Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Selam ahali, laptop icin geldim bu diyarlara. Is icin lazim olacak laptop, maksat hizi guzel olsun, ram'i en az 2 olsun, misler gibi hizli hizli calissin ve ekran karti da janjanli olsun. ama bunlari derken fiyati da uyguncana olsun, yani 2000$ lik laptop'a butce yok. hatta 1000$ civari olursa max ne guzel. sdfg. Hp, Dell, Toshiba, Datron farkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Fakir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 yapacak bisi yok, desktop'a 2000$ harcadik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Cahil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 onemlı olan desktop, iyi etmissin. ince belli genis kalcalı bisi alıver iste, sen seversın olesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Ben beğendim bile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Ekran kartının janjanı şart mı, oyun oynayacak mısın çok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 guzel gorunuyor cidden, bu speclerde daha ucuz model yok mudur acep? ya da benzer fiyata 9600 ekran kartli? Bu arada laptopu amerikadan getirtmeye calisacam buyuk ihtimalle, o yuzden sadece turkiye ici bakmaya gerek yok. roket adam said: Ekran kartının janjanı şart mı, oyun oynayacak mısın çok? cok olmasa da arada bir oynarim ya. Oturup ta crysis falan kasmam da, ne bileyim, bir kac yil saglam gotursun istiyorum, guzel dayansin. 8600 falan ideal aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Ben Gerge'nin tavsiyesini tuttum. Birde marka önemli değil diyorsan Azmo'cum Casper'ın bir ara Geforce 9600m chipsetiyle çıkardığı 999$ a laptoplar vardı. Onlara göz atarsan biraz daha performans artışı yakalayabilirsin verdiğin bütçe içerisinde. Onun dışında Gerge'nin verdiği tavsiye gayet hoş, sonuna kadar arkasındayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 E Macbook o zaman? ABD den getirme ihtimalin varmış, getirt. Baz versiyonu 999 dolar. Ekran kartı falan da var, idare eder seni yani. Pardon, ekran kartı ob olan eski versiyonu 999 dolarmış. Yenisi 1299 dan başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 mac book uymuyor maalesef cunku her ne kadar vista falan kullansa da com port lazim is icin. (remote connection vs.) maclerde nasil oluyor o girisler bilemiyorum tabi. bu nasil? datron yani... Datron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Azmodai said: mac book uymuyor maalesef cunku her ne kadar vista falan kullansa da com port lazim is icin. (remote connection vs.) maclerde nasil oluyor o girisler bilemiyorum tabi. bu nasil? datron yani... Datron Alabiliyorsan çok iyi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ya yurt disinda var mi bilmiyorum iste, ucuz olsun diye amerikadan gelen bir arkadasa aldirmak istiyorum da... datron ne kadar guvenilir bir markadir bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 dfo'nun mac client'yı yok demiyoda port mort mazaret uyduruyo, (varmı bilmiyorum bu arada olabilir aslında mac client'ı) mac'ı bosver zaten, simdi ofisde baglanıcaksın sisteme herkezde cp olucak vsita kurulu olucak, gerek yok mac'e. Sahsen tavsiyede etmiyorum. 8600'un omru doldu bile aslında, artık 8600 dusunmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 O LG nin özelliklerinden biraz daha iyi bir Acer ı bundan tam 1 yıl 3 gün önce o fiyata almıştım. Bayağı bi demode kaldı o model artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 cuce bap, dedigin gibi, uyumsuzluk cikabilir. Macbooklar falan dual boot olabiliyor, farkindayim, mac'i cok da severim ama pc olmasi daha iyi olur yaptigim is acisindan (serverlara ve dsu lara baglaniyorum paso). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 daha once cok kez burada tartisildi, ben yineleyeyim, zaten evinde guzel bir bilgisayarin varsa tamamen mobiliteye onem ver. birak ekran karti on board olsun (ob ekran karti ile de pek cok oyunu oynayabilirsin) fakat daha hafif olsun ve pil omru uzasin. abuk subuk isinip seni sinir etmesin. hatta bence, mumkun mertebe dvd-rom'u bile olmasin. zaten 6 ay sonra cogu dvd'yi okumayaya baslayacak. zaten blurayler de yayginlasacak. alirsin harici bir dvdrom, ofiste ya da arabada tutarsin, geri kalan islerini usb stick ile guzelce halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mum a katılıyorum. O yüzden sordum zaten ekran kartı çok önemli mi diye, 2000 dolarlık canavarım var evde demişsin, bence de mobiliteye önem vermek daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Datron gayet istediğin özelliklerde + freedos olarak gelmeside bir artı istediğin işletim sistemini kurabiliyorsun ve datron bu konuda baya başarılı ben tw7a sını kullanıyorum kendi bozmuş olduğum lcd panelini garanti kapsamında değiştirdiler :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Azmodai said: ya yurt disinda var mi bilmiyorum iste, ucuz olsun diye amerikadan gelen bir arkadasa aldirmak istiyorum da... datron ne kadar guvenilir bir markadir bilemem. datron türk markasi yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Ben de eskiden aynı şeyi isterdim. Ucuz olsun, hızlı olsun, ekran kartı iyi olsun. Ama öyle bir bir şey göremedim hiç ne yazik ki. Alıyorsun illa bir tarafı yamuk çıkıyor. Genelde en büyük sorunu aşırı ısınması ve helikopter gibi ses yapması oluyor. Oyun oynamaya çalışırken öyle bir ses yapıyorlar ki baş ağrısından oynayamıyorsun genelde. Hatta oyun oynamazken de ses yapıyorlar bu aletler, çoğu bir iki ay sonra office modunda bile traktör zannediyor kendini. Onun dışında ekran kartı yüzünden, oyun oynamasan bile, pil ömrü yarılanıyor nerdeyse. Ekran kalitesinden kısıyorlar, touchpad'i kıytırık koyuyorlar, illa bazı parçaları kalitesiz oluyor yani. Hayır üstündeki ekran kartı da zaten pek bir işe de yaramıyor. Ama zaten pek işe yaramayacak ekran kartı yüzünden (asıl işe yarayacak olan) diğer parçalar kalitesizleşiyor. O yüzden kişisel fikrim: Bütçe azsa ekran kartı onboard olacak. Ordan kırdığın parayla 1000 dolara gayet kaliteli laptop'lar alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 toshiba veya hp (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Azmo, Istanbul Bili$im'den Vaio al bi tane namin yurusun. Gecen gun 2 yillik bi vaio ya format attim, cok rijid duruyor hala. Tik diyen parcasi da yok. Driver Support u da cok iyi. Pat kut cekiyosun her bi $eyini. Hatta boyle bi$ey buldum, 16.7"-3gb-2.2ghz-250Gb, intel ekran kartli ama: VGN-FW140E Bu kasa cok guzel duruyor, bizzat inceledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ama intel 4500MHD cok crap bi ekran karti. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paran yetiyosa buna cikabilirsin. Bu fiyata iyi bir vaio İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHZ 2.4 GHz. 3 MB Cache P8600 İşlemci RAM: 4 GB DDR2 667 Mhz (Max. 4 GB) HDD: 320 GB SATA (7200 Rpm) OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon™ HD 3650 Chipset 512 Mb (max 1510MB) Ekran Kartı 2.513,22 TL yani hem cam kenari hem $ofor mahalli hem de 2,5 lira olan laptop zaten zor olur. 2500 liraya MSI in kralini da alabilirsin mesela, ama kullanici yorumlarini okuman lazim. Bu i$in olayi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar