Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy'de bir şeyler oluyor

Shadow

Öne çıkan mesajlar

TV8'in tecrübeli Galatasaray muhabiri Selahattin Ekrekli'ye konuşan Ayhan, sezon başı ilk maçlarda kaybettikleri puanlara rağmen daha sonra toparlanarak ilk yarıyı iyi bir yerde bitirdiklerini belirterek; sezon sonunda ipi göğüsleyen tarafın kendileri olacağını söyledi.
Bu arada Fenerbahçe'ye karşı bir türlü şanslarının tutmamasını da değerlendiren Ayhan, "Kadıköy'de bir şeyler oluyor ve kalemizde golleri görüyoruz":D dedi.
Enteresandır, biz orada gerçekten iyi oynadığımız maçlarda da Fenerbahçe'yi yenemiyoruz. Böyle bir sıkıntımız var. En son maçta da öne geçmemize rağmen yine kaybettik. Ama sonuçta Ali Sami Yen’de de biz kazanıyoruz>:D< ben onu öyle değerlendiriyorum. Ben kendi adıma o statta bir baskı hissetmiyorum. Orada ne yazık ki bir şeyler oluyor ve kalemizde golleri görüyoruz. İyi oynadığımız maçlarda da oluyor. Yani 3-4 pozisyona girdiği maçlarda hepsi gol oluyor. Böyle bir durum söz konusu. Ben kendi adıma Fenerbahçe maçlarını herhangi bir maçtan farklı görmüyorum. Ne yazık ki orada bir kısmetsizliğimiz var. Biz de 2. yarıda Ali Sami Yen'de tabii ki kazanmak istiyoruz onlara karşı."
"Fenerbahçe'yi yen şampiyon olma sözüne karşıyım, o taraftarın düşüncesi, bu görüşler her zaman var. Ama ben şampiyon olmak taraftarıyım. İşin sonucuna bakmak daha önemli. Hedef şampiyon olmaksa bazı maçlarda puan kayıpları olabilir. Tabii ki bizim amacımız her Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılmak. Ben bunu söylerken o maçları önemsemiyorum anlamında söylemiyorum. Tabii ki çok önemsiyorum. İnşallah 2. yarı Ali Sami Yen'de 3 puanı alan taraf biz oluruz."
-----------
kendi inanıyomu acaba bunun olabileceğine:D
Sosyal ağlarda paylaş

fenerlilerin her zaman standartıdır oo gs yi yendik artık şampiyon olsanızda koymaz bize nihaha faln.. dayımlar falanlar filanlarda söylüyo eski o prekazi zamanlarından falan. fenerin bizi her iki staddada yendiğine biz şampiyon olmuşuz. valla bende diyorum ki fener bizi her seferinde yensin bizde her seferinde şampiyon olalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Shadow said:
Ama sonuçta Ali Sami Yen’de de biz kazanıyoruz>:D<

Şimdi iki şey takıldı aklıma. Biri şey, ASY'de "hep biz yeniyoruz" gibi birşey yok, açıp bakmaya üşeniyorum da %50'yi geçmez GS'nin galibiyetleri herhalde. Diğeri ise Ayhan'ın röpörtajda ">:D<" simgesini nasıl ifade ettiği.
Sosyal ağlarda paylaş

İşimize gelen kadarını baz alıyoruz abi biz, yaklaşık 4,72 sene yani aslında. Beş diye yuvarlarsak yanlış olur, aman diyim.

Beraberlik diye de bir sonuç var bu arada. Yani %60 (olsun hadi) GS, geri kalanını da FB ile beraberlik arasında paylaştırabilirsin. "Biz de hep ASY'de kazanıyoz" gibi bir argüman imkansız oluyor şu tabloya göre.

Kadıköy'de yenemediğiniz süre de baz alınabilir madem röpörtaj konusu bu, 9 senede ASY'deki maçlarda da üstünlüğü yok GS'nin. Lanetli kupa maçları olmasa orada da daha çok yenmiş olurduk hatta :)
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:
fenerlilerin her zaman standartıdır oo gs yi yendik artık şampiyon olsanızda koymaz bize nihaha faln.. dayımlar falanlar filanlarda söylüyo eski o prekazi zamanlarından falan. fenerin bizi her iki staddada yendiğine biz şampiyon olmuşuz. valla bende diyorum ki fener bizi her seferinde yensin bizde her seferinde şampiyon olalım.

abi bu kadar EZİK olmayın lan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...