Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kişisel'den dev hizmet: Kızları kızlardan duyun yazı dizisi 1

Dynun

Öne çıkan mesajlar

tanıma süreci arttıkça başka özelliklere dikkat kayar elbet ama bir insanı gördüğün ilk 5 saniye içersinde karizmasını ve vücut dilini çözecek değilsin. İlk izlenim her şekilde nasıl gözüktüğü ile ilgili ve bazen ilk izlenim her şeyin başı ya da sonu olabiliyor. Bir insanın ne kadar önyargılı olduğuna bağlı olarak ilk izlenimin karar verme mekanizmasındaki etkisi belirleniyor fakat hiç yoktur demek zordur herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

7 biyikli bir hanimkizimiz tahminimce.
9 erkek, cunku bir kiz bunu itiraf etmez kolay kolay, edenini gormedim henuz vesselam. Cep guzelligi olayi kesinlikle dogru ama, da cep guzelligi de saglam olan gencler sayica cok arttigindan, sifat olayi isin icine giriyor burada, oyle eleme yapiliyor ancak.

Ha 9 kiz ise, helal olsun durust konusmus diyorum orasi ayri ehah.

kitana gelsin suraya MONEY IS DA WORD! yazsin, topik tamamlanmis olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Çevresine iyi görünmek isteyen bir insan karşısındakini tipiyle , fiziyle ya da parasıyla yargılar.

Anı yaşayan insan , karşısındakinin önce tipine , sonra ruhuna bakar.

Duygusal insan ise , yalnızca karaktere ve kişisel özelliklere bakar fizikten çok.

En azından bence bu böyle , kız erkek fark etmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bu arada, fikrimi de vereyim:

İnsan bilinçaltında daima, "ırkını devam ettirme" içgüdüsü var, ve bunun için karşısındaki kişinin belli "sağlık, güzellik" kriterlerine uymasını bekliyor içten içe.

Yani erkeklerde "büyük göğüs" fenomeni varsa, bunun da altında yatan temel sebeplerden biri "büyük göğüs = bebek için daha fazla süt" mantığıdır bilinçaltında yatan.

Dolayısıyla aynı mantığı dış güzelliğe uyarlarsak, aslında hiçbir şekilde "ben bakmam" diyen kadının bile bilinçaltında dış güzelliğin bir değerlendirmesi yapıldığını söyleyebiliriz, bilinçaltında "doğacak bebeğin dış güzelliği partnere de bağlı" mantığı vardır çünkü.

Aklıma geldi tabi, Steven Tyler - Liv Tyler önermesi tamamen bir istisnadır, karşıma çıkmayın bunla safafasfasd
Sosyal ağlarda paylaş

erkekler birbirlerini kolay beğenmedikleri için kimin neye göre yakısıklı oldugunu bilemiyoruz.kız o erkekle birlikteyse.onun yakışıklısı odur o zaman

para herşeye lzm.bu konularda ise cok para erkeği daha geniş olmasını sağlar.bir kıza yapabilceklerinin limiti olmaması dogal olarak kolaylaştırır.

bu yorumu aklı fikri tamamen arabada şekilde olmayan bayanlar için yaptım.onlar için ztn iç güzellikmiş at hırsızıymışın öneml olmuo.kan emici onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

İnsan bilinçaltında daima, "ırkını devam ettirme" içgüdüsü var, ve bunun için karşısındaki kişinin belli "sağlık, güzellik" kriterlerine uymasını bekliyor içten içe.

Yani erkeklerde "büyük göğüs" fenomeni varsa, bunun da altında yatan temel sebeplerden biri "büyük göğüs = bebek için daha fazla süt" mantığıdır bilinçaltında yatan.

Dolayısıyla aynı mantığı dış güzelliğe uyarlarsak, aslında hiçbir şekilde "ben bakmam" diyen kadının bile bilinçaltında dış güzelliğin bir değerlendirmesi yapıldığını söyleyebiliriz, bilinçaltında "doğacak bebeğin dış güzelliği partnere de bağlı" mantığı vardır çünkü.

Aklıma geldi tabi, Steven Tyler - Liv Tyler önermesi tamamen bir istisnadır, karşıma çıkmayın bunla safafasfasd

büyük gögüsten iğrenirim. tabi konya gibi ovada olmasın ama :O
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:
ZaugnaKhaldun said:

büyük gögüsten iğrenirim. tabi konya gibi ovada olmasın ama :O

Kafam gitti bunu ne zaman dedim diye :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...