mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bi kaç sorum var bu konu ile ilgili yeterli gearım olmasına ragmen istedigim dps i alamıyorum bi türlü 1) rotasyon nası olmalı? ben IS-FF-Moonfire-starfire-SF-SF bittikçe dot yenileme şeklinde gidiyorum 2) Eclipse ne derece gereklidir? 3) 220 hit yeter mi? 4) crit kaç civarında olmalı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 sf yerine wrath gitmeyi denedin mi hiç? Ben moonkin build ken, sf ile başlayıp %13 dmg bonusu alıp, dot lardan sonra wrath ile devam ederdim, en kötü 2. olurdum. Hem mana açısından sorunum olmuyor, hemde az biraz haste varsa 1 sf atacağın periyotta neredeyse 2 wrath atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 evet bende bunlara cevap arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 SF spam yerine , Wrath spam yapsan bence daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Düzeltme yapayım, sen raid demişsin :) 5 man için 2.olmak söz konusu bende, raid de ilk 5, en iyi 3 en kötü 5 şeklindeydi, 940 küsür + spell ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 dreagloth said: Düzeltme yapayım, sen raid demişsin :) 5 man için 2.olmak söz konusu bende, raid de ilk 5, en iyi 3 en kötü 5 şeklindeydi, 940 küsür + spell ile. Nası ya 940 kusur spell 1900 kusur omasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 hc dummy de denemiştim SF daha iyi sonuç veriyo uzun fightta bi de nature's blessing procladıgında GCD den daha kısa sürüyo wrath casti o bakımdan boşa gidiyo 0.5 sn e bi combatta 50 kere proclasa 25sn boşa giden zaman var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 eclipse gereklidir; eclipse ile birlikte rotation şöyle birşey IS, MF, W, W, W lunar eclipse proclayınca spam SF; eclipse bitince IS->MF->SFx4-5 (eclipse ICD bitene kadar) solar eclipse proclarsa Wrath spam sonra silbaştan kendine göre rotasyonlar geliştirebilirsin; ama 2 önemli nokta var 1 moonfire IS sürekli boss'un üzerinde olacak 2 mümkün olduğunca çok Eclipse'tan yararlanacaksın. Eclipse'in ICD'sine (yaklaşık 20 saniye olması lazım) dikat ederek SF Wrath değişerek spamlayacaksın. 220 hit yeterli değil ama çok az da değil; alliance isen 40civarı daha hit aldınmı raid bufflarla hit capped olursun. %25 civarı crit bence yeterlidir; raid bufflarla %50'Ye denk gelir. Edit; 940 sp o.O? o ne lam benim kılıçta 600 spellpower var sadece... Ayrıca evet Eclipse olmadan Moonkin mi oynanırmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 mulgear6 said: 2) Eclipse ne derece gereklidir? Sen Moonkin oynama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Moonkin oynamak istiorum ama çok üşeniyorum tüm malzemeleri enchantla gem tak gerekli glyphleri al respec et git dene fln höf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jachyra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Öncelikle 220 hit eğer balance of power ve imp ff ye verdiysen gayet yeterli (ver zaten). crit talentlar moonkin aura ve t7 set bonus haricinde 19 20 ile oynuyorum gayet güzel oluyo zaten diğer ekstralarla 40 a kadar gidiyor. bazen wrath crit manyağı oluyo 0,8 sn de bir 7-8k vuruyo arka arkaya.. tatmin edici. rotasyon olarak ben eclipse taraftarıyım. 40 civarında crit varsa procları 30 sn bir düzenli kullanabiliyosun zaten. wrath idolü kullanarak (imp IS yede talent verirsen) FF-IS diye yardırıp wrathları eclipse procu bekliyorum, gelince (glyph of starfire ownz) MF-SF çalışıyorum. glyph of moonfire da olunca 1.3-1.4k MF ticklerken sen %70 10k+ SF çalışıyo oluyosun sonra herşeyi tazeleyip SF ile wrath için proc bekliyosun. biraz karmaşık oldu ama güzel oluyo. hayat zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 http://elitistjerks.com/f73/t37039-moonkin_raiding/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 