Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbulda kahvalti edilecek yer

BonePART

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bana da özellikle brunch şeklinde olabilen bir yer lazım, üni. mezunları grubuna buluşma ayarlayacağım.

yalnız herkes anadolu yakasında olduğu için bu taraflarda bir yer önermenizi rica edeceğim. fazla kazıklanmadan açık büfe kahvaltı/brunch nerelerde yapabiliriz?
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük bir grup olursanız belediye tesisleri güzel alternatifler olabilir açık büfe konusunda. Paşalimanı'nda kahvaltı var mı hatırlamıyorum sorabilirsin. Beykoz Korusu güzeldir. Orada olması lazım açıkbüfe kahvaltı. Hıdiv Kasrı pek şıktır, orada da var diye biliyorum.

beynim çalışmadı şu an aklıma gelmedi başka bi yerler nedense, gelince yazarım ama.

ps: anadolu yakası dedin diye şaaptım. bi de belediye tesisleri konseptli bi post oldu bu. başka bi yerler daha vardı süperdi kahvaltısı falan hatırlıyorum yeri ama onu anca aklıma gelince yazabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Haliç'te iki köprünün tam ortasında (Eminönü tarafında) hafif yoldan yukarı doğru çıkınca gayet güzel manzaralı Seyr-i İstanbul'da kahvaltı yaptık salı günü. Bir diğer ismiyle Cafe Haliç diye de geçiyor. Ailenin 3 bireyi işletiyorlar mekanı, kendi evleri de aynı binanın üst katıymış. Gayet lezzetli ve güzel bir kahvaltı yaptık. Akşam yemeği için menüsü o kadar zengin gözükmedi açıkçası ama kahvaltıdaki çeşitlilik ve lezzet oldukça iyiydi. 3 arkadaş gittik ve neler yediğimizi sayacak olursam; yaklaşık 5-6 çeşit peynir, marmelat, portakal reçeli, bal-kaymak, sucuk-salam-jambon-pastırma tabağı (farklı salam ve jambon çeşitleri vardı), omlet, çibörek, zeytin, salatalık-domates-biber tabağı, sınırsız çay, sıkma portakal suyu, türk kahvesi. Kısacası dolu dolu 3 kişilik bir sofraydı, atladığım bir şey var mı bilmiyorum ama tavsiye ederim herkese :)
Mekan olarak da ufak bir yer ama biz gittiğimizde bizden başka kimse yoktu. Yine de gitmeden önce telefon etmenizde yarar var, özellikle hafta sonları dolu olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...