Hardter Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Facebook'ta durumlar kesat: Firma bu açığını ücretli kullanıcı hesaplarıyla kapatmak istiyor. Sosyal network platformu yakında en büyük probleminiz haline gelebilir. Gerekli altyapının oluşturduğu maliyetler gittikçe artmaktayken gelirler sabit kalıyor. Facebook, sahip olduğu ağ üzerinden nasıl ek kazanç elde edebileceğini planlıyor. Bu planlar arasında ise genellikle kullanıcıya iki farklı hesap sunma seçeneği beliriyor: Kısıtlı erişime sahip ücretsiz bir hesap ve tüm Facebook'a erişim sağlayan ücrete tâbi (Premium) bir hesap. Kullanıcı verilerinin üçüncü kişilere satılması da tartışılan konular arasında yer alıyor. Analistlere göre Facebook'un hisse satışıyla elde ettiği 500 milyon dolarlık sermayenin büyük bir kısmı harcanmış durumda. Eğer büyüme oranları durursa peşin para stokları 2009'daki piyasa durgunluğunda tamamen eriyebilir. Facebook 140 milyondan fazla aktif kullanıcısı ile internetteki en hızlı büyüyen sosyal network ağı. Ortalama bir kullanıcının 100 arkadaşı var, günde tahminen 30 milyon resim gönderiliyor. Dünya çapında her gün 200.000'in üzerinde yeni kullanıcı portala üye oluyor. (Chip)
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kapansın tabi ya ne yapsam ertesi günü orda
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yalaaaan msn paralı icq paralı.. dedikodular hep yalan oluyo : )
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paralı olsun herkes aklına gelen herşeyi koymasın.
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 marlbora 10 milyon olsun içen içmeyen belli olsun :)
kitana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 facebook un paralı olması muhtemel. premium account ile facebook üzerinde resim upload ya da bunun gibi işlemlerin sınırsızlığı mümkün olabilir. normal acc ile de sınırlı işlem yapabilecek olabilitemiz var. SAAAAAAYGIALRZ.
matama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 abi simdi size uzun uzun anlatirdim niye facebookun parali olamiyacagini myspace i falan ama bosverin gidin facebook parali olasin gruplarina ekleyin kendinizi
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Kapansın komple inşallah , bu kadar networking her bünyeye zararlı .
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Hardter said: sosyal Network ağı.(Chip) evet chip.. haklısın
kitana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bence Facebook çok başarılı ve sosyal arkadaşlar için yeterince iyi bir araç.
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 haydi feysbuk preminyun gruplarına akın edelim lol
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Sintisyzer said: Hardter said: sosyal Network ağı.(Chip) evet chip.. haklısın ahah muhteşem tespit.
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 marketing anketi şeklinde applicationlar çıkarsınlar. insanlar bilmeden bu anketleri doldursun, verileri de şirketlere satsınlar. ki zaten yapıyolar. ama daha çok yapsınlar. marka bazlı ürün bazlı falan.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Facebook'ta işlerin kesat olduğuna nedense hiç inanasım gelmiyo ya.
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yüzde yüz yalan daha geçen sene facebook a üye olan her insan aylık 220 dolar para kazandırıodu.. bu sene o rahat 300 olmuştur
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 BY KONUYU HERKES HEMEN TANIDIĞI 10 KİŞİYE FORWARDLARSA KAPANMIYCAKMIŞ :( Kapansın lan bana ne gebersin gitsin facebook, dünya bilim üretimini yavaşlatıyor resmen. Ayrıca ginaly said: Sintisyzer said: Hardter said: sosyal Network ağı.(Chip) evet chip.. haklısın ahah muhteşem tespit. löl
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 golt uyelik ciksin, fakirler feyzbuktan gitsin.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 İktidara beni seçerseniz feysbuku bedava yapıcam!
Slat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Chip said: Sosyal network platformu yakında en büyük probleminiz haline gelebilir. Bu yazıyı yazanın ağzını burnunu kırmak lazım.. Bu kadar dert içinde en büyük problemimiz Facebook'un paralı olması mı olacak mış?
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Chip fail network ağı olmuş bu durumda ahaha
Öne çıkan mesajlar