örnek bir raid talent alabilir miyim? http://www.wowhead.com/?talent=0EGbuicsIdhVh0hZMxczb bu iyimidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Gangren said: mulgear6 said: 2) Eclipse ne derece gereklidir? Sen Moonkin oynama.. niye aşagılıyosun ki baska topiclerde biri birine bunu diyince banlıyosun... ayrıca ben eclipse i yanlıs okumusum 1 kerelik sanıyodum 15 sn boyuncaymıs tamamdır wrath ile eclipse denerim bi dahaki raidimizde tank oldugunda 1700 spell power filan oluyo raid buffsız crit de 22 civarı oluyo imp IS veriyim mi cunku baktıgımda bi çok kişi onun yerine 1 genesis 2 imp MF almıştı http://www.wowhead.com/?talent=0tMbuiIsIdIVh0uZcxc0b şeklinde dusundum ben de buildi cunku treantlar critlediginde 1k vuruyo gayet güzel bi dmg bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ama o zaman mana free onlarca spelli kaçırıosun OoC vermeyerek :D edit: mulgear o talent tree de treant a puan vermemişsin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 http://www.wowhead.com/?talent=0xGbuicscdIVuohZbxcub Mana Regen, OoC, Treant ve Typhoon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Gangren said: http://www.wowhead.com/?talent=0xGbuicscdIVuohZbxcub Mana Regen, OoC, Treant ve Typhoon var. treant typhoon, imotw ve iff gerekli mi? illaki raidde imotw alan bi healer vardır :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Treant, tek talent puanı için fena bir DPS artışı değil, kullanışlı. Typhoon, ekstra bir spell sonuçta. PvP durumlarında hiç fena değil, her ne kadar PvE bazlı spec olsa bile. IFF'yi engelleyen başka bir dot var mı bilmiyorum, ama yoksa, inanılmaz bir DPS artışı değil mi sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 IMotW eklemişsin yazdıklarına, o bir sonraki Tier için aldığın birşey. Diğer seçeneklerine bakarsan, tek yararlı olanı, Wrath'e pushback immunity verdiren talent ama senin üstünde mob olmayacak sonuçta, arkadan pew pew yapacaksın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Dworgian said: Gangren said: http://www.wowhead.com/?talent=0xGbuicscdIVuohZbxcub Mana Regen, OoC, Treant ve Typhoon var. treant typhoon, imotw ve iff gerekli mi? illaki raidde imotw alan bi healer vardır :| bizim guildde baska druid yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 iff evet o dogru ama pvpde treant ın kaç dps arttırdıgını hesaplamak lazım bide itemlar şu an benim crap ondan senin talent tree ancak iyi bi itemization sorası kullanışlı olur sanırım benim için. typhoon konusunu bilmiorum hiç açıkcası raidde boss da typhoon kullanan yok hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 mulgear6 said: Dworgian said: Gangren said: http://www.wowhead.com/?talent=0xGbuicscdIVuohZbxcub Mana Regen, OoC, Treant ve Typhoon var. treant typhoon, imotw ve iff gerekli mi? illaki raidde imotw alan bi healer vardır :| bizim guildde baska druid yok ^^ yuh :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 typhoon a gerek yok pve için, treant şart, ama cleave veya aoe si olmayan boss lara ya da atmadıkları zamanlarda kullanmak lazım. Diğer türlü tam performans alabilmek için heal lemek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Typhoon almayın starfall alın, knockbacklerle tanklarınızı delirtmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Dworgian said: ama pvpde treant ın kaç dps arttırdıgını hesaplamak lazım http://wowwebstats.com/hgnvk6uh66dd3?s=151684-193819 http://wowwebstats.com/hgnvk6uh66dd3?s=151684-193819&a=x33406f Dworgian said: typhoon konusunu bilmiorum hiç açıkcası raidde boss da typhoon kullanan yok hiç Zaten raid amaçlı değil typhoon, arsenal'inde ekstra bir büyü olması için. Yok kullanmam diosan, Starfall veya Gale Winds alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar