Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergenekon Tertibi'nde yeni dalga

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

http://video.ntvmsnbc.com/yazari-kirmizi-cumayi-anlatti.html

Vay be. Nedim Şener'i bile ergenekoncu diye içeri almaya kasıyorlar çok enteresan.

Nedim Şener akıllı olsaydıda Mehmet Baransu gibi kendine servis edilen haberleri yazsaydı araştırmadan etmeden keşke. Başına böyle şeyler gelmezdi. Ne haddine senin kardeşim dava dosyalarını araştırıp polisin, savcının , hakimin görmezden geldiği hasır altı ettiği şeyleri ortaya çıkarmak. Adam olaydında sen yazaydın "ölüm helikopteri 139 defa arandı" haberini.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
İLK PERİNÇEK YAZDI
Kozinoğlu'nun adı ilk kez Doğu Perinçek'in Susurluk'tan sonra yazdığı, ‘Çiller Özel Örgütü’ kitabında geçti. Perinçek'e göre Kozinoğlu, Çiller ekibinin özel kuvvetlerle bağlantısını sağlıyordu.

abi bu nasıl manyak bi terör örgütüdür ben anlamıyorum. Adamların her 2 si de aynı örgüte bağlı denilene göre. Ama biri diğerini ifşa ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

said:
İLK PERİNÇEK YAZDI
Kozinoğlu'nun adı ilk kez Doğu Perinçek'in Susurluk'tan sonra yazdığı, �Çiller Özel Örgütü� kitabında geçti. Perinçek'e göre Kozinoğlu, Çiller ekibinin özel kuvvetlerle bağlantısını sağlıyordu.

abi bu nasıl manyak bi terör örgütüdür ben anlamıyorum. Adamların her 2 si de aynı örgüte bağlı denilene göre. Ama biri diğerini ifşa ediyor.

Abi tertipçiler okuyup araştırmadan davranıyorlar ondan çıkıyor böyle aksaklıklar.
Sosyal ağlarda paylaş

ocalan ile resim cektirmekten dolayi yargilanmiyor bu adam, pkk ile alakasi bile yok konunun hatirlatirim.

eger oyle olaydi, su an cumhurbaskani olan ve gecen gun bircok insanin pesinden agladigi adam kaddafi'nin cadirinda ataturk'e edilen hakaretler sirasinda baslarini onlerine egip biat etmekten dolayi yargilanirlardi.
Sosyal ağlarda paylaş

öcalan ile fotoğraf çektirmiş olmaktan yargılanmaması öcalan ile fotoğraf çektiren bir insanın mafyacılık oynamayacağı anlamına gelmiyor. zaten normal bi adam değil ne olduğu bile belli değil komünistmi, milliyetçimi nolduğu belli olmayan bi adam.

ayrıca ek not her ne kadar atatürk e hakaret edilmesi bizim için önemli bir lider olduğu için hoş bişey olmasa da atatürk e hakaret edilmesi sadece türkiye de yasak atatürk ü koruma kanunu kapsamında, yurtdışında her türlü lidere hakaret edilebiliyor ama eli kanlı apo itiyle fotoğraf çektirmek bu ülkede vatan hainliği demektir. bunun ayrımını yapabilecek insanlar olmalısınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

ayrıca ek not her ne kadar atatürk e hakaret edilmesi bizim için önemli bir lider olduğu için hoş bişey olmasa da atatürk e hakaret edilmesi sadece türkiye de yasak atatürk ü koruma kanunu kapsamında, yurtdışında her türlü lidere hakaret edilebiliyor ama eli kanlı apo itiyle fotoğraf çektirmek bu ülkede vatan hainliği demektir. bunun ayrımını yapabilecek insanlar olmalısınız.

dayıboy , hakaret edildiği esnada orada olan adam da bu ülkenin başbakanıydı. kılını kıpırtamadı, ezildi kaldı. günde 5 vakit yaptığı gibi diz çöktü anca.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adamlar apaçık satılmış.. Sana , bana sevdiklerimize ailelerimize, yaşağıdığımız çevreye düşman.. Bi terör örgütü yaratıp binlerce insanın ölümüne sebep olan insanlar... Ve siz de çıkıp onları savunuyorsunuz... Pes vallahi....
Sosyal ağlarda paylaş

bir tek Yalçın Küçük yok bu olayın içinde. Ama napolyon şakirt abileri gibi sadece tutabildiği yerden sarıldığı için olaya göremiyor. Gazeteciler alınıyor içeriye. Bunların içinde bariz bi şekilde derin devlete karşı çıkan, bunları ifşa eden belgeleriyle yazılar, kitaplar yazmış insanlar mevcut.

Nedim Şener ve Ahmet Şık bu adamların ne alakası var ergenekonla. Nedim Şener belgeleriyle çıktı emniyetin, jandarmanın Hrant Dink suikastında boynuna kadar nerelere battığını yazdı.

Ama tabi bu memlekette cemaate dokunmak en büyük suç. İlhan cihaner tarikat soruşturması açtı adamın elinden dosyayı binbir bahaneyle almaya çalıştılar alamayınca o da tutuklandı.

Hanefi Avcı kendisi cemaatin adamı olmasına rağmen artık kendi bile pisliği gördü birşeyler yazdı çizdi adamı zamanında işkence yaptığı grupla aynı kefeye koydular o örgütün üyesi yaptılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...