DoruK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 cahil cahil espri de yapmayın. isanın tek doğmadığı gün yıl başıdır herhalde.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 sapmalar filan var, kimi 1 hafta önce kimi 1 hafta sonra kutluyo da ortalamasını alınca yılbaşına denk geliyo işte
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 kaç oldu sımdı 2009 de mi,kisisel e acsaydık
elesso Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 isa müslümanlarında peygamberidir, doğumunun kutlanmasında sakınca yoktur.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 isa kötü biri değil ki kutlarım kutlu olsun nice mutlu senelere
Voys Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 elesso said: isa müslümanlarında peygamberidir, doğumunun kutlanmasında sakınca yoktur. gratz
xunn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 GwindonSurion said: AGA BURDA POSTLAR SAYILMIYOR Abi ağız tadıyla ayar vermiyorum aylardır. Sıkıldım.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 dur o zaman yeni gelenlerde ben birine selam diyim sen bana kız
sakaryali Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Hakkında bahsettiginiz Zat İSA(A.S) Peygamberlerin(A.S) en büyüklerinden bir Peygamberdir(A.S) onunla dalga geçen, ALLAH(C.C) ile dalga geçmis olur, bunu yapan eğer müslümansa, gitsin derhal tevbe edip imanini tazelesin.Yoksa dünya dolusu hayır işlese sevap kazanamadiği gibi imansız öbür aleme göçer. Müslüman degilse saygılı olsun,haddini bilsin yoksa ALLAH(C.C) böylelerine haddini er geç bildirir aynen danimarkali karikatüriste bildirdiği gibi , ciddi meselelerde ciddi olalim İMAN MESELELERİ ŞAKA KABUL ETMEZ.
Öne çıkan mesajlar