Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hitman 3:Contracts

Diablo

Öne çıkan mesajlar

Oyun bugun elime geçti.Mouse kontrolu biraz zor yani cok agır yada cok hızlı oluo sensiyi ayarlayınca.Bide braz basit gibi geldi yani ilk bolumde bi kac adam oldurme fırstım oldu :) yani ot gibi dumduz gelen adamlar pek sarmadı beni ama genelde klasik hitman yani.onun haricinde pek bi sorun yok gibi ilerledikçe gorucez[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Piyasada hitmanler neden bozuk?
çünkü ekran kartınız ati chip set ise oyundan devamlı düşüyosunuz. Zaten farkettiyseniz başlarken nvidia geliyo. Yakında patch çıkacakmış düzelcekmiş. Benim kartta ati ilk bölümü oynadım 2. bölüm tam açılırken oyundan çıkıyor.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu bitirdim.Hitman1 in görevlerini almışlar yağmur yağması dışında hitman1 in görevleri var.Tamamiyle ticari kaygı kokan,hiçbir yaratıcılık bulunmayan bir oyun olmuş.Hitman1 i bitirdiğim için hiç zorluk çekmedim,ayıp.[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
iki+iki=dört hehe -Einstein
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
McFrenzy, 07 Mayıs 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
çünkü ekran kartınız ati chip set ise oyundan devamlı düşüyosunuz. Zaten farkettiyseniz başlarken nvidia geliyo. Yakında patch çıkacakmış düzelcekmiş. Benim kartta ati ilk bölümü oynadım 2. bölüm tam açılırken oyundan çıkıyor.

radeon 9500pro kullanıom, 1240 x 324923 da patch siz metch siz sorun görmedim hiç. ne oyundan düştüm ne takılma kasılma yaşadım.
zaten ati kullananlar için oyunlar bozuk deselerdi, hiçmi nvidia kullanan yok türkiyede?[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Aragorn-, 08 Mayıs 2004 02:29 tarihinde demiş ki:
said:
McFrenzy, 07 Mayıs 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
çünkü ekran kartınız ati chip set ise oyundan devamlı düşüyosunuz. Zaten farkettiyseniz başlarken nvidia geliyo. Yakında patch çıkacakmış düzelcekmiş. Benim kartta ati ilk bölümü oynadım 2. bölüm tam açılırken oyundan çıkıyor.

radeon 9500pro kullanıom, 1240 x 324923 da patch siz metch siz sorun görmedim hiç. ne oyundan düştüm ne takılma kasılma yaşadım.
zaten ati kullananlar için oyunlar bozuk deselerdi, hiçmi nvidia kullanan yok türkiyede?

Ya aragorn ben merlinin kazaninde okudum bunu baktım bende de oyundan düşüyo paso adamlar doğru söylemiş dedim.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ilk Hitman çok zordu.
Hitman 2 ise aşırı kolaydı.Şimdi diceksiniz ki: Pata küte dalarsan kolay olur tabi. Ama sessiz yürüme aslında yavaş yürüme olunca profösyenillik de bir yere kadar.
Harala gürele bitirmiştim. Ama yine de etkileyici bir oyundu. :)

"47, this is Diana from Agency."[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

1 i oynamayan varsa 3 ü oynasın çok benziyor birbirine zaten.Bölümleri bile aynı.. rüya olayıyla kotaracaklarını sanmışlar.Birde bizim kel 47 nin tüm rüyalarında yağmur yağıyor buradan çıkaracığımız sonuç 47 hem kel hem melankolik.[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
iki+iki=dört hehe -Einstein
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...