Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızları kızlardan duyun yazı dizisi 2 : Maçoluk

Dynun

Öne çıkan mesajlar

dory said:

ama kizlar oyle degil, arkadas zaten toplumda bi kiyafet ve tabulari konusu var ki konussak sag cikamayiz sabaha.

erkeklerin bazi ülkeler disinda etek giydikleri pek gorulmemis bişi degil mi?(travestileri fln gec)
o halde etek kiz icin yapilmis
minisi de kiz icin yapilmis, uzunu da.
birakin giyelim

Kimse yazmamış Captain Obviouslık bana düştü

Sen mini etek giydiğinde elin öküzü sana aç gibi bakıyor ya, ben ona deli oluyorum dory. Yoksa istediğini giy bana ne. Hayır normal bakan insana bişey demem benim derdim öküzlerle. Gereksiz tartışma çıkıcak kavga çıkıcak kavga etmeyi seven insanlar da değiliz. Beni hiç strese sokma o yüzden sıradan bişeyler giy mümkünse. Sen böyle de güzelsin zaten. bu sonuncusu çok kitap cümlesi oldu lan sdf

Maço değilim maço erkeği sevmem. Velakin toplumsal bazı kısıtlar var işte.
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:

said:
14.çok olmazsa evet
gittiğim yere çok müdahale etmesin mesela
şura gdiom diince guvensin
sorsun nere diye
yani giyim konusunda maçoluk iidr
yani adam yerine koyduktan sonra, fikrine sözüne değer verdikten sonra
maço olabilr no problem

bu da kermit.

valla değilim
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

erkek var arada ama bu diil. hatta TÜRK kızıyım diyen gibi bu da ülkücü ve benim arkadaşım. lan hep ülkücü arkadaşlarım oluyo benim nedense.

abi ülkücü kız çok çirkin bi görüntü olmalı bence.

bi de dynun, 13. cevap sanki öyle biri yokmuş da liste çok görünsün diye sonradan yazılmış gibi. hani araya da sıkıştırmışsın belli olmasın diye ama.

ekstradan dakikalar sonra gelen edit

maçoluk çok abuk bişey. bazı insanların bunu beklemesi daha da abuk. ama bu genelde kadınların babalarından gördükleri ya da görmedikleri şeyler olduğundan ve kişiliklerini de asla değiştiremeyeceğimiz için hiç bişey diyemiyoruz.

bazı insanlar gerçek anlamda yüksek bi bilince sahip olmadıkça da varolacak iğrenç bir kavram. insanlar özellikle erkekler bence bir kadınla birlikteyken onun sahibiymiş gibi davranmaktan vazgeçmeli. onu sen keşfetmedin, o zaten dışarıda bir yerlerdeydi. sonuçta çok fazla seçim yapabilecek bi dünyada yaşıyoruz, insanlar fikirlerini değiştirebilirler bunu anlayamıyorlar. sokakta aşık olunacak fazlasıyla insan var ve bu konuda insanlar daha rahat davranmalı. acı çekmeyi seven bir milletiz de, ilişki yaşamak adı altında zulüm yaşamanın da bi manası yok. onu giyme bunu giyme, oraya gitme buraya gelme. dayağı var küfürü var abuk subuk bin çeşidi var maçoluğun. nasıl sevilebilir? bir insan nasıl kıyafetine karışılmasını istiyor olabilir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
dory said:

ama kizlar oyle degil, arkadas zaten toplumda bi kiyafet ve tabulari konusu var ki konussak sag cikamayiz sabaha.

erkeklerin bazi ülkeler disinda etek giydikleri pek gorulmemis bişi degil mi?(travestileri fln gec)
birakin giyelim

Sen mini etek giydiğinde elin öküzü sana aç gibi bakıyor ya, ben ona deli oluyorum dory. Yoksa istediğini giy bana ne. Hayır normal bakan insana bişey demem benim derdim öküzlerle. Gereksiz tartışma çıkıcak kavga çıkıcak kavga etmeyi seven insanlar da değiliz. Beni hiç strese sokma o yüzden sıradan bişeyler giy mümkünse. Sen böyle de güzelsin zaten. bu sonuncusu çok kitap cümlesi oldu lan sdf

oha bi an cikiyoruz sandim.
Sosyal ağlarda paylaş

ne abuk bir topic olmuş abi bu. neden kız - erkek ilişkileri üzerine düşünür ki insan? insanlar bir değil, hatta aynı insan bile aynı duruma farklı zamanlarda farklı tepkiler verebilir. hiçbirşeyin stabil olma durumu söz konusu değil.

ayrıca maçoluk ile öküzlüğü karıştırıyor bazı insanlar burada.

mini etek konusu ise çok rahatlık isteyen birşey tbh. benim öyle birşeye izin vermem mümkün değil, ha izin vermeyip ağzına sıçarım demiyorum. izin vermem diyorum, giyip giymemek kendisine kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

ghost_boo said:
Maço erkek kötüdür , sahip çıkan da kötüdür. Kabullenen erkek iyidir. Ben nasıl herşeye olur diyorsam o da desin. Kabullensin arkadaş.

Ha kıskansın, elbette kıskanıcak , içinden kıskansın.Ara sıra söylesin belli etsin ama baskı yapmasın. En güzeli =)

senin bahsettiğin denge söz konusu olunca zaten güllük gülistanlık olur buralar,ütopik geldi bana
Sosyal ağlarda paylaş

aslında maco erkeklerden bir kısmı gay olsa ne güzel anlasırlar.

bole o ona sahip cıkar o ona sahip cıkar.
-sst gogus kıllarını fazla acma.
-olm sakallarını nie kestin ne güzeldi.
-kilo mu aldın ne memelerin ele gelior.
-beyaz corabım nerde gordun mu?
al benimkini giy

gibi cumleler kurulsa
Sosyal ağlarda paylaş

kız arkadaşınıza mini etek yakışıyorsa, hoş oluyorsa, elin öküzüyle ilgileneceğinize kız arkadaşınızla ilgilenmeniz, o bacaklar sizinle olduğu, hatta ilerleyen ilişkilerde sizin olduğu için sevinmelisiniz.
size ne ki elin öküzünden?

öküz cinsi ilginç bir şekilde mesafe kavramından anlar (hayvanlarda vardır bu, kim kendisine ilgili, kim yakınlık istemiyor köpekler de anlar mesela, köpeği olanlar bilir). siz öküzle aranıza mesafe koymaz, o ya da bu sebeple her an gözünüzü üstünde tutarsanız öküz sizden bir anlamda yüz bulur, salyalarını yakınlara akıtmaya girişebilir. bu minvalde öküz ignore edilmelidir, ilgisizlikle cezalandırılmalıdır. gerizekalı varoluşunun yegane çaresi budur.
sık olmaz ya, haddini aşar yakına gelir, hömöhoarghööee derse bile mini etekli kız arkadaşınıza cehennem yaşatmak yerine öküzün ağzının üstüne bir tane çakmalısınız. zira kabahat mini etekte değil, elin karısına kızına hallenen öküzdedir.

dünya üstünde hiç kimsenin hiç kimsenin kendini nasıl ifade edeceğine, kendisiyle ilgili nasıl mesajlar vereceğine (ki kılık kıyafet bunlardan biridir) karışma hakkı yoktur. olmayan bu hakkı kullanmaya kalkarsanız;
a) karaktersiz bir kızla end-up edersiniz.
b) elinizle end-up edersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
dory said:

birakin giyelim

+rep

evde veya sadece arkadaşlar (veya düzgün olduğunu bildiğin insanlar) arasında olan partide istediği kadar mini etekle dolaşabilir. ama mesela taksime öle gitmemeli, sadece erkeği delirtmek için yapılan bir hareket. kızı kollıcam diye bütün gecen rezil oluyo.

bundan zevk alıyo olabilirsiniz ama bize de acıyın efem.
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:
sık olmaz ya, haddini aşar yakına gelir, hömöhoarghööee derse bile mini etekli kız arkadaşınıza cehennem yaşatmak yerine öküzün ağzının üstüne bir tane çakmalısınız. zira kabahat mini etekte değil, elin karısına kızına hallenen öküzdedir.

eet de öküzün yanında öküz buddyleri varsa erkek arkadaşın herkesin ortasında dayak yerse nolcak :/

bunlar zerg gibi oluyo genelde 4-5 ayı takılıyolar.

hani kimse zorlamaz mini etek giymicen diye, ama giymemeni tercih ederim der. giyip de ayılarla dövüşmek zorunda kalırsa herif, sizin bilceniz iş :)

amerikadan sivilizasyondan geliyorum korkuyorum o yüzden burda :p malum orda kızların bir çeyreği mini etekli oluyo zaten, bi anlamı kalmıyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...