Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Evet şirketin ana serverı öldü. Server 2 ve 3 ile idare etmeye kasıyoruz ama exchange, muhasebe falan hepsi sizlere ömür.:( SCSI HDmiz dayanamadı ve bitti. Raidlerdekini geri yüklemeye çalışıyoruz ama nedense olmuyor. Bu SCSI HDlerin ömrü neden 3 yıl olur ya offff.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Bozuk HDDler den bilgileri geri getirebilen bi şirket vardı ama adını hatırlayamadım, zırt pırt reklamı çıkardı bilg. dergilerinde. Eğer bilgiler değerliyse bi araştır istersen[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mailboxlar gitti yani recovery şansımız var ama benim derdim server SCSI HDlerinin neden 3-4 sene gibi süre yaşam ömrü olması?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 şuan bir müşterimde yaklışık 6 yıldır çalışan scsi hdd ye sahip bir server var ve şu ana kadar sorun yaşamadı scsi diskleriniz varsa ve özellikle raid üzerinde toprak voltajını çok yi bir şekilde duzende tutmanız gerekli bu sayada sorun yaşama riskiniz çok az bana göre[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Dediklerine göre 24 saat sürekli açık olduğundan eskime payı yüksekmiş Server HDlerin :( 3 serverı tek makinada toplamaya karar verdik. HP (Compaq), Dell veya IBM olucak yeni server. Tavsiye?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 HP[signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Absolut, 06 Mayıs 2004 00:26 tarihinde demiş ki: Dediklerine göre 24 saat sürekli açık olduğundan eskime payı yüksekmiş Server HDlerin :( Ondan değilde tr'de Server açacaksanız 220 girişine Harmonik filitresi taktırmanız gerekiyor... o zaman ömrü çok uzun olur.[signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 eğer yoksa (ki büyük ihtimalle vardır) iyi bir UPS, türkiye şartlarında sadece kesintileri değil, voltaj oynamalarındaki hasarı da engelleyecektir. varsa ne ala ..[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 4 yıllık makinemde 15 GB quantum Fireball plus kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım data kaybı açısından şükür ki... Aralıktan bu yana açık makinem..Kazaa-Shareaza takıldığım halde,o kadar dosya indirip sildiğim halde sağlam.. UPS diyeceğim ama vardır diye geçiyorum..[Yukardada Neterrorist demiş zaten..] SEAGATE de HDD... ...Geçmiş olsun : Kayıt kurtarma içinde 1-2 firma var halen yanılmıyorsam..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 geçmiş olsun Absolut. Oytun'u bi ara istersen malum adamın işi bu yani özellikle serverlar felan. en azından tavsiye alırsın, yol gösterir felan - 418 18 90 (sen Ankara'daydın di mi ?)[signature][hline]Ankara Paintball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Upgrade yapmadan önceki sql server yaklasik 5 yildir sorunsuz calisiyordu.. HP Netserver modelinden..[signature][hline]nedir bu avp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Evet bizde de hp netserver 3 yıldır sorunsuz çalışıyor. Anamakina'da hiç bir şart altında toplama olayına girmemek lazım derim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 siemens çok iyi gibi gözüküyor da serverlar hakkında bilgim yok.. babamın eskiden çalıştığı bir yerde tomografiye bağlı siemens bilgisayar vardı da güzeldi baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Eski server :) Compaqtı. Compaq ve IBM için teklif istedim bakalım :) Ofisin UPSi var yani voltajdan değil sorun. HD ölmüş bu kadar :) Sometimes they just die.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Backupların önemi bir kez daha burada devreye giriyor. Bununla ilgili verilebilecek en güzel örnek Sun'dır. Adamların genel merkezi ve en önemli verileri İkiz kulelerde idi. Malum ikiz kuleler yıkılınca o bilgiler olmadan Sun'ın çalışması imkansızdı ancak adamlar yedeklerini sadece o binada değil başka yerde de tuttuklarından paçayı kurtardılar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Bizde de yedek üniteleri var. Bir tanede optik back-up unitemiz var yanda standalone ama benim takıldığım HDnin ölmesi. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Yeni serverımız geldiii :) IBM aldık :) Önce şirkete daha sonra vatana ve millete hayırlı olsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar