adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 fiyatı 15.000$ pazarlıksız zaten gitarda benim değil benle pazarlık yapmaya çalışmayın yani
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 64 model mi bu yoksa vintage mi,hangi bölgeleri kac defa elden gecmis ?
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 vintage değil sanırım bu dayım öyle bişiler diyodu
madcow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 VAK AK demek istedim. Basci olarak icim gitti su aleti gorunce. Neyse hayirli satislar =)
Kickapoo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 pazarlık olarak alma da 15 k çok abartı bi fiyat.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 64 Hand made diyor. 15.000'e Jimi Hendrix'in çaldığı gitarı falan mı alabileceğini hayal ediyosun?
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 sedefler 12de degismis..keske devam etseymis. fender,jazz bass sa alınır hocam.ama fiyat bana da cok geldi.
Kickapoo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Holy said: 64 Hand made diyor. 15.000'e Jimi Hendrix'in çaldığı gitarı falan mı alabileceğini hayal ediyosun? Biraz araştırma yap paticik'ten başka girebileceğin siteler de var hayatta.Hayalgücün de gelişir biraz belki.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 valla açık artırmaya çıkarsam en az 10.000$'a gider bu kesin ama uğraşamam valla zaten hani amaç burdan satmak değil nebilim birisi görür belki başka birine bahseder falan en azından bi yerde duyulsun tok satıcıyım yani =)
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Of bu akşam simidi gibi yenir be.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Anevquemar. said: hacı eski bu ahhahahahaha hasarlı ufaktan yalnız.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 kir hacı onlar el koyma yerleri filan pis herifler
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 el degil bilek-ön kol arası bi yer oluyo orası pardon //gizli up
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bi ümit uplamak istiyorum.
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bunu alicak kisinin boyle ya aileden gelme parasi olan ya da boyle hobi seylere kafadan 15 20 bin tl para vermeyi dusunmicek direk vericek biri olmasi gerek, yoksa oyle normal bir grupta ya da normal bile olmasa biraz kalbur ustu bir grupta calan adam bile cikartip kolay kolay dusunmeden $15000 vermez, en azindan yuz bin kere dusunmeden
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 valla parası olan bu gitar'ı düşünmeden alır gibime geliyo benim.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ne kadar az dusunursen o kadar iyidir-müzisyenler icin. dogac rulz.
Korax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 adamınbiri said: valla parası olan bu gitar'ı düşünmeden alır gibime geliyo benim. yaniliyosun baya bi Spiegel said: bunu alicak kisinin boyle ya aileden gelme parasi olan ya da boyle hobi seylere kafadan 15 20 bin tl para vermeyi dusunmicek direk vericek biri olmasi gerek, yoksa oyle normal bir grupta ya da normal bile olmasa biraz kalbur ustu bir grupta calan adam bile cikartip kolay kolay dusunmeden $15000 vermez, en azindan yuz bin kere dusunmeden Oldukca dogru. Bu fender jazzbass olayinin efsane olma olayi cok buyutuldu bence daha cok biraz hobby,fantazi olayi.Profosyonel bi bas gitaristin "hayali" degil yani fender jazzbass, neden derseniz jazz kasa baslar pek komforlu olmuyo isin acikcasi,keza calimi okadar rahat degil,acelite falan yapilasi bi alet hic degil. Yani bukadar buyutulcek bi olayi ve fiyati yok.Piyasayi bilerek sunu diyebilirimki, 15.000$ gibi bi paraya 20. veya 25. yil özel yapimi bi ken smith yanina enust model bi Michael Tobias Design onun yanina yine custom bi fodera alinabilir.Hatta biraz zorlanirsa ustune bi warwick bile alinabilir.Sahsen 15.000 dolarim olsa sirf 64 model ve fender jazzbass diye -%80 acelite ve biraz fantazi urunu bi gitar almak yerine dunya capinda 3 markanin hepsi handmade ve en yuksek olan 3 canavar modelini alir daha buyuk bi fantazi gerceklestiririm. Buarada handmade fender nasil oluyo?Fender enbasindan beri fabrikasyon uretti gitarlari benim bildigim.10 bine rahat gider diyosunda, bi koy gör bakalim ebay'e gittigidiyor'a falan nekadara gidicek o gitar. Ucmayin bukadar, turkiye icinde 4-5 bine satabilirsen cok iyi, onuda custom shop 64ri'lere falan anca öderler. Bide bahsi gecen gitar bu resimdeki gitarmi?
Emivoz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 koraxin yazdıklarına katılarak aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum. sattığın gitar resimdeki gitarmı yoksa resimdeki gitardanmı?
Korax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Sapta modifiye oldugu belli, yani dedigim gibi turkiye icinde birak 15.000$'i 4-5 bin dolara "belki" satarsin.Alacak adamin koleksiyoncu falan olmasi lazim cunku enstruman olarak ciddi anlamda bukadar parayi bile hakeden bi alet degil. Yanlis anlama, amacim baltalamak falan degil ama ben olaya biraz muzikal acidan yaklasiyorum.Sahsen ben dedigim gibi degil 15 bin, bin dolar bile vermem, jazz kasa bass gitar sevmem cunku.Calim acisindan cok rahatsiz aletler.4-5 bin dolar gibi bi paraya ton olarak beklentilerini fazlasiyla verebilecek,cok daha iyi ve evladiyelik gitarlar alabilirsin. Yani bu alet klasik bi mustang gibi, ama konfor,rahatlik,son teknoloji ve gelismeler diyosan ferrari kullanirsin.Oyuzden gidip 1 trilyon'a sagi solu degismis eski klasik tarihi degeri olan mustang almak yerine, 250 milyara 4 tane ferrari almak daha mantikli bi olay, anlatmaya calistigim bu.Tabi gitar yine senin, istedigin fiyati koymaktan özgursun, ben sadece isin teknik kismini aciklamaya calisiyorum.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 tahminimce gitarın ilk halleri kurtalan ekspresi'inin basscısının gitarı bu =)
Öne çıkan mesajlar