Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Crashed

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Evet şirketin ana serverı öldü. Server 2 ve 3 ile idare etmeye kasıyoruz ama exchange, muhasebe falan hepsi sizlere ömür.:(
SCSI HDmiz dayanamadı ve bitti. Raidlerdekini geri yüklemeye çalışıyoruz ama nedense olmuyor. Bu SCSI HDlerin ömrü neden 3 yıl olur ya offff.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

şuan bir müşterimde yaklışık 6 yıldır çalışan scsi hdd ye sahip bir server var ve şu ana kadar sorun yaşamadı scsi diskleriniz varsa ve özellikle raid üzerinde toprak voltajını çok yi bir şekilde duzende tutmanız gerekli bu sayada sorun yaşama riskiniz çok az bana göre[signature][hline]Fallen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 06 Mayıs 2004 00:26 tarihinde demiş ki:
Dediklerine göre 24 saat sürekli açık olduğundan eskime payı yüksekmiş Server HDlerin :(

Ondan değilde tr'de Server açacaksanız 220 girişine Harmonik filitresi taktırmanız gerekiyor... o zaman ömrü çok uzun olur.[signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ?
Criminal2's HomePage
Sosyal ağlarda paylaş

4 yıllık makinemde 15 GB quantum Fireball plus kullanıyorum,
hiç sorun yaşamadım data kaybı açısından şükür ki...
Aralıktan bu yana açık makinem..Kazaa-Shareaza takıldığım halde,o kadar dosya indirip sildiğim halde sağlam..

UPS diyeceğim ama vardır diye geçiyorum..[Yukardada Neterrorist demiş zaten..]
SEAGATE de HDD...

...Geçmiş olsun : Kayıt kurtarma içinde 1-2 firma var halen yanılmıyorsam..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bizde de hp netserver 3 yıldır sorunsuz çalışıyor. Anamakina'da hiç bir şart altında toplama olayına girmemek lazım derim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Backupların önemi bir kez daha burada devreye giriyor. Bununla ilgili verilebilecek en güzel örnek Sun'dır. Adamların genel merkezi ve en önemli verileri İkiz kulelerde idi. Malum ikiz kuleler yıkılınca o bilgiler olmadan Sun'ın çalışması imkansızdı ancak adamlar yedeklerini sadece o binada değil başka yerde de tuttuklarından paçayı kurtardılar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...