kenzap Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ANKARA'da üniversite öğrencisi 3'ü kız 7 genç dün gece yılbaşı kutlaması yaptıkları evde, ters rüzgar nedeniyle doğalgaz kombisinin bacasından geri tepen karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü. Olay sonrası öğrenilen bilgiler ise ihmali akla getirdi. Olay gecesi aynı apartmanda başka bir aile daha zehirlendi ve farkına vararak hemen hastaneye gittiler. Durum EGO ekiplerine haber verildi. Ekip kombide sorun olduğunu tespit etti ancak apartmanın diğer dairelerine bakmadan geri döndü. İlgili ekip gerekli kontrolleri yapmış olsaydı, belki de gençler bugün hayatta olacaklardı. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 o ihmali yapana mı o kombiyi öle bağlayana mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 doğalgaz projelendirilmesi sırasında ikinci bir menfez konulması gibi bi şart olması lazım. havalandırma sistemi bu şekilde sağlanır. ayrıca kombinin özellikleri de önemli. keza hermetiklerin bu gibi durumlarda çalışmasını engelleyecek bir sistemleri olduğunu hatırlıyorum.. sanırım eski kombi + projede sorun var. ha bi de ego'nun bu durumda (eve bakma/bakmama) hatalı olduğunu söylemek benim derslerden çakma sebebimi "ama cnbce çok güzel diziler yayımlıyor" demem kadar alakalı olabilir sanırım. aynı bacaya hermetik bağlanmış galiba.. bak onu da çözemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 yazık ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 cok uzuldum allah ailelerine dostlarına sabır versin,ben de kombili evde yalnız kalıyorum bi an dusundum benim basıma gelse ailem neler hissederdi diye,icim kalktı cok kotu bi dusunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 özgür atilla liseden arkadaşımdı. birlikte tiyatro oynamışlığımız bile var. nasıl olur ya. amk böyle işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 vay be. yazık ya. yok yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 said: Durum EGO ekiplerine haber verildi. Ekip kombide sorun olduğunu tespit etti ancak apartmanın diğer dairelerine bakmadan geri döndü. İlgili ekip gerekli kontrolleri yapmış olsaydı, belki de gençler bugün hayatta olacaklardı. Insanlari suclamak cok kolay. Kombide sorun varsa, o markaya ait olan tüm ürünlerde sorun olabilir. Sadece o apartman ile alakasi nedir? Simdi EGO calisanlari katil zanlisimi. Hemen suclanacak birileri aranmasin. Tabi ölenlere allah rahmet eglesin. Aileleri yikilmistir. GENÇLERİN AİLELERİ YIKILDI - FOTO GALERİ Bu yazi da apayri bi boyut. Söylicek söz bulamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ALLAH rahmet eylesin. Çok üzüldüm . Moralim çok bozuldu. 18 yaşındaymışlar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Duyduğuma göre olay kombide veya bacada değil, dışarıdan kombiye kadar giden, doğalgaz taşıyan borulardaymış. Yazık hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Şimdi haberlerde bida izledim. Dün akşam bizim 8 arkadaşımızla yaptıımızın aynısı. Ye iç eğlen. güzelce uykuya dal. Yani ne desem bilemedim kendimi onların yerine koydum. o anne babalar. of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Bu kadar kolay olmamalıydı arkadaşımızı kaybetmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 çok kötü. Ailelerinin başı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Haberlerde duydum, 5 ytl lik dandik bir borunun kırılması yüzünden içeri dönmüş ters esen rüzgarla birlikte koku ve ölmüş içerdekiler. Aynı apartmanda o saatlerde desr çalışan üst kat komşusu çocuk ta bunu farkedip ambulans istemiş kendi ailesi için, 4 kişilik ailesi de zehirleniyormuş nerdeyse. Nasıl iş ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Allah rahmet eylesin..Duydukça içim acıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Allah rahmet eğlesin. Tam doğal gaz tartışmalarının üzerine geldi bu acı ölümler. Yazık oldu resmen gencecik insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Biri kardesimin dersanede sinif arkadasi cikti, derken baktik besi izmirliymis zaten. Allah rahmet eylesin, yazik ya bu yasta hic yere olum yani. O kadar allaha emanetiz ki su ulkede, bok yoluna gidiyorsun durup dururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Allah rahmet eylesin çok üzücü bişey. aileleri içinde yeni yılın ilk gününde böyle bir olay yaşamak inanılır gibi değil. ihmali yapan o sistemi döşeyenlerde yani. başka kimde olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Ölen genclerin facebook ta profilleri duruyo. Bi garip oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 boşu boşuna ölmek bu gerçekten hele bu yaşta. eve çıkarsam bu ülkede doğalgazla ısınacağıma battaniye ile ısınırım daha iyi. etraf melih gökçek gibi kene tarzı insanlarla dolu oldukça bu ülkede böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Birisi yakın bir arkadaşımın "kardeşim" diye nitelendirdiği dostu. İçim sızladı, yüreğim ezildi. Yazık yahu. Bu kadar ucuz olmamalı insan hayatı ve bu kadar kolay ölmemeli insanlar. Yazık. İhmal edenin Allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Olayları izledikce aglıyanlar haykıranları gordukce icim sızladı ...Ailelerine sabır diliyorum .... Bir yandanda dogalgaz icin gelen ekip cezasız kalmamlı eger benim yakınım olsa bu ihmale goz yumanlar yataklarında suan rahat uyuyor olamazlardı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Ardeth said: boşu boşuna ölmek bu gerçekten hele bu yaşta. eve çıkarsam bu ülkede doğalgazla ısınacağıma battaniye ile ısınırım daha iyi. etraf melih gökçek gibi kene tarzı insanlarla dolu oldukça bu ülkede böyle. Gercekten cok kotu bir olay yaksan bi turlu yakmasan bi turlu :( ...3 kisi eve cıktık ve 400 ytl dogalgaz geldi ... simdiyse cok az yakıp ufoları calıstırıyoruz ... Keske cocuklardan biri bile farketse hepsi kurtulabilirdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Abi bişey sorucam , kombi sinyal vermiş bunlar duymamışlar benim bildiğim kadarıyla bu. Doğru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar