Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 said: böyle bir program vardı, misal youtube'deki görüntünün aktığı yeri seçiyordum, orayı capture ediyordu programın adını unuttum şimdi böyle birşey yapabileceğim bi program söyler misiniz? Not: Fraps bütün ekranı alıyordu sanırım öyle istemiyorum. acelem var sabır sabır nereye kadar yardım pls
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Tek bildiğim youtube downloader da senin istedğn bu değil harbi varsa benimde işime yarar :D
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 onu....külahıma anlat. YEEEAAAAAAAAAAAAAAAAH
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 külah kardeş bana ekrandaki bir noktayı capture edebilcek program lazım. var mı bildiğin?
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Xenocide said: külah kardeş bana ekrandaki bir noktayı capture edebilcek program lazım. var mı bildiğin? bildiğim capture?....yok. YEEAAAAAAAAAAAAAAAH
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bilmediğin var mı? OH YEAAAHHHH
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kitana ne kullanıosan PM den söle, nerden temin ederim anlat, ben de istiyorum !
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Snag It ya Snag It. birinizden çıkmadı şu cevap tü
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Var. Google a screen capture video yazıyorsun, bir sürü ufak program çıkıyor. Onlardan beleş olan birini çek. Zaten çoğu aynıç Ayrıca konu başlığında aşırı bir ankaralı turgut şarkısı potansiyeli var.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yok test etmedim başka birinden öğrendim paylaşımcı bi kişilik olmamdan kaynaklanan sonucun etkisiyle buraya da yazdım. ihtiyacı olan kullanadursun.
Öne çıkan mesajlar