Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konuşamıyorum..

Bjork

Öne çıkan mesajlar

Herkese iyi yıllar, ii geceler..
Uzun uzun muhabbeti anlatmıcam sizlere.. Sadece kısaca bahsedicem.. Sevdiğim hoşlandığım bir hatunla beraberim.. Ama sorun şu; sus pus oturuyorum.. Iki çift laf ediyorum ondan sonra konuşamıyorum.. Düşünceler içerisinde boğuluyorum.. Hatunla ne konuşacağımı nelerden bahsedeceğimi bilmiyorum..

Hatunda çok farklı bi kişilik var.. Basit bir kız değil.. Aşkım cicim laflarına filan karnı tok.. Hayallerimdeki hatunu buldum diyebilirim.. Kitlenmiş durumdayım..
Hatunla beraber olmadan önce normal insan gibi konuşur muhabbet ederdim.. Fakat hatundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama heyecanlanıyorum ve konuşamıyorum.. Direct negatif puan alıyorum buda beni gayet basit bir insan kalıbına sokuyor..

Insanlarla diyaloglarım azaldı ve ne yapacağımı bilmiyorum..
Konuşmaya gayret gösteriyorum fakat başaramıyorum..

Tavsiyeleriniz nedir? Ne yapmam gerekir?
Sosyal ağlarda paylaş

gizem adamı tribine yat, ne biliyim gamlı baykus ol "soylemeye deyecek birsey yok" falan de.

soylediklerin dunyanın kaderini degistirmeyecek, arada bi sansa bala ettigin laflar dısında soylediklerin 2 saat bilemedin 2 gun sonra utulup gidicek. Kasma kendini rahat rahat konus iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
gizem adamı tribine yat, ne biliyim gamlı baykus ol "soylemeye deyecek birsey yok" falan de.

soylediklerin dunyanın kaderini degistirmeyecek, arada bi sansa bala ettigin laflar dısında soylediklerin 2 saat bilemedin 2 gun sonra utulup gidicek. Kasma kendini rahat rahat konus iste.

Helal be Cüce.
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum sevdiğin kişiyle konuşamıyorsan belki çok da uymuyorsundur. ben de süper muhabbet edebilen bir insan değilim dolayısıyla bazen yanında oturup hiç konuşamadığım kızlar oldu (konuşamamak derken kekelemek değilde konuşmak istememek gibi daha çok). öte yandan çok iyi uyum sağlayıp yanyana çok eğlenip konuştuğum kızlar da oldu. kişiye göre değişmiyorsa sorun sendedir daha çok. genelde herkesle süper muhabbet edebilmek ekstra bir özellik otomatik gelmesi gerekmiyor sdf
Sosyal ağlarda paylaş

ama genel olarak bir konuşamama söz konusuysa bu durumu uzun süre boyunca kafana takarak düzelebilirsin herhalde mucizevi bir düzelme bekleme yine de zamanla işte kendini rahatlata rahatlara ve psikolojini değiştirerek alışırsın belki. misal ben telefonda konuşamam bunu senelerdir kafama takmama rağmen de hala konuşamıyorum ama bu iyi bir örnek olmadı sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sazlıklardan havalanan
bir ördek gibin sesiiin
tutsak yarmış kırılmış, görüyorsun.

Sözleri tam olarak böyle olmasa da, buna benzer bir şarkı vardı eskiden, çook eskiden.

Bi İlhan İrem vardı bilirsiniz.
Bu şarkıyı dinle, aynı senin durumunu anlatıyor bak.

Bi İlhan İrem vardı noldu ona?

Edit: Bu allahın belası şarkıyı da aklıma taktığın için tşk.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

sonra da ne sıkıcı bir adammış be diyip de tekmeyi yiyebilirsin. O kadar kolay değil gamlı baykuş muhabbeti bence.

konuşamıyorsan yardımcı kol p.i.m.p sekreterim sly-one ın dediği gibi aktivitelere yöneliceksin. kızın hoşlandığı ve senin hoşlandığın ortak noktalar mutlak vardır. bunların üzerine gitmek en doğrusu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...