soulberry Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 şarkının ufak bi kısmı var sadece, kimindir neyindir bilemiyorum. içinde "in a place where no one knows" ile "it's time to say goodbye" sözleri geçiyo. bilen eden varsa çok sevinicem. boyutu küçük oldukça. http://rapidshare.com/files/179410912/interview_with_the_vampire_soundtrack_-_lestat_-_fallen_angel.mp3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 /interview_with_the_vampire_soundtrack_-_lestat_-_fallen_angel.mp3.html? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ilk filmin ve queen of damned'in ost albümlerine ve sözlerine baktım. yok bulamadım. belki de filmle ilgisi bile yok, ama şarkının adı önemli. fazla etkilemişti de beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 google nıye var laaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 goggle'dan sonra geldim zaten. edit: topik kilit yerse özelden bekliyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 http://www.letssingit.com arama bölümünden Lyrics'i seç, sözleri yaz bikaç sonuç çıkıyor bak belki onlardır. linksel problemler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 lütfen yardım kafayı yicem. her türlü araştırmam sonuçsuz kaldı. nalet olsun fake şarkı adlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 inanılmaz araştırmalar sonucu şarkıyı buldum. aşırı merak eden varsa özelden yardım ederim. sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bulmussun ama it's time to say goodbye diyince aklima bu geldi.. gerci muhtemelen bu sarki degil dedigin sarki .. http://au.youtube.com/watch?v=f_JLkIOnq04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 nedanko çok derinden vurdun ama ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 kadinin bakisi dokunusu sarkiyla birlikte olduruyor di mi.. andrea bocelli hasta bi adam zaten.. (metafor olarak tabii yanlis anlamayin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 konserin verildiği ortam, sarah brightman'ın arada sarılışı, andrea bocellinin tarzı..fena vurdu akşam akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ailecek dinliyoruz sarah brightman ve andrea abimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 eet hatta wanted filminde arabayı böyle takla attırırken de çalıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ahaha evet hatırladım efsaneydi o sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar