vimpir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Pet im oldu yeniden tame etmeye calisiyorum "you have to many pets already " diyip duruyor:( sinir oldum
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Hunter oynamadığım için emin değilim ama ölen her pet sonrası yeniden tame etmen gerekmiyor diye biliyorum. Orada bir yerde revieve pet diye bir şey olması lazım.
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 petin öldüyse tekrar tame etmen bi işe yaramaz... revive pet skilline basmalasın
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Öncellikle silmene gerek yok, rahatsız isminden de anlaşılacağı gibi bir mesaj atmış. Tekrar peti diriltebilirsin Revive Pet ile. Pet çıkınca pete sağ tıklayıp Abandon yaparsan peti atmış olursun ve tekrar tamelemek zorunda kalırsın. Bu arada petinin ne yemek yediğini öğrenip ona göre feed yapmalısın yoksa petin kaçar. Sen abandon etmeden, ve ya yemek vermediğin için kaçmadan başka pet tame edemezsin. 3 e kadar izin vardı en son, wotlk ile 5 olmuş olabilir.
0ne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Adam başlayalı daha 2 gün oldu gitmeyin bu kadar üstüne.Spellerde Revive pet var,pet in öldüğü zaman onunla geri getiriceksin. Bide dismiss pet var,onunla peti siliceksin daha sonra başka bi tane tame ediceksin.
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 |Joker| said: Öncellikle silmene gerek yok, rahatsız isminden de anlaşılacağı gibi bir mesaj atmış. Tekrar peti diriltebilirsin Revive Pet ile. Pet çıkınca pete sağ tıklayıp Abandon yaparsan peti atmış olursun ve tekrar tamelemek zorunda kalırsın. Bu arada petinin ne yemek yediğini öğrenip ona göre feed yapmalısın yoksa petin kaçar. Sen abandon etmeden, ve ya yemek vermediğin için kaçmadan başka pet tame edemezsin. 3 e kadar izin vardı en son, wotlk ile 5 olmuş olabilir.petim nerde öldü bulamiyorum acayip uzak biyerde bulmam imkansiz gibi birsey tekrar canlandirmak veya iptal etmek icin ne yapabilirim biraz yardimci olurmusun yeni basladimda:( (orc hunter im)
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 nerde öldüü önemli diil... revive pet yap o gelir...
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ilk tame leme gorevi bu sanirim. orada pet canlandirma cikmiyor muydu yoksa? edit: orc huntersa kesin sil. troll hunter ac :)
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 eregorn2 said: nerde öldüü önemli diil... revive pet yap o gelir... aynen, yer neresi olursa olsun revive skillini bul ve yap, petin çıkar. Beslemeyi unutma.
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 |Joker| said: eregorn2 said: nerde öldüü önemli diil... revive pet yap o gelir... aynen, yer neresi olursa olsun revive skillini bul ve yap, petin çıkar. Beslemeyi unutma.orclar icin nerde ogrenebilirim bu skili:(
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Orc falan farketmez Hunter'ın skillidir o, class masterına git, ana şehirlerde mutlaka bulursun bir guard a sor haritada işaretler. Orgrimmar'da Battleground'lara girilen bolümdeydi sanırım. Bide hocam nete gir, hunter diye arat, oynayacağın classı oku biraz, baştan başlarken skilli nedir, talenti nedir falan bilgin olur, yabancılık çekmezsin. Wow turk forumlarına bak açıksa, wikiepdia ya gir ordan takıl falan.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Level 10'da ilk petini aldıında otomatik geliyo olması lazım. P'ye basıp spellbook'u aç, orda mutlaka bulursun Revive Pet diye.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 sey geldi aklima, uoya ilk baslayinca olen karakteri silip yerine yenisini acma.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 karakteri silmek bile bazen ise yaramayabiliyor. wow reinstall edeceksin, o da ise yaramazsa cok uzgunum ama format :( o da ise yaramazsa hard diski degistirmen gerekebilir
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 3 4 sene wow oynayıp kendini komik sananların dünyasına hoşgeldiniz...
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 [offtopic]SAVAŞ BAŞLADI![/offtopic] Direkt linkini de vereyim, spellbook'u açınca resminden daha rahat bulursun hem http://www.wowhead.com/?spell=982
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 |Joker| said: 3 4 sene wow oynayıp kendini komik sananların dünyasına hoşgeldiniz...dostum yanlis yere gelmissin, burasi warcraft dunyasi.
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Kojiroh said: Level 10'da ilk petini aldıında otomatik geliyo olması lazım. P'ye basıp spellbook'u aç, orda mutlaka bulursun Revive Pet diye.allah razi olsun senden manyaga baglamistim:) optum seni:) 15 level raptor yapmak kolay degil:P, birde bunu nasil beslerim diet : meat diyor ama nasil yedirilir bilmiyorum eti ustune atiyorum ciks olmuyor not : simdi yedi nasil olduysa :S
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 O da Feed Pet skilli. O da spellbookta var. O skilli kullanıp, hayvanına yedirmek istediğin şeyi seçiyosun sdf
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Kojiroh said: O da Feed Pet skilli. O da spellbookta var. O skilli kullanıp, hayvanına yedirmek istediğin şeyi seçiyosun sdfcok yabanciyim ara yuze baya kaptim ama raptorumla fena yardiriyoruz:)
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ustune biraksanda yer, ya da karakter portresine.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 aquila said: sey geldi aklima, uoya ilk baslayinca olen karakteri silip yerine yenisini acma. ben ölünce yeni karakter açıyodum karakter sınırı dolunca yeni acc alıyodum sen ne diyosun reslenmeyi bilmiyodum napıyım
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 0ne said: Adam başlayalı daha 2 gün oldu gitmeyin bu kadar üstüne.Spellerde Revive pet var,pet in öldüğü zaman onunla geri getiriceksin. Bide dismiss pet var,onunla peti siliceksin daha sonra başka bi tane tame ediceksin. aboov. abandon abandon. yardım edeyim diye fail mi oldun olum anlamadım ki.
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 alalh belanı dismiss pet i silmezki faösmdsa
Öne çıkan mesajlar