DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 16 Ocak'ta düzenleyeceğim parti ye afiş lazım. evet kendine güvenenleri görelim ! en güzel afişi bastırıp ankaranın 4-1 yanına asacağım! ayriyetten facede de kullanacam ! kısaca afişiyle meşhur olmak isteyenler PM atsın detayları söleyim !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 peki bana neden, beleşe amele arıyormuşsun gibi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ZaugnaKhaldun said: peki bana neden, beleşe amele arıyormuşsun gibi geldi? arkadaşım ne alakası war !! ben burda insanların içindeki sanat potansiyelini ortaya çıkarmaya çalışıyorum sadece !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Yürü be !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 chok alaqas1 war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 adam ejder kesiyo, sen zaugnayı khalduyosun tartısmanız bile yersiz. kapa cenenı zaugna!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 AMATÖR RAK GRUPLARI MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Fazla atar göte batar cüce, aklında tut bunu sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bizim de su borusu patlamis, gecen gun, tesisatciyi aradim, gel sunu tamir et, kariyerinde iyi bir adim olur, bizim tesisati tamir ettigini herkese soylerim, unlu olursun, populer olursun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 parasında anlaşırsak ben yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 yapılan afişleri ankaranın heryerine assan ne olur asmasan ne olur : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Buyur abi yeteneğim benim bu kadar.Değişik şeylerde yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Ünlü yap bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bu çok iddialı olmuş, ikinciyle üçüncüye teselli ödülü ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Gkgokhan said: Buyur abi yeteneğim benim bu kadar.Değişik şeylerde yapılabilir. AHAHADMFGM ASGLASD GASDLGASDGASDHDASZVCXZXCVZXCXZC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 zaugnakhaldun, göt oldun khaldun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 fdlsjkşsaik cond gkljsdşif afiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 cons haahahhauahuhauhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 off be patiler off be patiler.. siz de mi yaww:( param yok, afişin ve el ilanlarının basımına bi sürü para gitcek zaten, bari dedim afişi beleşe getirsek.. ama halden anlayan kimse kalmamış ki şu dünya da :( herkes rant peşinde :( ama söz, afişi yapana o gece çok kral bi eğlence yaşatacam ;) mekan: salata nene hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 agatörmın desen direk afiş lazım yapabilecek olan var mı? param falan da yok. yardımcı olursanız eyw. gibisinden. uğraşan olurdu sanıyorum da. yatışma!1!! falan komik olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 GKgokhan, tarzını sevdim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 afişi yapıcam vericem, telif haklarını vermicem. partiye de polisle gelicem dava açıcam sürüm sürüm süründürcem. yarışma ne lan ?! ayrıca o "w" lar da ... neyse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 GKgokhan'a yeşil ışık yandı...şimdi benim o kadar emeğim boşa mı gitti?! Daha yayınlayamadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar