BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Freeware felan bu tip bi program ariyorum. Yane 3 cokomel aldik 2 cokomel sattik 1 cokomel kaldi tadinda bisi. Amac iste depodaki mali gorebilmek her an war midir bole biis kullanan. (logoda war biliyorum ama o kadar komplex bisi sitemiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ms office accounting express 2009 bedava. ama us ve uk bazlı bir program şu anda. hiç kullanmadım, dolayısıyla bize ters gelen ne olabilir bilemiyorum. ms outlook ve ms excel ile entegre çalışıyor. sanırım excel kurulu olması şart(?) en azından deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 şimdi online olarak başka kaynaklardan görütülemek istiyormusun deop stock v.s i olan muhasebe programlarına bak o zaman yok sadece kendi pc'm de görmek istiyorum dersen excell in open office versiyonu yeterde artar bile. Ayrcaı barkod uygulabilirliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 vba ile yazılmış accounting kodları bulabilirsen sadece excel yeterli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ractamainus said: ms office accounting express 2009 bedava. envanter programlariyla muhasebe programlari cok farkli oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 fazla bilgimin olduğu bir konu değil açıkçası. erp geniş bir kavram tabii (logo diyince bana böyle bir çağrışım yaptı). lakin accounting'de order/sales takibi yapılabiliyor. oradan yola çıkarak olabileceğini düşündüm depo'nun da.. olmayabilir de.. dediğim gibi denemişliğim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 simdi genel olarak, erp dedigin enterprise boyutunda alir olayi. en basitinde hangi departmanin ne kadar kaynagi (misal malzemesi) var onu takip etmeye yarar. bu daha sonra sattigin hangi urundeki hangi kabloyu kimden ne zaman, nasil bir teklifle almissin'a kadar gider. ya da gecmis kayitlardan mevsimsel arz ve talebi hesaplayip muhtemel kaynak ihtiyaclarini tahmin etme gibi degisik ozellikleri olabiliyor. (kosgeb projeleri arasinda boyle olanlar vardi) muhasebe programlari ise boyle pratik seylerle degil, finansal boyutla ilgilenirler. yani 3m kablo degil, 2dolarlik kablo vardir onlar icin. iki tur programlar da birbirlerinin alanlarina kaysalar da, temel fark boyle =) en azindan ben boyle biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 stok takip programi diye yaz var oyle ufak tefek bir suru sey. ise yarayanlar cikabilir. hatta: http://www.yeniprogram.gen.tr/download/5443/Stok-Takip-Programi.html said: Stok Takip Programi; Programda neler yapilabilir: -Stok girisi -Stok bilgilerinin bütün hareketlerini tek ekranda izleme -Kayitli stoklar arasinda seri geçis. -Stoklara resim ekleme -Stok adi veya kodunun kayittan sonra dahi istenildigi gibi degistirilmesi. -Kayit sonrasi Degistirilen Stok Adi veya Kodunun otomatik olarak tüm stok hareketlerine yansitilmasi. -Stok kaydinin silinmesiyle stok hareketlerinin otomatik silinebilmesi imkani (Bu islem kullanicidan onay alinmadan yapilmaz. Sadece stok kaydi silinebilir) -Çesitli (Standart ve Detayli) raporlar (Stok girisleri formunda) -Stok Giris ve Çikisi. -Detayli Giris/Çikis sorgulama -Detayli Giris/Çikis raporlari -Devir islemleri -Stok Etiket basimi (Kullanici tanimli detayli ayarlama) -Veri tabani bakim sihirbazi -Veri tabani & program komple yedekleme araci -Serbest rapor tasarimcisi -Basit kullanim ve sik tasarim. -Kullanin ve daha fazlasini görün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mum_Chamber said: ...gecmis kayitlardan... Amacim sadece bilgi vermek. Esas sorudan biraz uzaklasiyor olsam da duzeltmek istedim. Yonetim programlari OLTP (Online Transaction Processing) uzerine kuruldugu icin surekli transaction gececeginden ve yapilari ne kadar normalize o kadar iyi mantigini tasidigindan gecmise yonelik analiz yaptirtmaz, tabi gecmis diye bahsettigin 5 yila kadarsa, ki o da maksimum. Gecmise yonelik bilgileri edinebilmek icin OLAP (Online Analytical Processing) server'in olmali. Bu da ERP kavraminin disinda kaliyor. Gecmise yonelik analize dayali bilgileri edinebilmek icin data warehouse veya datamart sart. Bunlarsa Is Zekasi'nin konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 abi olap alpd felan yok abi al cokonat ver cokonat iliskisindeki kadar bi program yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar