Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 http://www.imdb.com/title/tt1117385/ Şimdi klasik cümleler kurmak istemiyorum başlığı olmamasi şaşırttı o dur budur. Oturun izleyin,super bir hapishane film'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Süper diyemem ama güzel bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bu filmin basligi vardi sanki, hatta "maykil gene maykilligini yapti" gibisinden yazdigimi bile hatirliyorum. silindi mi acaba? cezaevi temali filmleri sevenlerin kesin izlemesi gereken, genelde guzel bir filmdir. filmi izledikten sonra lost sevenlerin michael nefreti 2 katina cikabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 hehe micheal sahneye girdiği an sövdüm adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Innuendo said: bu filmin basligi vardi sanki, hatta "maykil gene maykilligini yapti" gibisinden yazdigimi bile hatirliyorum. silindi mi acaba? cezaevi temali filmleri sevenlerin kesin izlemesi gereken, genelde guzel bir filmdir. filmi izledikten sonra lost sevenlerin michael nefreti 2 katina cikabilir sdf yani evet cezaevi temalı filmleri sevenler bayılacaktır. Bende onlardan biri oldugum için objektif bakamıyorum film'e belkide bilmiyorum B)- michael ahaha evet ya hep film boyunca dedim ki ya bu adamın heralde biryerlerinde yinede iyilik yatıyordur. Tavrı değişecek mahkumlara dedim ama oyle cıkmadı. Ama güzel oynamiş zaten pekte yabancısı değil bu rollerin . Hapishane'de geçen oz dizisinde oynamıştı önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ehaha bende oyle dusunuyordum surekli. hep boyle bi an imana gelecek iyilik yapacak felan diye. ozellikle boyle diger gardiyanla esiyle beraber karsilastiginda felan. ama adamin adi michael abi, adiligi film boyunca surdurdu. zaten uyuzdum adama simdi iyice nefret ettim. oz'da 6 sezon oynadi, birak alissin artik hapishaneye. aslinda kotu oyuncu degil ama su roller nefret ettiriyor adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Euheuhe Val Kilmer evrim mi geçirmiş ne olmuş yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 http://img74.imageshack.us/img74/2356/fedonlj6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 AHAHAHAHAAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Bağırdım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 HAHAH orcun of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 roflolo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ne bos adamsin orcun ahaha. hala guluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ahahah işim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 gayet güzel filmdi, izleyin pişman olmazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Fedon çok iyiymiş ahahah Ben Val Kilmer'ı görünce bu filme atlamıştım ama o zamanlar bulunmuyordu, tekrar bakayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar