aksaklıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bu adammı masum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bunun şehit ettiği askerlere "kelle" diyen mi masum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ocalan ile resim cektirmekten dolayi yargilanmiyor bu adam, pkk ile alakasi bile yok konunun hatirlatirim. eger oyle olaydi, su an cumhurbaskani olan ve gecen gun bircok insanin pesinden agladigi adam kaddafi'nin cadirinda ataturk'e edilen hakaretler sirasinda baslarini onlerine egip biat etmekten dolayi yargilanirlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Napolyonn said: bu adammı masum? al çarpıtma işte. bu kafa(sızlık)da adamlar ülkenin geleceğine şekil veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 öcalan ile fotoğraf çektirmiş olmaktan yargılanmaması öcalan ile fotoğraf çektiren bir insanın mafyacılık oynamayacağı anlamına gelmiyor. zaten normal bi adam değil ne olduğu bile belli değil komünistmi, milliyetçimi nolduğu belli olmayan bi adam. ayrıca ek not her ne kadar atatürk e hakaret edilmesi bizim için önemli bir lider olduğu için hoş bişey olmasa da atatürk e hakaret edilmesi sadece türkiye de yasak atatürk ü koruma kanunu kapsamında, yurtdışında her türlü lidere hakaret edilebiliyor ama eli kanlı apo itiyle fotoğraf çektirmek bu ülkede vatan hainliği demektir. bunun ayrımını yapabilecek insanlar olmalısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 sayın abdullah öcalan demek ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 komunist mi milliyetci mi belli degilmis, yargilayalim. yargiladim suclu buldum, yakabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Napolyonn said: ayrıca ek not her ne kadar atatürk e hakaret edilmesi bizim için önemli bir lider olduğu için hoş bişey olmasa da atatürk e hakaret edilmesi sadece türkiye de yasak atatürk ü koruma kanunu kapsamında, yurtdışında her türlü lidere hakaret edilebiliyor ama eli kanlı apo itiyle fotoğraf çektirmek bu ülkede vatan hainliği demektir. bunun ayrımını yapabilecek insanlar olmalısınız. dayıboy , hakaret edildiği esnada orada olan adam da bu ülkenin başbakanıydı. kılını kıpırtamadı, ezildi kaldı. günde 5 vakit yaptığı gibi diz çöktü anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 fizban said: komunist mi milliyetci mi belli degilmis, yargilayalim. yargiladim suclu buldum, yakabiliriz. BİTARAF OLAN, BERTARAF OLUR!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 olaya yalçın küçük gibi gerçekten ne yaptığı belirsiz bir adamın çevresinden bakıp çarpıtmaya çalışmak nasıl bir zavallık, perişanlıktır. güldüm lan bildiğin keh keh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bu adamlar apaçık satılmış.. Sana , bana sevdiklerimize ailelerimize, yaşağıdığımız çevreye düşman.. Bi terör örgütü yaratıp binlerce insanın ölümüne sebep olan insanlar... Ve siz de çıkıp onları savunuyorsunuz... Pes vallahi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 hangi ölen binlerce insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bir tek Yalçın Küçük yok bu olayın içinde. Ama napolyon şakirt abileri gibi sadece tutabildiği yerden sarıldığı için olaya göremiyor. Gazeteciler alınıyor içeriye. Bunların içinde bariz bi şekilde derin devlete karşı çıkan, bunları ifşa eden belgeleriyle yazılar, kitaplar yazmış insanlar mevcut. Nedim Şener ve Ahmet Şık bu adamların ne alakası var ergenekonla. Nedim Şener belgeleriyle çıktı emniyetin, jandarmanın Hrant Dink suikastında boynuna kadar nerelere battığını yazdı. Ama tabi bu memlekette cemaate dokunmak en büyük suç. İlhan cihaner tarikat soruşturması açtı adamın elinden dosyayı binbir bahaneyle almaya çalıştılar alamayınca o da tutuklandı. Hanefi Avcı kendisi cemaatin adamı olmasına rağmen artık kendi bile pisliği gördü birşeyler yazdı çizdi adamı zamanında işkence yaptığı grupla aynı kefeye koydular o örgütün üyesi yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 rahatsiz said: hangi ölen binlerce insan? bilgisayar oyunlarında ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar