raider Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bence kızlar yakışıklılıktan çok karizma ve vücut diline önem veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 tanıma süreci arttıkça başka özelliklere dikkat kayar elbet ama bir insanı gördüğün ilk 5 saniye içersinde karizmasını ve vücut dilini çözecek değilsin. İlk izlenim her şekilde nasıl gözüktüğü ile ilgili ve bazen ilk izlenim her şeyin başı ya da sonu olabiliyor. Bir insanın ne kadar önyargılı olduğuna bağlı olarak ilk izlenimin karar verme mekanizmasındaki etkisi belirleniyor fakat hiç yoktur demek zordur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 6 erkek 7 nin ne olduğuna bilim adamları karar versin ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 7 erkekmi kızmı bilemicem fakat şöle bişi var 2 durumdada bu şahıs güzel insanları kıskanıyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 7 biyikli bir hanimkizimiz tahminimce. 9 erkek, cunku bir kiz bunu itiraf etmez kolay kolay, edenini gormedim henuz vesselam. Cep guzelligi olayi kesinlikle dogru ama, da cep guzelligi de saglam olan gencler sayica cok arttigindan, sifat olayi isin icine giriyor burada, oyle eleme yapiliyor ancak. Ha 9 kiz ise, helal olsun durust konusmus diyorum orasi ayri ehah. kitana gelsin suraya MONEY IS DA WORD! yazsin, topik tamamlanmis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 4 de feciymiş bence sdadfasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Çevresine iyi görünmek isteyen bir insan karşısındakini tipiyle , fiziyle ya da parasıyla yargılar. Anı yaşayan insan , karşısındakinin önce tipine , sonra ruhuna bakar. Duygusal insan ise , yalnızca karaktere ve kişisel özelliklere bakar fizikten çok. En azından bence bu böyle , kız erkek fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 herkez bakar arkadaş tipe (azgınlık dönemi yoksa) aşk yaşıcaksanda zati en çikin karı filinta gibi geliyor o an sana her ne kadar arkadaş baskısı olsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ha bu arada, fikrimi de vereyim: İnsan bilinçaltında daima, "ırkını devam ettirme" içgüdüsü var, ve bunun için karşısındaki kişinin belli "sağlık, güzellik" kriterlerine uymasını bekliyor içten içe. Yani erkeklerde "büyük göğüs" fenomeni varsa, bunun da altında yatan temel sebeplerden biri "büyük göğüs = bebek için daha fazla süt" mantığıdır bilinçaltında yatan. Dolayısıyla aynı mantığı dış güzelliğe uyarlarsak, aslında hiçbir şekilde "ben bakmam" diyen kadının bile bilinçaltında dış güzelliğin bir değerlendirmesi yapıldığını söyleyebiliriz, bilinçaltında "doğacak bebeğin dış güzelliği partnere de bağlı" mantığı vardır çünkü. Aklıma geldi tabi, Steven Tyler - Liv Tyler önermesi tamamen bir istisnadır, karşıma çıkmayın bunla safafasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ha tabi zaugna'nın baktığı yön de var bakış açısında ama sanıyorum ki tüm güzel kadınlar koca memeli ve tüm yakışıklı erkekler kaslı değildir =) Ben genel kriterler içinde konuştum ama evet sen de haklısın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 4 numara nefes alsın yeter kafası tam AHAHAH of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Üreme konusu nerden çıktı yav, her ilişkiye başlarken evlenicem ve üreyecem diye mi start alıyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 içgüdüsel bi olay o. bunla ürenir diye bakıyor bilinçaltı bunla ürenir. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Bunla ürenir. (tu) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Dinan herkesi yemiş bir güzel, cevap verenlerin hepsi erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 erkekler birbirlerini kolay beğenmedikleri için kimin neye göre yakısıklı oldugunu bilemiyoruz.kız o erkekle birlikteyse.onun yakışıklısı odur o zaman para herşeye lzm.bu konularda ise cok para erkeği daha geniş olmasını sağlar.bir kıza yapabilceklerinin limiti olmaması dogal olarak kolaylaştırır. bu yorumu aklı fikri tamamen arabada şekilde olmayan bayanlar için yaptım.onlar için ztn iç güzellikmiş at hırsızıymışın öneml olmuo.kan emici onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 5 numara benim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Soruyu okumadan cevaplara geçince neler oluyor dedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ben de ilk gorunce bi heyecanlandim megerse kunyeden tanimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Pyro said: Dinan herkesi yemiş bir güzel, cevap verenlerin hepsi erkek. ivy said: 5 numara benim =) hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ZaugnaKhaldun said: Ha bu arada, fikrimi de vereyim: İnsan bilinçaltında daima, "ırkını devam ettirme" içgüdüsü var, ve bunun için karşısındaki kişinin belli "sağlık, güzellik" kriterlerine uymasını bekliyor içten içe. Yani erkeklerde "büyük göğüs" fenomeni varsa, bunun da altında yatan temel sebeplerden biri "büyük göğüs = bebek için daha fazla süt" mantığıdır bilinçaltında yatan. Dolayısıyla aynı mantığı dış güzelliğe uyarlarsak, aslında hiçbir şekilde "ben bakmam" diyen kadının bile bilinçaltında dış güzelliğin bir değerlendirmesi yapıldığını söyleyebiliriz, bilinçaltında "doğacak bebeğin dış güzelliği partnere de bağlı" mantığı vardır çünkü. Aklıma geldi tabi, Steven Tyler - Liv Tyler önermesi tamamen bir istisnadır, karşıma çıkmayın bunla safafasfasd büyük gögüsten iğrenirim. tabi konya gibi ovada olmasın ama :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 hov hov hov kovboyz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Joker said: ZaugnaKhaldun said: Ha bu arada, fikrimi de vereyim: İnsan bilinçaltında daima, "ırkını devam ettirme" içgüdüsü var, ve bunun için karşısındaki kişinin belli "sağlık, güzellik" kriterlerine uymasını bekliyor içten içe. Yani erkeklerde "büyük göğüs" fenomeni varsa, bunun da altında yatan temel sebeplerden biri "büyük göğüs = bebek için daha fazla süt" mantığıdır bilinçaltında yatan. Dolayısıyla aynı mantığı dış güzelliğe uyarlarsak, aslında hiçbir şekilde "ben bakmam" diyen kadının bile bilinçaltında dış güzelliğin bir değerlendirmesi yapıldığını söyleyebiliriz, bilinçaltında "doğacak bebeğin dış güzelliği partnere de bağlı" mantığı vardır çünkü. Aklıma geldi tabi, Steven Tyler - Liv Tyler önermesi tamamen bir istisnadır, karşıma çıkmayın bunla safafasfasd büyük gögüsten iğrenirim. tabi konya gibi ovada olmasın ama :O Kafam gitti bunu ne zaman dedim diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar