Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Bayrampaşalı sefa Yeni Ozanımız. +18 http://www.youtube.com/watch?v=0ZG5RmXaipI Kin kusmuş herkeze sadfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 kusulmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Feysbukta yeni yollamışlar millete.Keşfettiğim gibi paylaşmak istedim sorry :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Sıradaki parçamız Ağladım Gülerken. Bir Orhan Gencebay bestesi. Sözleri ise Ozan Muhtelif'e ait olan bu besteyi, Zekai Dede İlköğretim Okulu öğrencileri korosu seslendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 trollenmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 türk milleti olarak kenenin bile annesini rahat bırakmayacak kadar rahatsız bir milletiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bu girişkenliğimizi diğer milletlerin kendilerini yorduğu alanlarda kullansak var ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Xenocide said: türk milleti olarak kenenin bile annesini rahat bırakmayacak kadar rahatsız bir milletiz. Sana bu konuda destek verilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar