Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 İZMİR'de internet üzerinden oynanan ‘knightonline’ oyununun karakterlerini, sanal savaş aletlerini ve eşyalarını yine internetten satma vaadinde bulunarak yaklaşık 100 bin TL'lik dolandırıcılık yapan D.A.S. tutuklandı. Cumhuriyet savcılığına başvuran şikayetçiler, internet üzerinden oynadıkları oyunda dolandırıldıklarını bildirdi. Savcılığın talimatı üzerine Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bilişim Suçları Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Araştırmalar sırasında, oyununun karakterlerini, sanal savaş aletlerini ve eşyalarını 100 ile 750 TL arasındaki fiyatlarda satma vaadinde bulunup, paranın hesabına aktarılmasını sağlayarak dolandırıcılık yapan D.A.S.'nin kimliği belirlendi. Yazışmalarında İlkay Erdoğan, rumuzunu kullanan zanlı, alıcı gibi davranan polis ekiplerinin araştırmalarının ardından Hatay semtindeki evinde yakalandı. Bugüne kadar aynı yolla 100 bin TL'lik dolandırıcılık yaptığı belirlenen D.A.S.'nin, sevkedildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10682726.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 AHAHAH topic adı süper. iyi güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 komserim osman kilicimi caldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 yuh 100 bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Malisin AoE olanı vardı lan torment diye. O olmuş bu resmen. yuh sdfsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Bu sadece bize yansiyan kismi ahah. bu sekil de kanit olmadigi icin polise gidemeyen bir cok turk var lol. ekmek teknesi ağğğğğbi diyolar. mal herifler ama ya tum turk playerlari scamlesinler. hepsi birbirinden cahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 sadece bu adam dolandırıcılıkla 100bin ytl yaptığına göre sağlam para kırıyolardır bu oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Oha bu kadar piyasası var mı bu işin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 sorulması gereken soru "bu kadar enayi var mı dünyada?" olmalıydı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Oyunlar içinde en iyi getiri KO dünyasında, mideniz o oyunu kaldırıyorsa. ben 600 usd ye cillop gibi jedi karekterini 250 milyon parayla swg acc satarken, arkadaşım KO da 1200 usd ye sattı karekterini itemsiz ve 5 parası olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Valla KO faişelik gibi bişi miğden varsa hergün aynı şeyi yapmaya getirisi çok oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Xtreme_Chill said: tum turk playerlari scamlesinler amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 aushdu sonunda oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 malis ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 abi şu başlığı her gördüğümde gülüyorum,onu söyleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 LOL knight online dünyanın en büyük multiplayer online oyunudur kimine göre değişe bilir ama bu bir gerçek knight online kriz işlemez merak etme :) char alım satım item alım satım duraklamaz Bu oyunda trilyonlar dönüyor kimsenin haberi yok, iş artık mafyanın eline bile düştü, azıcık internet cafeleri dolaşın sorun soruşturun, neyin ne olduğunu çok kolay anlarsınız.Bu oyunun Türkiye'de yasaklanması lazım... Ya bıraksınlar bu işleri 100.000 Bin ytl dolandırmışmış ne anlatıyorsunuz 100.000 Bin ytl ye o oyunun Telif Hakkını bile alabilirsiniz. Oynayan birisi olarak abartılı bir haber diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 oogah üstte yazdıgınla altta yazdıgını bi daha okusana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ahahaha word. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 100.000 bin nedir ya, amma boş adam doldu patiye artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 aquila said: komserim osman kilicimi caldi. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 "Bağımlısı" olan seviyesizler haketmiş , oyunu edebiyle oynayan ve sadece bir oyun olduğunun farkında olanlara sözüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 OogahBoogah said: LOL knight online dünyanın en büyük multiplayer online oyunudur kimine göre değişe bilir ama bu bir gerçek Ben buna çok güldüm nedense =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 sipeyskeyk said: abi şu başlığı her gördüğümde gülüyorum,onu söyleyeyim dedim. hala gülüyorum başlığı gördüğümde değişen birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 sipeyskeyk said: sipeyskeyk said: abi şu başlığı her gördüğümde gülüyorum,onu söyleyeyim dedim. hala gülüyorum başlığı gördüğümde değişen birşey yok. Speykek gene kanguru zürafa mı çizdi diye bi girdim sağlam güldüm teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar