asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 @Ardeth evet ya, merak ediyorum bu dersleri ciddi ciddi. bu dönem de hani merak ettiklerim vardı ucundan ama fos neredeyse hepsi. ayrıca bölümümü tanımlamana bayıldım, ben de bundan sonra soranlara böyle söylicem. biyoenformatik diyince anlaşılmıyor, ben de anlatamıyorum bi türlü tam olarak. bi de dün geçen yılki proj102'min final sunumuna tekrar bakmam gerekti, adını gördüm, tekrar teşekkür ederim yardımların için :) @3d0 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Bi onceki sayfada post ettim benim programi. Bolumum Finans doktorasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 öğleden sonra esp olur heralde, sabah da writing falan vardır muhtemelen. hazırlığım evet ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 "ben ne halt etmeye öğreniyorum bu discrete mathematics dersini" diyebilirsin deme "matematik öğreniyorum, bunlar soyut matematiğin en temel kavramları en azından bir matematikçi görürsem az çok ne diyorlar anlarım" de daha kolay geçer. sizin okulda en azından dersin ismini "discrete computational structures" yapıp öğrenciyi bilgisayar dersi beklentisi içine sokmamışlar o da güzel, burdakiler çok çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 haha yeni okudum,yok dicem büyük bi ihtimalle discrete için bu ne biçim ders falan diye ama sorun yok hallederiz bi şekilde umarım. discrete yerine differential mı alsam diye düşünüyorum bazen ama bahar dönemi aşırı kasış bi program da istemiyorum açıkçası, zaten yeterince kasacak gibi dersler. 6 yerine 5 ders almaya karar verdim gibi. sözel ders alamicam sanırım bu dönem :( hem böyle sıkıştıracak bi yer yok, salı ve cumaları müsait gibi sadece, oralarda da ders bulmak sıkıntı gibi. saatleri de şuna benzer bişiler olucak eğer hepsini alabilirsem. ki umarım dolmadan alırım :): asinanyavuz said: ENS210 - Computational Biology CS202 - Data Structures MATH204 - Discrete Mathematics NS208 - General Biotechnology BIO335 - Analytical Techniques Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 muhtemelen biçok dersim geçenki sene 2. dönemin tekrarı olacak Temel Sanat Eğitimi II- 6:( Animasyon Desen II- 3 Görsel Gelişim- 2 Grafik Sanatlar Tarihi- 2 Çizgi Film I- 5 Öykü Geliştirme- 3 Animasyon Desen IV- 3 Senaryo Yazımı II- 2 Bilgisayarla 2B Animasyon II- 3 dersin yanındaki rakamlar kredi sayısı açığımı kapatmam için almam gerekenler...toplamda 24 kredi alabiliyorum. Sizce hangilerini almasam ?X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Valla kasip banner'dan screenshot alicak kadar dolu degil, elle yazaym euhe CSCI2340 - Software Engineering: Sali Persembe 9.00 - 10.20 CSCI1410 - Artificial Intelligence: Sali Persembe 10.30 -11.50 Her sali saat 2.30 - 4.00 arasi arastirma toplantisi Krediler bu kadar. Bunun haricinde Machine Learning group var ona gidiyorum genelde persembeleri 4'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 @asinanyavuz: abiii Cemal Yilmaz kim? Kemal Hoca'dan alabilmenizi isterdim data'yi ya, cidden bizi adam etti yani kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 yaraya tuz bas sen ilke :) bannerweb de cemal yılmaz yazıyo valla. okula yeni gelmiş bu yıl. master da kemal hocanın öğrencisiymiş falan. sitesi bu. bi inceleyip değerlendirme yapabilirsiniz akademik kariyeri hakkında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bunu yapanlar insan olamaz. edit:öf yapamadım ya 40 yılda 1 ders programımı koyiim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 6 tanecik mi ders varda orda? Olası dersler: - Soyut Cebir 2 - Kompleks Analize Giriş - Kuantum Mekaniği 2 - Lie Cebiri ve Diferansiyel Denklemler - Computational Biopolymers (bunun türkçesini tam bulamadım) - Moleküler Biyoloji 2 - 2 adet Genetik seçmeli ders (artık kader kısmet) - 2 adet sosyal seçmeli muhtemelen felsefeden sosyolojiden tarihten bişeyler tabi bi kaçını çıkarcam herhalde bu listeden ama dur bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bu dönem rahatım yea. -HVAC Systems & Equipment Design -Building Automation -Heat&Mass Transfer Applications -ETİK (1 kere kalmıştım çok ahlaksızım) -Bitirme (robot falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 super valla program http://img136.imageshack.us/img136/7924/schedulelr4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 asinanyavuz said: yaraya tuz bas sen ilke :) bannerweb de cemal yılmaz yazıyo valla. okula yeni gelmiş bu yıl. master da kemal hocanın öğrencisiymiş falan. sitesi bu. bi inceleyip değerlendirme yapabilirsiniz akademik kariyeri hakkında :p Ya ben Cemal hocaya " Ehmm...sizin okuldaki göreviniz ne acabağğ?" diye bi soru sordum tanımadığım için Gülşen Hoca'nın Microsoft hakkında yaptığı konuşmada... Genç duruyodu ne biliyim. O da öğretim görevlisiyim dedi doğal olarak fakat bakışları çok acayipti. Gıcık olmaz inşallah zuh. Bu da programım bu arada CS 202 - Data Structures CS 204 - Advanced Programming CS 306 - Database Systems MATH 204 - Discrete Mathematics HUM 205 - Major Works of the Cinema Bi tane daha seçmeli almayı düşünüyorum ama harika düzenlemişler programı denk getiremedim hiç birine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Daha belli değil ama şöyle olucak... Pazartesi: 13:00-14:00 HIST 201 İnkılap Tarihi 2 Salı: 09:00-17:00 INAR 302 Design studio 4 Çarşamba : 09:00-11:40 INAR 414 Building management 14:00-17:00 INAR 344 Environmental Control III : Acoustics, Noise Control and Fire Safty Perşembe: 09:00-12:00 INAR 302 Design studio 4 bitane de elective Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 CSE 402 - Artificial Intelligence CSE 404 - System Simulation CSE 420 - Quality of Service CSE 427 - Network Administration and Management CSE 472 - Data Mining Engineering Ethics falan alırım bi de heralde, bitirme projesi var o da robot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 SİYASİ DÜŞÜNCELER TARİHİ ULUSLARARASI HUKUK II MESLEKİ YABANCI DİL I (İNG.) BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ MEDENİYET VE BİLİM VE TARİHİ BİLGİSAYAR II STRATEJİK YÖNETİM kek dersler ortalama yapmam lazım.bölümün en kolay dönemi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bilimsel mi yapceniz lan heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mezun oldum, ders programım yok artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Management Accounting Global Consumer Behavior International Business Globalization and Labor International Management International Marketing ne çok international ders varmış lan, şimdi farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 http://img240.imageshack.us/img240/1421/ekranalntsfdgzm8.jpg Birinci sınıf, ikinci dönem. Ortalama kasayım diye üstten ders almadım. İlk dönem 2.59 du, acemiliği üstümüzden attık, ikinci dönem 3.15+ bekliyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Testing of textiles ya da yarn unevenness 2sinden biri Fabric design Graduation project ( an investigation about phase change fabrics and their applications to cloth design) Automatic control ve bitiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 genel matematik 2 alıyorum en önemlisi bu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 COME 214 - Programming Language Concepts COME 218 - Data Structures and Algorithms COME 226 - Computer Organization and Architecture ECE 222 - Electronic Circuits I STAT 203 - Engineering Statistics I TAR 202 - Principles of Atatürk and History of the Revolution II TÜRK 102 - Turkish Language II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar