arcane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=OssgMY_mkMc Seth Rogen & Elizabeth Banks http://www.imdb.com/title/tt1007028/ Süper film (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bu adamın superbadden sonraki tüm filmlerini izledim ama bu fragmandan sıkıldım. hep aynı şeyleri yapıyo gibi geliyo. adamın o ses tonu bile hiç mi değişmez ya. izliyelim bakalım ama umarım beklediğim kadar kötü diildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Star Whores ahahah Jay'i de gördüm, kesin izlenir bu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 cok iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 uyarmam gereken iki sahne var, ama soylemicem, izlerken anlarsiniz keh keh keh. allah belani versin Jay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Gay Pr0n? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yok bi de coluk cocukla, kiz arkadasla, anneyle filan gitmeyin sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 aquila, boyle bir isme sahip filme coluk cocukla giden adamda buyuk hatalar vardir hayatinda muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ne adamlar var, kimleri nerelere goturen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Eylenceli film. Ama tabi herkes kaldıramaya bilir özellikle türk örf ve adetler. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ben izledim ve beğendim aslında tamda bi kızla erkeğin çok yakın arkadaş olamayacağı düşüncesinden vazgeçmişken bunu izlemek garip geldi bünyeye :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 jason mewes'i gördüğüm anda gülmeye başladım ben zaten. justin long çok az görünsede baya başarılı o ses tonu nedir lan sdkgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Abi her seyi gectim Jay icin izlenir ahaha Ilk firsatta izlicem cok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ahaha film baya gulduruyo ya sonu falan klasik ama eglendim baya, cerezlik olarak izleyin jay dal tasak gezio etrafta, benim indirdigim BAYA acikti bu arada, sinemalara boyle gitmez diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 sinemada da dal tasak geziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 demek dal tasakla gezio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 sizin yorumlara daha çok güldüm filmden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 -Did you see Lost this week, man? I missed it. What happened? -They're on the island, off the island. Who can follow that? -I think they're in hell. puaeuhaeahueh bombaydı burası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 fede said: bu adamın superbadden sonraki tüm filmlerini izledim ama bu fragmandan sıkıldım. hep aynı şeyleri yapıyo gibi geliyo. adamın o ses tonu bile hiç mi değişmez ya. izliyelim bakalım ama umarım beklediğim kadar kötü diildir ben lafımı yiyiorum. mükemmel olmuş film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Ben adamın daha gençken oynadığı dizileri falan izlemeye başladım, süper bir herif bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 oha hemen ben de araştırayım. zira filmden sonra hayran kaldım adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 izlemek lazım daha önce duymamaıştım bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 off süperdi.Türkçe altyazı izledim güzel çevirmişler koptum. hey miri bunlar birbirlerininkini emiyorlarmış ahahah içinde bu kadar skş lafı geçen bi film izlememiştim.Ayrıca öyle bi ev arkadaşı ne kadar rahat large bi ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 star whores iyimiş ehehe. izliyim bari bende bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 süper bişeye benziyo sinemada fragmanını görmüştüm güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar