cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yuhh ya bu kadar büyük bi acının üzerine böyle bi manşet.din bu mu şimdi? ölünün üzerinden bile yobazlığa devam.valla tüküresim geldi suratlarına.yazık ya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 boşuna yobaz demiyoruz.tv'de izledim Şirketin adı kirlenmesin mi borsada düşmesin mi öyle birşey dedi püskül bıyıklı herif . üstüne bu olayıda dinle ahlakla birleştirdi. Forza akp go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Bu adamlara söz hakkı verenlerin amacı toplumun içine nefret tohumları dikmek.Nefretle bakıyorsak bu adamlara başarıya ulaşıyorlar.Toplumu geriyor pestavurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 7.4 yetmedi mi'cilerin önemli yerlerde olmasına üzülüyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 köpük banyosunda ölmediler iyi ki,2 haftalık malzeme çıkardı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kendileri harem kurup 5094504 kadınla birlikte olmayı arzularken filistini sallıyorlar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Yazık..gencecik 7 insan,allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Vakittin yaptığı haber gerçekten ayıp,ayıptan da öte,ne desem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 İşin en acısı da her başlıkta i.melih, rte gibilerin avukatlığına soyunan at gözlüklü müslüman bozuntularının şu olay karşısında sessiz kalmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Ardeth said: kombi sinyal vermiş derken direk kapanması lazım benim bildiğim bir güvenlik mekanizması varsa. sigortma atması gibi o olay dış basınçla kombiden çıkan gazın dışarı salınamamasında olur. ama boru delik olduğundan basınç dengeleniyor ve kombi çalışmaya devam ediyor.. gerçekten gencecik üniversite öğrencileri pisi pisine gitti.. allah yakınlarına sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 oha vakit, oha! bu adamlar hakkaten HAYVAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 sg-1 said: Evet evet gazzede olanlara duyarsız kaldıkları için öldü bu çocuklar, helal iyi düşünmüşsünüz.. O gazete rulo olsun istiyorum, ama koltukaltınıza girsin istemiyorum. logcupasa said: Ulen ben bu vakiti... tovbe tovbe ... Bence hiç çekinmemeliyiz.Korkmadan söylemeliyiz. Evet vakit gazatesi budur.Orospu çocuklarının gazatesi. Bunları yazanların ise ibne,sübyancı(daha önceden bilinio bu yalan deil) ve şerefsiz olduğu gözden kaçırılmamalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ağzına sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 funq said: oha vakit, oha! bu adamlar hakkaten HAYVAN! gerçekten bu insanlar kendilerini ya da başkalarını dindar olduklarına nasıl inandırıyorlar hayret ediyorum, ben bile bu halimle kavrayabiliyorum din'in böyle bir şey olmadığını (bu halim derken hayatımda bir kere oturup tamamen kuran okumadım, hiç bir dua bilmem, islam tarihi hak getire) bu mal herifler nasıl göremiyor anlamıyorum gerçekten. şu hayatta din kadar çarpıtılmaya müsait bir şey görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 spacemonkey iyi uçuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Sparkcaster said: marx boşuna söylememiş demek ki, kuran kursu patladığında da kimse tepki vermemişti, uyuşturucu çekmiş gibi herkes kuran kursu çökünce burda iyi olmuşa yakın şeyler diyenler oldu, onlarında bu vakit gazetesinden en ufak farkları yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kim dedi kuran kursu çöktü oh diye? vakit gazetesi gibi bir belge var mı tam sayfa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 elesso said: spacemonkey iyi uçuşlar Saol. Ama doğru söleyeyeni 9 köyden kovarlar derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 SpaceMonkey said: elesso said: spacemonkey iyi uçuşlar Saol. Ama doğru söleyeyeni 9 köyden kovarlar derler. :) dusuncelerime tercuman oldugun icin sagolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 said: kim dedi kuran kursu çöktü oh diye? vakit gazetesi gibi bir belge var mı tam sayfa? http://forum.paticik.com/read.php?13,3447627,page=1 daha ilk sayfayı okuman yeterli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 SPACEMONKEY, ağzına sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 elesso said: said: kim dedi kuran kursu çöktü oh diye? vakit gazetesi gibi bir belge var mı tam sayfa? http://forum.paticik.com/read.php?13,3447627,page=1 daha ilk sayfayı okuman yeterli :) peki hangi basın organı belirttiğin başlıktaki tarzda yorum yaptı? Şu an vakitin yaptığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konya başlığını şimdi gördüm de.. eeeh. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 GEd said: elesso said: said: kim dedi kuran kursu çöktü oh diye? vakit gazetesi gibi bir belge var mı tam sayfa? http://forum.paticik.com/read.php?13,3447627,page=1 daha ilk sayfayı okuman yeterli :) peki hangi basın organı belirttiğin başlıktaki tarzda yorum yaptı? Şu an vakitin yaptığını. Tam da mutluydu, laf koydum diye geriniyordu. Naptın ged :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 laf koyduğumu düşünmüyorum, yayın organı demedimki ben burdaki userların bazılarından bahsettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar