fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ouv erken belli olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 RUS kisaltmasi ile olan ders hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bence rustavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 rus DİLİ ve EDEBiyatı. şaka şaka RUSça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 biz daha finallere giricez de, sonuçları alacaz da, ders seçecez de.. geez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 obur basliga koymustum burayada koyayim ME 325 - Computer Applications MATH 555H - Differential Equations Honors HNRS 151R - Science, Religion & Philosophy AE 223 - Statics ME 398 - Thermodynamics I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 7tepe Uni güz dönemi bitti mi? Bahar dönemi kaçında başlıyo bide? Mühendislikten biri olsa fena olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 fede öğrenince bana rusça öğretsene böylece moskova devlet üniversitesinin kapıları açılmış olur bana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 700ne be gradmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 gradın allahı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 evet aynen öyle grad tam saatler açıklansın ben de yazcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Gilean said: 700ne be gradmısın Evet doktora yapiyorum malesef. Ginaly said: gradın allahı adam. Haha cok iyiymis yorum =] Ardeth said: evet aynen öyle grad tam saatler açıklansın ben de yazcam Sen grad'a gectin mi durumun nedir tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ING103-matematik 2 ING202-yüksek matematik 2 ING228-analog elektronik ING220-sayısal elektronik CNT123-fransızca 2 CNT224-fransızca 4 INF202-algoritma ve bilgisayar programlama 2 INF221-işletim sistemleri ve bilgi ağlarına giriş ING143-teknik resim 2 CNT212-inkilap tarihi 2 : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Prawler said: Sen grad'a gectin mi durumun nedir tam olarak? yok yani senin grad olduğunu belirtmek için dedim. benim durumum şu ama matematiksel fizik alanında türkiyede master yapıp, doktora için de matematiğe yurtdışına gitmeyi düşünüyorum. "computational and theoratical biology" denen şeyi ise bir hayat hobisi olarak sürdürüyorum, ilerde bütün bunları sentezleyecek zaman gelir diye umaraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Biliyorum ya benim icin grad dedigini merak etme. Tamamen ayri olarak sordum senin durumu. Benim ev arkadasi da PhD Math yapiyor burada bu arada. Varsa yardimci olunabilecek birsey soylersen yardimci oluruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ardeth, önce ben öğreneyim de rusça isteye öğretirim sonra. o diil de fizikçi biyolog adamın rusyada işi ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Bizim daha saatler belli değil, belli olunca bi program çıkarır, sonra onları 9 şubatta almaya uğraşır, alabildiklerimi programım olarak öne sürebilirim. Ama hiç çakışma olmaz, her şey günlük güneşlik olur hepsini alabilirsem hedefim şöyle: ENS210 - Computational Biology CS202 - Data Structures MATH204 - Discrete Mathematics NS208 - General Biotechnology BIO335 - Analytical Techniques HART292 - From Modern to Contemporary Art ama mutlaka çakışma olur gibi geliyor maalesef bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 sonunda adam gibi derslerin başlamış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bunlar hangı bolumun derslerı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 hakkaten herkes bölümünü yazıverse en altına falan iyi olcak, kültürümüz biriksin bizim de kim nabıyo bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 asinanyavuzun bölümü bilgisayar ağırlıklı genetik ve moleküler biyoloji sabancıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 allah kolaylık versın arkadaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 fede said: ardeth, önce ben öğreneyim de rusça isteye öğretirim sonra. o diil de fizikçi biyolog adamın rusyada işi ne :D fizik kısmından dolayı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar