Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Neyse, dün çogu yazacagımı yazmışım. Eskiden kastım TBC olduğu için siz vanillacılardan özür abi nubişlik işte naparsın. Fikrim değişmedi ama. Hadi biraz daha "sende git innervate at sadece hehö" diyin hadi lütfen :) Zaten boomkin e dönüorum yemişim dps meteri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ohh amma yazi donmus burda... :) Peki sonuc ne, heavy melee classlardan en iyi hangisiyle dps yapiliyor? Ve bunun icin nasil bir build tercih etmeli? Bu sorlara da cevap verilirse cok sevinirim./ (ek not: roguelari kizdirmisiz sanirim da, main dps degil off-dps diyelim biz..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 @Deadwoll. Üzgünüm ama eğer HaT bug'ını fixlemedilerse 3 tane HaT rogue'un olduğu bir raidde mutilate rogue'un onlardan daha iyi yapması imkansız. Gear'im yavaş yavaş toparlanıyor, dün patchwerkte 4.4k yapabildim ancak. 3 hafta önce çoğu blue gear ve çok dandik silahlarla HaT specle 5k+yla oynuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Warhero said: ohh amma yazi donmus burda... :) Peki sonuc ne, heavy melee classlardan en iyi hangisiyle dps yapiliyor? Ve bunun icin nasil bir build tercih etmeli? Bu sorlara da cevap verilirse cok sevinirim./ (ek not: roguelari kizdirmisiz sanirim da, main dps degil off-dps diyelim biz..) fury warrior :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 fury warrior ve unholy dk şu an en iyi heavy dps(palada iyi senin soruna yanıttan ziyade yine çatışma çıkmış yine topicte ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Cuce said: yahunedne umrunda olmasın, rogue'un cleave. Rogue'un cleave yemeside adamın umrunda, partinin cone yemeside, aoe yemeside, fear yemeside cart yemeside curt yemeside. komik yanı bole syeler soylemeniz. neden bilmiyorum rogue'lar olarak "elitist tanklar bizi umursamıyo!!!" gibi bir dusunceniz var. bi baksanız duruma zaten, trashlerde 3-4 mobla ugrasan tank'ın hem aggrp tutup hem mobları onunu verıp hem sırtlarını patiye verimeye calısırken (heleki dmg meter birinciligi icin aoe calısan oyuncular varsa), bide rogue'un yiyicegi cleave'ın hesabını yapamaz. O kadarını siz yapın artık. Tanklarsan insan, o kadar ice ice girmis mobun arasından birinin arkasında degilse rogue bu tankın sucu degil. huudey diye dalmayı verin, bi sabredin tanklar cekip cevirsin trashları once. bide sunu soylemek istiyorum, "bizde armor yok armor yok!" diyorsunuz ama fury warriorlarda zaten berserkerda geziyo %10 bonus dmg alıyorlar, hemde rogue'lardan daha az avoidenceları var. kalabalık bir gruba dalarkende, evasion acıyımde cleave yemiyim gibi bi sanslarıda yok. dk ların palaların durumu ne bilemem ama. Sana hak veriyorum cüce.. Anlatmak istediklerin çok önemli.. Druid - Dk - Warrior ile de oynadım hepsi ile tanklık yaptım ama dmg meter için oynayan insanlar bitmez.. kendini kurtarıcak abilityleri var dk nın.. Rogue de ölmez magic attack varsa cos cleave varsa eva açsın aggro reset için vanish NE ise sm bassın. End game de bile şikayet ediyorsa rogue yorum yapamam zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Warhero said: ohh amma yazi donmus burda... :) Peki sonuc ne, heavy melee classlardan en iyi hangisiyle dps yapiliyor? Ve bunun icin nasil bir build tercih etmeli? Bu sorlara da cevap verilirse cok sevinirim./ (ek not: roguelari kizdirmisiz sanirim da, main dps degil off-dps diyelim biz..) Bak bişi diimmi, bi claasın ne kadar cok instant attack ı varsa o kadar zevklidir o. Şimdi ki halini bilmiyorum ama instant attacklı classları seç, proc mroc zevk vermez adam. Warrior ol sen=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Warrior ol, L17 civarı oyundan soğu, L23 civarı karakterden soğu, L35 civarı geberesiye sıkıl, L45 civarı klavyeyi, L50 civarı mouse, L55 civarı monitörü, L62 civarı falan da bilgisayarını kır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Lvl80'de