Shadow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 TV8'in tecrübeli Galatasaray muhabiri Selahattin Ekrekli'ye konuşan Ayhan, sezon başı ilk maçlarda kaybettikleri puanlara rağmen daha sonra toparlanarak ilk yarıyı iyi bir yerde bitirdiklerini belirterek; sezon sonunda ipi göğüsleyen tarafın kendileri olacağını söyledi. Bu arada Fenerbahçe'ye karşı bir türlü şanslarının tutmamasını da değerlendiren Ayhan, "Kadıköy'de bir şeyler oluyor ve kalemizde golleri görüyoruz":D dedi. Enteresandır, biz orada gerçekten iyi oynadığımız maçlarda da Fenerbahçe'yi yenemiyoruz. Böyle bir sıkıntımız var. En son maçta da öne geçmemize rağmen yine kaybettik. Ama sonuçta Ali Sami Yen’de de biz kazanıyoruz>:D< ben onu öyle değerlendiriyorum. Ben kendi adıma o statta bir baskı hissetmiyorum. Orada ne yazık ki bir şeyler oluyor ve kalemizde golleri görüyoruz. İyi oynadığımız maçlarda da oluyor. Yani 3-4 pozisyona girdiği maçlarda hepsi gol oluyor. Böyle bir durum söz konusu. Ben kendi adıma Fenerbahçe maçlarını herhangi bir maçtan farklı görmüyorum. Ne yazık ki orada bir kısmetsizliğimiz var. Biz de 2. yarıda Ali Sami Yen'de tabii ki kazanmak istiyoruz onlara karşı." "Fenerbahçe'yi yen şampiyon olma sözüne karşıyım, o taraftarın düşüncesi, bu görüşler her zaman var. Ama ben şampiyon olmak taraftarıyım. İşin sonucuna bakmak daha önemli. Hedef şampiyon olmaksa bazı maçlarda puan kayıpları olabilir. Tabii ki bizim amacımız her Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılmak. Ben bunu söylerken o maçları önemsemiyorum anlamında söylemiyorum. Tabii ki çok önemsiyorum. İnşallah 2. yarı Ali Sami Yen'de 3 puanı alan taraf biz oluruz." ----------- kendi inanıyomu acaba bunun olabileceğine:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Galatasaray şampiyonluğa oynar. Fener ise gs yi yenmek için. Bu kadar basit yani bu yazının özeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Çok hızlı gidiyorsun corç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 gecen sene "ar yu pleyır" diyenler neye inanıyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kitana said: Galatasaray şampiyonluğa oynar. Fener ise gs yi yenmek için. Bu kadar basit yani bu yazının özeti. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kasetten ıslık sesi verip rakibi baskı altına alıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 fener gs yi döver gs küçük çocukları dövüp sevinir ben daha çok ufaklık dövdüm şampiyonum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 catlikethiief said: fener gs yi döver gs küçük çocukları dövüp sevinir ben daha çok ufaklık dövdüm şampiyonum Sonra da küçük çocuklar gelir feneri döver, gassaray en birinci olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 eet toplanıp döverler ortaklaşa yardım ederler birbirlerine süper açıkladın durumu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 tabi canıım.. anadolu karması vs fb maçı oluyor zaten hep fenere karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 aziz yıldırım klüpler birliği başkanı olduktan sonra o çirkeflk geçti biraz artk anti bjk herkz :D yeni moda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 fenerlilerin her zaman standartıdır oo gs yi yendik artık şampiyon olsanızda koymaz bize nihaha faln.. dayımlar falanlar filanlarda söylüyo eski o prekazi zamanlarından falan. fenerin bizi her iki staddada yendiğine biz şampiyon olmuşuz. valla bende diyorum ki fener bizi her seferinde yensin bizde her seferinde şampiyon olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Shadow said: Ama sonuçta Ali Sami Yen’de de biz kazanıyoruz>:D< Şimdi iki şey takıldı aklıma. Biri şey, ASY'de "hep biz yeniyoruz" gibi birşey yok, açıp bakmaya üşeniyorum da %50'yi geçmez GS'nin galibiyetleri herhalde. Diğeri ise Ayhan'ın röpörtajda ">:D<" simgesini nasıl ifade ettiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 %50 mi? yok artık. he siz gerci son 5 seneyi baz alıyosunuz, o zaman dogru olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 İşimize gelen kadarını baz alıyoruz abi biz, yaklaşık 4,72 sene yani aslında. Beş diye yuvarlarsak yanlış olur, aman diyim. Beraberlik diye de bir sonuç var bu arada. Yani %60 (olsun hadi) GS, geri kalanını da FB ile beraberlik arasında paylaştırabilirsin. "Biz de hep ASY'de kazanıyoz" gibi bir argüman imkansız oluyor şu tabloya göre. Kadıköy'de yenemediğiniz süre de baz alınabilir madem röpörtaj konusu bu, 9 senede ASY'deki maçlarda da üstünlüğü yok GS'nin. Lanetli kupa maçları olmasa orada da daha çok yenmiş olurduk hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 lanetli kadıköy olmasa ayhan'a göre biz de baya iyiyiz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Fransuxa said: fenerlilerin her zaman standartıdır oo gs yi yendik artık şampiyon olsanızda koymaz bize nihaha faln.. dayımlar falanlar filanlarda söylüyo eski o prekazi zamanlarından falan. fenerin bizi her iki staddada yendiğine biz şampiyon olmuşuz. valla bende diyorum ki fener bizi her seferinde yensin bizde her seferinde şampiyon olalım. abi bu kadar EZİK olmayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 sen bi hava al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 yahu tamam şampiyon olmakta güzel ama bari böle hiç KOymuyo bize ayaklarına yatmayın be sanki hersene şampiyon oluyonuz da falan da filanda. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 np biz de TK'yı baz alıyoruz 3-12 gibi birşey olması gerekli. EZMODE. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 oehs yıllar oldu be nerden anladn ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 http://www.ntvmsnbc.com/news/297952.jpg http://www.ntvmsnbc.com/news/470818.asp Kadıköy’deki yavru boğa çalındı! geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 in internet we trust. :P bu arada fener stadında oynanan 81 maçta (1931 yılından bu yana) 39(fb)-23(b)-19(gs) gibi bir tablo var. %50 yok galiba sizde de. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 1931 leri salla yahu son 10 seneye bak ne işin var o zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 üzgünüm istatistik genel olarak bakılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar