Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Bayrampaşalı sefa Yeni Ozanımız. +18 http://www.youtube.com/watch?v=0ZG5RmXaipI Kin kusmuş herkeze sadfdf
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Feysbukta yeni yollamışlar millete.Keşfettiğim gibi paylaşmak istedim sorry :D
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Sıradaki parçamız Ağladım Gülerken. Bir Orhan Gencebay bestesi. Sözleri ise Ozan Muhtelif'e ait olan bu besteyi, Zekai Dede İlköğretim Okulu öğrencileri korosu seslendiriyor.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 türk milleti olarak kenenin bile annesini rahat bırakmayacak kadar rahatsız bir milletiz.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bu girişkenliğimizi diğer milletlerin kendilerini yorduğu alanlarda kullansak var ya...
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Xenocide said: türk milleti olarak kenenin bile annesini rahat bırakmayacak kadar rahatsız bir milletiz. Sana bu konuda destek verilmişti.
Öne çıkan mesajlar