karakteri öp :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ben boş vaktimde bi warrior açıp acılarınızı paylaşıcam sanırım :) sadece denemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 warrior olma, healersız ve dispelsiz tualete bile gidemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Gangren said: Warrior ol, L17 civarı oyundan soğu, L23 civarı karakterden soğu, L35 civarı geberesiye sıkıl, L45 civarı klavyeyi, L50 civarı mouse, L55 civarı monitörü, L62 civarı falan da bilgisayarını kır. lvl 34 e kadar dayanmis biri olarak aynen katiliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Okadarda kötü durumu yok warriorun be :D ama bazen böle moba dalıp ölüp cesedine koşma aksiyonunu çok yapabiliyorsun herhangi başka bi classa göre :D , böle yanlışlıkla 3-4 mobmu çektin hpn full deilse ölme ihtimalin baya yüksek 60 öncesi levellarda fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 neden warriorlar hala bu kadar kötü solo pvede anlamıyorum ben. DK ile arasında öyle bir uçurum var ki, warrioru 73de TG yaptım 2-3 mobda bir downtime olunca geri prot oldum. diğer yandan lvl 67de başlangıç gearıyla northrende gittim DK ile, 68-69 lvllı rhino packleri aoeleyerek 68e kastım. kıyaslayınca paladin de çok iyi solo, warriorlarda ciddi sorun var. umarım düzelir bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Cidden warrior kasmak işkence olabiliyor bazen, duskwoodda arugalın çocukları tipli moblara arka arkaya 5 kere parryledim ve ölmeye mahkum oldum 1v1 mobla :) sonra bıraktım karakteri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Gangren said: Warrior ol, L17 civarı oyundan soğu, L23 civarı karakterden soğu, L35 civarı geberesiye sıkıl, L45 civarı klavyeyi, L50 civarı mouse, L55 civarı monitörü, L62 civarı falan da bilgisayarını kır. işte budur ya. wowa ilk basladığımda warrior açtım. ilk ciddi kastığım karakterdi. 62 lvlda duruo ole. bu kdr bayık olabilir bi karakteri kasmak. şaman kastım okdr zevkliydiki. şimdi dk kasıorm 3 gunde 63 oldum. ki gunde 1 - 2 saat arası oynuorm. okadar guzel aoe yapılıoki. ztn grup questlerini sololadığımı soylemeye gerek yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Warrior kasmak ölüm gibi; kabir azabı. Paladin kasmak öylesine kolayki; hemde zevkli. Ayrıce her işi yapıyor. Ayrıca 2.sayfada mı ne bir arkadaş yazmış; çok doğru; yıllardır WoW oynuyorum hiç bir zaman rogueların kolay grup bulduğunu görmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Ah Ah Paladin deyince bu Forumda 2 Kişi Geliyor Aklıma.. En Kıdemlisi.. Sam.. 2. hala nup paladin Jonywayt ( isminide unuttum bak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Bende başladım palaya, rahat ya baya, aynı anda aynı lvlda 3 4 mobu kesebiliyosun. 20'lerdeyim daha tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 warrior kasmak kolay baya, 20-30 dual wield arms 30-40 whirlwind axe arms 40-70 ustu iki duzgun balta bulana kadar (tercihen Ukden gelen hit ratingli balta) prot. miss gibi kasarsınız tıkır tıkır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 40'da prot mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Gangren said: 40'da prot mu? For Maximum Pain! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Warior warrior warrior şu an hatlı rogue'a bile takla attırır. tabi>> nerfleneceksiniz (:P):D(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Cuce said: warrior kasmak kolay baya, 20-30 dual wield arms 30-40 whirlwind axe arms 40-70 ustu iki duzgun balta bulana kadar (tercihen Ukden gelen hit ratingli balta) prot. miss gibi kasarsınız tıkır tıkır. warrior kastın mı hoocu sen hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ozii_x said: Ah Ah Paladin deyince bu Forumda 2 Kişi Geliyor Aklıma.. En Kıdemlisi.. Sam.. 2. hala nup paladin Jonywayt ( isminide unuttum bak ) yuh ozi yav ismim efe :P ucuz adam infoda yaziyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar