Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 üniversite öğrencisi doğalgaz kurbanı

kenzap

Öne çıkan mesajlar

ANKARA'da üniversite öğrencisi 3'ü kız 7 genç dün gece yılbaşı kutlaması yaptıkları evde, ters rüzgar nedeniyle doğalgaz kombisinin bacasından geri tepen karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü. Olay sonrası öğrenilen bilgiler ise ihmali akla getirdi. Olay gecesi aynı apartmanda başka bir aile daha zehirlendi ve farkına vararak hemen hastaneye gittiler. Durum EGO ekiplerine haber verildi. Ekip kombide sorun olduğunu tespit etti ancak apartmanın diğer dairelerine bakmadan geri döndü. İlgili ekip gerekli kontrolleri yapmış olsaydı, belki de gençler bugün hayatta olacaklardı.
kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

doğalgaz projelendirilmesi sırasında ikinci bir menfez konulması gibi bi şart olması lazım. havalandırma sistemi bu şekilde sağlanır. ayrıca kombinin özellikleri de önemli. keza hermetiklerin bu gibi durumlarda çalışmasını engelleyecek bir sistemleri olduğunu hatırlıyorum..

sanırım eski kombi + projede sorun var. ha bi de ego'nun bu durumda (eve bakma/bakmama) hatalı olduğunu söylemek benim derslerden çakma sebebimi "ama cnbce çok güzel diziler yayımlıyor" demem kadar alakalı olabilir sanırım. aynı bacaya hermetik bağlanmış galiba.. bak onu da çözemedim şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Durum EGO ekiplerine haber verildi. Ekip kombide sorun olduğunu tespit etti ancak apartmanın diğer dairelerine bakmadan geri döndü. İlgili ekip gerekli kontrolleri yapmış olsaydı, belki de gençler bugün hayatta olacaklardı.

Insanlari suclamak cok kolay. Kombide sorun varsa, o markaya ait olan tüm ürünlerde sorun olabilir. Sadece o apartman ile alakasi nedir? Simdi EGO calisanlari katil zanlisimi. Hemen suclanacak birileri aranmasin.

Tabi ölenlere allah rahmet eglesin. Aileleri yikilmistir.

GENÇLERİN AİLELERİ YIKILDI - FOTO GALERİ

Bu yazi da apayri bi boyut. Söylicek söz bulamiyorum

Sosyal ağlarda paylaş

Haberlerde duydum, 5 ytl lik dandik bir borunun kırılması yüzünden içeri dönmüş ters esen rüzgarla birlikte koku ve ölmüş içerdekiler. Aynı apartmanda o saatlerde desr çalışan üst kat komşusu çocuk ta bunu farkedip ambulans istemiş kendi ailesi için, 4 kişilik ailesi de zehirleniyormuş nerdeyse. Nasıl iş ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
boşu boşuna ölmek bu gerçekten hele bu yaşta. eve çıkarsam bu ülkede doğalgazla ısınacağıma battaniye ile ısınırım daha iyi. etraf melih gökçek gibi kene tarzı insanlarla dolu oldukça bu ülkede böyle.

Gercekten cok kotu bir olay yaksan bi turlu yakmasan bi turlu :( ...3 kisi eve cıktık ve 400 ytl dogalgaz geldi ... simdiyse cok az yakıp ufoları calıstırıyoruz ...
Keske cocuklardan biri bile farketse hepsi kurtulabilirdi :(
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...