sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Akşam gazetesinin haberi: said: 10 kayıtlı seçmenin gözüktüğü Kavaklı Mahallesi’ndeki adreste bir kümes, içinde de 10 tane tavuk var. Kümesin sahibi, ‘Tavuklarım oy kullanabilecek mi’ diyor. http://www.mansethaber.com/haber_detay.asp?haberID=10523 Bu da Zaman'ın yalanlama haberi: said: Dün Akşam Gazetesi'nin manşetine taşıdığı "Seçmen Tavuklar" sürmanşeti yanlış çıktı. Kümes denilen yerde bakın ne çıktı. İşte o manşet ve ayrıntıları... http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=199018 Haber doğru veya yalan, alıştık artık birilerinin asparagas haberlerine, diğerlerinin de yandaş medya vazifesiyle hemen örtbas etme çabalarına. İstediğiniz habere inanabilirsiniz, hatta Beylikdüzü'ne yakınsanız ve işiniz yoksa gidip kontrol de edebilirsiniz. Esas demek istediğim, seçmen listeleri ayın 30'una kadar muhtarınızda askıda olacak. Benim naçizane tavsiyem, gidin, kontrol edin, evinizde kayıtlı kaç kişi var, tek tek araştırın. Saçma sapan olaylara mahal vermeyin. Sözde gelişerek değişmiş kendine demokratların arka plan oyunlarına alet olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 manşethaber fos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Bunu tv de izlemiştim adamlar kıyameti kopardı ulan burda 4 aile yaşıyor gelip apartman sahibinin kümesini çekip gitmişler alın işte alın biz insan değil miyiz günde 100 kişi arıyor yeteeer! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ssg said: manşethaber fos o manşet haberin değil sabahın falan üstün habercilik yeteneği. ben de yalanlandı diye biliyorum ve eğer gerçekten kolpaysa bu haberi yapanı direk kovmalılar bu insanlar medya dünyasına çok zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ssg fos? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 akp'yi eleştirdiği sürece forza asparagas! forza asparagas botu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 @ardeth : Böyle haber patrondan gizli yapılmaz şirketi tasfiye edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Sam said: akp'yi eleştirdiği sürece forza asparagas! forza asparagas botu! Ya bilip bilmeden konuşma benim kuzenim oturuyor orda olaydan oda bahsetti dermişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bence tavuklar oy kullanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 gittim gördüm orda kümes var, ben de mi yalan söylüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 koyunlar kullanabiliyorda tavuklar neden kullanamasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Snefru said: koyunlar kullanabiliyorda tavuklar neden kullanamasın :) uu halk düşmanı, ne dediiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 kendinizi tavuktan üstün görmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Sparkcaster said: gittim gördüm orda kümes var, ben de mi yalan söylüyorum? muhakkak ki zaman gaztesi en doğruyu bilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 gazte değil gaste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Zaman dediğin de Namaz zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 en iyi tavuk kızarmış olandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 hayatımda adım atmadığım, bir defa içinden otobüsle geçmek dışında hiçbir bağım olmayan ankara altındağ'da kayıtlı görünüyorum. tam star haberlik bir durum. komedinin daniskası!!! seçmen kütüğünüzü buradan kontrol edebilirsiniz. http://www.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgi.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 tavuklara soykırım diye ab cezayı dayar dikkatli olmak lazım seçmen kütüklerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 fastreloader said: kendinizi tavuktan üstün görmeyin ahah :D tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Oy vereceğiniz yer ve sandık numarası henüz belirlenmediği için görüntülenmemektedir. T.C. KİMLİK NUMARASI 33571794436 SOYADI SAVAN ADI BURAK ADRES BOSTANCI MAH./ KADIKÖY/ İSTANBUL Not:Nüfus Bilgilerinizde veya Adres Bilginizde değişiklik varsa ilgili Nüfus Müdürlüklerine müracaat ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar